PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Nie wiem, kto pisze scenariusz tego genialnego serialiku, ale muszę poruszyć pewną kwestię. Otóż wkurza mnie niemiłosiernie, kiedy słyszę teksty Deklowej do swojej wnuczki (podczas obiadu u Adamsów): "Kasiu, musisz dać mi przepis"... Tak, kobieta myślała, że obiad zrobiła dziewczynka z gimbazy, tylko dlatego, że jest kobietą. BITCH PLEASE! Nikt nie wpadł na to, że obiad zrobił ojciec, co chyba jednak jest normalne, że to dorosły gotuje. No masakra jakaś.
A wczoraj np. Kamil gada sobie z typem, co zarywa Magdę i wygląda jak jej brat, a Zuza gdzie? Oczywiście w kuchni :P I tak na każdym kroku pokazują, że nawet jak facet chce ugotować obiad to robi pożar na całe osiedle, bo niby nie umie. A jak ma się zająć domem to nagle robią z niego pantofla (ten facet Żanety). Boże, co ja oglądam...:/

robipati

bo to takie dziwne że podczas kolacji "pani domu xd" wyszła do kuchni żeby podać danie no naprawdę nie rozumiem twoich problemów i chyba nie wiesz co oznacza stareotyp :)

ocenił(a) serial na 4
pauleeex

Właśnie o tę "panią domu" mi chodzi. Facet nigdy po żarcie nie pójdzie w serialu.