PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Jak myślicie? Co między nimi tak naprawdę zaszło?

kamacool4

hehe, właśnie miałam założyć taki sam wątek :D Czy mi coś umknęło? Oglądałam wczoraj i nie pamiętam żeby stało się między nimi coś znaczącego poza komplementami ze strony Seby. A teraz taka zapowiedź :P

kamacool4

No właśnie, nie wie ktoś o co chodzi?ja z mamą też się zastanawiamy czy coś przegapiłyśmy. Przecież nawet się nie pocałowali, chyba, że mi umknęło...

K_i_N_g_A_88

koleżanka dziś zasugerowała mi, że Sebastian upił Weronika i wydarzyło się coś czzego ona nie pamięta..

jagosiek

Co za analizy, ja nie mogę Najzwyczajniej w świecie się ze sobą przespali i już. Nie wszystko co dzieje się w życiu bohaterów musi od razu być pokazane na ekranie, wystarczy odrobina wyobraźni xD

jagosiek

No niestety mogło tak być, bo jak oglądałam powtórkę odcinka to zobaczyłam, że Weronika po tej kolacji z Sebastianem jak się obudziła to była tylko w szlafroku, a bielizna była porozrzucana na łóżku i w ogóle była jakaś dziwna, pewnie wie co zrobiła i ma wyrzuty sumienia,do Adama miała pretensje i się nie dziwię ale teraz zrobiła to samo, żałosne, nie ważne czy była pijana czy nie:/

ocenił(a) serial na 3
K_i_N_g_A_88

a potem ludzie ogladajacy ten serial dochodza do wniosku że przecież zdrada to nic takiego a przespac sie mozna z każdym ;/

kamacool4

Wy się jeszcze zastanawiacie do czego doszło.Mogło tylko do jednego :)