hehe, właśnie miałam założyć taki sam wątek :D Czy mi coś umknęło? Oglądałam wczoraj i nie pamiętam żeby stało się między nimi coś znaczącego poza komplementami ze strony Seby. A teraz taka zapowiedź :P
No właśnie, nie wie ktoś o co chodzi?ja z mamą też się zastanawiamy czy coś przegapiłyśmy. Przecież nawet się nie pocałowali, chyba, że mi umknęło...
koleżanka dziś zasugerowała mi, że Sebastian upił Weronika i wydarzyło się coś czzego ona nie pamięta..
Co za analizy, ja nie mogę Najzwyczajniej w świecie się ze sobą przespali i już. Nie wszystko co dzieje się w życiu bohaterów musi od razu być pokazane na ekranie, wystarczy odrobina wyobraźni xD
No niestety mogło tak być, bo jak oglądałam powtórkę odcinka to zobaczyłam, że Weronika po tej kolacji z Sebastianem jak się obudziła to była tylko w szlafroku, a bielizna była porozrzucana na łóżku i w ogóle była jakaś dziwna, pewnie wie co zrobiła i ma wyrzuty sumienia,do Adama miała pretensje i się nie dziwię ale teraz zrobiła to samo, żałosne, nie ważne czy była pijana czy nie:/
a potem ludzie ogladajacy ten serial dochodza do wniosku że przecież zdrada to nic takiego a przespac sie mozna z każdym ;/