Zastanawia mnie jedna rzecz, dlaczego Żaneta nie chce się zgadzać na rajdy Wojtka ? Przecież każdy facet ma swoje pasje ! Jeden uwielbia futbol, drugi namiętnie gra w gry na PlayStation, a on jeździ terenową furą ! Co jej to tak przeszkadza ? Boi się że będą mieli wypadek ? Wyglądają na takich, co znają się na swojej robocie ! Powinna trochę wyluzować.
Też mnie wkurza, ze się ciągle czepia... Wiedziała kogo bierze, więc dlaczego teraz się złości? Zresztą to chyba dobrze, że koleś ma jakieś hobby zamiast leżenia na kanapie przed TV.
Dokładnie! Jestem jak najbardziej za tym, aby każdy mężczyzna miał swoje hobby, pasje itd :)
Wydaje mi się, że Żanecie chodzi o to, że Wojtek zaniedbuje przez to swoje obowiązki tj. nie odprowadził Mani do szkoły czy przekręcił 2x klucz w drzwiach :P
Ja jestem nawet za tym, żeby każdy, bez względu na płeć, miał swoje hobby i pasje.
bo scenarzyści muszą wymysleć jakiś wątek, żeby było ciekawie! a takich jędzowatych bab jak żaneta, które czepiająsię swoich mężów jest wiele