I co myślicie o zapowiedzi na odcinki powakacyjne??? Powiem szczerze, że nie mogę się
doczekać wątku Nicole, Mikołaja i ciąży :) Zobaczymy jak się facet zachowa, bo na razie nie
pokazuje się w pozytywnym świetle. Wątek Olki też jest ciekawy. A i uśmiałam się jak Roman
częstował Ziębów ciasteczkami z "dodatkiem odprężającym" :D
no nawet dobra ta zapowiedź ciekawie będzie:P mi sie spodobał nowy wątek Basi i tego faceta co prześladował kiedyś Kinge:)
Tylko nie moge znieść dlaczego dla Ewy wybrali takiego aktora okropnego...
Dla porównanie ZAPOWIEDŹ sezonu 20132/2013
http://nawspolnej.tvn.pl/wideo/co-w-na-wspolnej-po-wakacjach,363108.html
Czy dobrze widzę, że Żaneta zarywać będzie kumpla swojego faceta? :/ No tak, przecież ona jeszcze nikogo nie zdradzała, więc trzeba to zmienić :P A Ola to pewnie wystawi dealera i tylko na niby ją złapią :P A Roman? Sorry, ale KAŻDY wie co to marihuana i nie sądzę, by ktoś w ich wieku był tak głupi i nie wiedział, o co chodzi :P
Myślę, że nie zrobią tego z Żanetą i nie wprowadzą takiego wątku. Najczęściej pokazują jakieś urywki w zapowiedziach, a później akcja ma zupełnie inny bieg. Mnie tylko zastanawia po co Ewie kolejny romans i do tego wybrali takiego gościa.. Słabo. No i mam nadzieję, że nie namieszają w związku Magdy i Kazika, ale znając życie, to na pewno będzie się wahała pomiędzy nim a Igorem, ehh ;).
Mniejsza o Magdę, bo podobno i tak ma zginąć :P Chociaż wolałabym, żeby została, bo bardzo ją lubię. Tylko ten Kazik... żenua...
Magda chyba specjalnie zafarbowała włosy na ciemniejszy kolor, żeby nie było dwóch "blondynek" xD