PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36247
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Zuza

ocenił(a) serial na 10

Masakra, co się z nią porobiło. Nie sądziłam, że Zuza może dopuścić się zdrady. Jak się wczoraj obściskiwała z Karolem, to myślałam, że mnie coś trafi. Fakt, Kamil ją zaniedbuje trochę, ale czy to powód do zdrady męża??

Katie_26

Ja nie uważam żeby Kamil ją zaniedbywał. Poświęca swój wolny czas dla rodziny. Dużo pracuje, ale taki jest zawód lekarza. Jak wraca, to zawsze rozmawia z rodziną, interesuje się nimi, wychodzą razem, przygotowują i jedzą razem posiłki itd, nie żyje obok Zuzy tak jak np Rafał z Agnieszką. Także po prostu przewraca się w dupie, za przeproszeniem.

ocenił(a) serial na 10
malami132

Czekam aż Kamil dowie się o zdradzie Zuzy i zostawi ją. Zawiodłam się na niej bardzo :(

ocenił(a) serial na 5
Katie_26

Przecież Zuza go nie zdradziła , jakiś pocałunek i na dodatek wyglądała jakby przy nim cierpiała , taką miała minę.

ocenił(a) serial na 10
nathalie34

Większość osób ma inne zdanie na ten temat i ja też. Pocałunek to też zdrada, mogła się odsunąć a nie sama jeszcze się wczuwać w to, dobrze im tam scena wyszła. Jednak mam nadzieję, że już nie będą tego rozwijać bardziej, choć niestety dużo jest w tym winy Kamila, który zawsze tylko: nie chce iść biegać, tańczyć, wiecznie niezainteresowany i tak to się potem dzieje. Niemniej jednak ten aktor co gra tego instruktora salsy jeszcze się na pewno pojawi, widziałam zdjęcia z planu na jakieś stronie.Zresztą i tak w końcu Kamil się dowie , zawsze wszystko wychodzi, podobnie było z Kingą i z Krzysztofem Burzą, ale nie wiem czy ktoś go jeszcze pamięta.

Katie_26

Ale to, że mężczyzna nie podziela sportowych pasji swojej kobiety, to nie jest powód do zdrady. Spędza z nimi czas w inny sposób, nie olewa swojej rodziny... Jak dla mnie zero winy Kamila.

ocenił(a) serial na 5
Katie_26

Nie wiem ile ty kobieto masz lat ,ale zdrada to nie pocałuek ! A Kamil jest super mężem , ne zandbuje Zuzy !

ocenił(a) serial na 10
nathalie34

haha dobre.. mam już wystarczająco lat , jestem dorosła, zdjęcie stare . Nikt mi nie wmówi, że pocałunek to nie zdrada. Błagam, litości.. Ciekawe, co byś powiedziała, jakby Twój mąż, jeśli masz, się całował z inną kobietą. Można się do kogoś przytulić, ale całowanie się to już podlega pod zdradę. Zresztą dużo osób się ze mną zgadza, każdy praktycznie.

ocenił(a) serial na 5
Katie_26

Zdrada stała się pocałunkiem , żart kompletny .

nathalie34

Chciałabym poznać Twojego faceta i polecieć z nim w ślinę. Ciekawe, czy byłabyś zadowolona, w końcu to nie zdrada.

ocenił(a) serial na 5
Regray

Czy to gimbaza tu siedzi i pisze że zdrada to pocałunek ? Albo dziewice co nie wiedza co to sex.