Masakra, co się z nią porobiło. Nie sądziłam, że Zuza może dopuścić się zdrady. Jak się wczoraj obściskiwała z Karolem, to myślałam, że mnie coś trafi. Fakt, Kamil ją zaniedbuje trochę, ale czy to powód do zdrady męża??
Ja nie uważam żeby Kamil ją zaniedbywał. Poświęca swój wolny czas dla rodziny. Dużo pracuje, ale taki jest zawód lekarza. Jak wraca, to zawsze rozmawia z rodziną, interesuje się nimi, wychodzą razem, przygotowują i jedzą razem posiłki itd, nie żyje obok Zuzy tak jak np Rafał z Agnieszką. Także po prostu przewraca się w dupie, za przeproszeniem.
Czekam aż Kamil dowie się o zdradzie Zuzy i zostawi ją. Zawiodłam się na niej bardzo :(
Przecież Zuza go nie zdradziła , jakiś pocałunek i na dodatek wyglądała jakby przy nim cierpiała , taką miała minę.
Większość osób ma inne zdanie na ten temat i ja też. Pocałunek to też zdrada, mogła się odsunąć a nie sama jeszcze się wczuwać w to, dobrze im tam scena wyszła. Jednak mam nadzieję, że już nie będą tego rozwijać bardziej, choć niestety dużo jest w tym winy Kamila, który zawsze tylko: nie chce iść biegać, tańczyć, wiecznie niezainteresowany i tak to się potem dzieje. Niemniej jednak ten aktor co gra tego instruktora salsy jeszcze się na pewno pojawi, widziałam zdjęcia z planu na jakieś stronie.Zresztą i tak w końcu Kamil się dowie , zawsze wszystko wychodzi, podobnie było z Kingą i z Krzysztofem Burzą, ale nie wiem czy ktoś go jeszcze pamięta.
Ale to, że mężczyzna nie podziela sportowych pasji swojej kobiety, to nie jest powód do zdrady. Spędza z nimi czas w inny sposób, nie olewa swojej rodziny... Jak dla mnie zero winy Kamila.
Nie wiem ile ty kobieto masz lat ,ale zdrada to nie pocałuek ! A Kamil jest super mężem , ne zandbuje Zuzy !
haha dobre.. mam już wystarczająco lat , jestem dorosła, zdjęcie stare . Nikt mi nie wmówi, że pocałunek to nie zdrada. Błagam, litości.. Ciekawe, co byś powiedziała, jakby Twój mąż, jeśli masz, się całował z inną kobietą. Można się do kogoś przytulić, ale całowanie się to już podlega pod zdradę. Zresztą dużo osób się ze mną zgadza, każdy praktycznie.
Chciałabym poznać Twojego faceta i polecieć z nim w ślinę. Ciekawe, czy byłabyś zadowolona, w końcu to nie zdrada.