Kiedyś może 5 lat temu ten serial trzymał jakikolwiek poziom,dzisiaj siegnął poziomu dna.
Przed chwilą miałem okazję obejrzeć pewną scenkę,na początku nie wiedziałem że to scenka z Na Wspólnej.Sadzilem że to kadr z jakiejś nowej komediowej produkcji TVN-u czy cos w tym stylu.
Scenka wygladala następująco.
Jakaś kobieta chodzi po kuchni,nagle rozlega sie muzyka niczym z horroru badz thrillera, wiemy że taka muzyka pojawia sie w pewnych scenach aby podnieść napięcie u widza.
Okazało sie że ta muzyka miała podnieśc dramaturgie sceny,podczas ktorej kobieta patrzyła z rozdziawioną gębą na...ciasto leżące na stole i zastanawiała się czy uszczknąć jego kawałek!!!!!!!!!!!!!.Ba!,kiedy zżarła kawałek muzyka umilkła i pojawila się inna scena.
Nie jestem w temacie serialu,ale co by nie było robienie dramatu ze zjedzenia przez bohaterkę kawałka ciasta to kpina z widza i wyrazny sygnał że pora skończyc tę farsę zwaną "Na Wspólnej"
Dziekuję.
Haha no to było dobre, mnie też się wydawało, że na bekę zrobione. Normalnie rośnie konkurencja dla produkcji typu 'Dlaczego ja?'.