PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93837}
4,8 36 tys. ocen
4,8 10 1 36248
2,8 4 krytyków
Na Wspólnej
powrót do forum serialu Na Wspólnej

Kiedyś może 5 lat temu ten serial trzymał jakikolwiek poziom,dzisiaj siegnął poziomu dna.

Przed chwilą miałem okazję obejrzeć pewną scenkę,na początku nie wiedziałem że to scenka z Na Wspólnej.Sadzilem że to kadr z jakiejś nowej komediowej produkcji TVN-u czy cos w tym stylu.

Scenka wygladala następująco.

Jakaś kobieta chodzi po kuchni,nagle rozlega sie muzyka niczym z horroru badz thrillera, wiemy że taka muzyka pojawia sie w pewnych scenach aby podnieść napięcie u widza.

Okazało sie że ta muzyka miała podnieśc dramaturgie sceny,podczas ktorej kobieta patrzyła z rozdziawioną gębą na...ciasto leżące na stole i zastanawiała się czy uszczknąć jego kawałek!!!!!!!!!!!!!.Ba!,kiedy zżarła kawałek muzyka umilkła i pojawila się inna scena.

Nie jestem w temacie serialu,ale co by nie było robienie dramatu ze zjedzenia przez bohaterkę kawałka ciasta to kpina z widza i wyrazny sygnał że pora skończyc tę farsę zwaną "Na Wspólnej"

Dziekuję.

ocenił(a) serial na 5
Psycho_Daddy

Haha no to było dobre, mnie też się wydawało, że na bekę zrobione. Normalnie rośnie konkurencja dla produkcji typu 'Dlaczego ja?'.

ocenił(a) serial na 4
MethQueen

Widziałam to, strasznie śmieszne. Ale coraz więcej robią ujęć z taka muzyką, nie wiem czemu to ma służyć ale jeśli ich to uszczęśliwia to proszę bardzo.