kiedyś oglądałam teraz zerknęłam po dłuuuugiej przerwie i:
1. gdzie jest Grzesiek?
2. gdzie jest Gabrysia ze swoim nieudacznikiem?
3. gdzie jest Karolina?
4. co się stało z Borysem?
ps jak myślicie jak rozwinie się wątek z kolejnym odnalezionym/zaginionym synem Ziębów (Bogdan?)?
1. Grzesiek jest we włoszech, gdzie ma inną tożsamość, a oprócz tego drugą żonę i dziecko
3. Karolina jest w stanach i jest w związku z pakistańczykiem (czy coś przeoczyłam?)
GABRYSIA NAGLE ZNIKENLA z serialu, ot tak po prostu-ciekawe,bo prowadzila bar na Wspolnej no i była najlepsza przyjaciołka Basi i Weroniki...ciekawe:)
Leszek pojawil sie na kilka odcinków gdy Igor był w szpitalu
Borys był jakis miesiac temu i pewnie znowu się pojawi, Michał będzie od niego kasę brał:P
a ja mam pytanie o Igora, bo miałam przerwę kilkuletnią - o co chodzi z tymi jego rzekomymi dziewczynami? naprawdę miał ich tyle? co się stało, że ten jego szef go tak nie lubi? sprawę z magdą mniej więcej ogarniam
Po wypadku (czy co to tam było - nie pamiętam) odreagowywał w kobietach. Szefowi zatem nie bardzo się widzi żeby cokolwiek próbował z jego córką - córce wręcz odwrotnie.
strasznie mi się podobało jak Weronika pytała Basię czy by powiedziała mężowi że ma dziecko z innym :D przecież ten mały Basi jest z kimś innym czy mnie pamięć myli?
Młodszy syn Basi,Kuba, jest dzieckiem brata jej męza - Wiktora, który zginał w 1 odcinku.
Generalnie zauważyłam, że coś takiego jak antykoncepcja w tym serialu nie istnieje :D
a Weronika to już w ogóle niezłą ;/ wykształcona, poważna, inteligenta,rodzinna pani prawnik a tu, nie dość, że zdradziła męża, którego sama kiedyś chciała zostawić za zdradę, teraz na dodatek jst w ciąży z tym samym typem, który jest ojcem Antosi.Extra:D
czy w tym serialu jakaś ciąża nie była 'wpadką' ? ;d
a co do pytania o Garbysie i Leszka to rzeczywiscie dali ciala z jej zniknęciem. nie przepadałam za nimi, ale jak jest napisane w opisie w domu dziecka trzymali sie razem i zostali wszyscy przyjaciolami, wiec nalezeli do glownych bohaterow. mogli jakos tak normalnie i powoli ich wycofac, a nie tak z dnia na dzien. Grzeska rola tez mnie wkurzyla. Poszedl chlopak na tacierzyńskie, ale jego postacia mogli inaczej pokierowac, a nie ze z fajnego chłopaka zrobił sie sk.urwiel. Co do Karoliny to do dzisiaj nie moge przebolec, ze nie gra w tym serialu. Juz go nie ogladam jak kiedys, tylko od czasu do czasu w weekendy powtorki, bo kiedys byly lepsze odcinki. Lubilam jak Karolina, Marta, Igor, Maks i Kamil tworzyli paczke i chodzili do liceum. Serial toczyl sie najwiej o nich.Teraz jakies plątaniny zrobili ;/ Jakas Emilka, ta rodzina gdzie jest ta Olka, Renata i dowiedauje sie o jakims Bogdanie, synie Ziebów.