Te wszystkie pasozyty, robia ludziom wode z mózgu. Potem Widzowie sie naogladaja tych głupot i myśla ze życie jest takie jak w serialu
Inteligentny widz umie rozróżnić rzeczywistość od serialu, kreacji, świata wyimaginowanego. Poza tym wiele wątków ma jednak coś wspólnego z prawdziwym życiem, jak w każdym serialu.
inteligentny... a nie wszyscy tacy są.
Jakas kobieta sie naoglada takich filmow i uzna ze ma prawo zdradzac, wnikac we wszystkie intrygii a i tak bedzie jej mało bo jej życie nie jest tak "kolorowe" jak w serialu
myslisz, ze tacy ludzie sa? wydaje mi sie, ze ewentualnie starsze osoby potrafia mylic bohaterow serialowych z rzeczywistym swiatem i wydaje im sie, ze oni naprawde istnieja (przynajmniej ja sie pare razy z czyms takim spotkalam). a poza tym to nie chce mi sie wierzyc, zeby istnieli ludzie, ktorzy biora przyklad z bohaterki serialu, jej zdrad i wnikania w intrygii, ale moze sie myle..
drogi kolego inteligentnych ludzie jest moze 10% , reszta to tepa szara masa ktora robi to co im nakazuja, i nie rozumie tresci dziennika , to do nich jest adresowany ten serial , co do na wspolnej jest to totalnie odrealniony od rzeczywistosci tasiemiec , wlasciwie jest to film fantasy , w ktorym skala absurdu sięga ozonosfery , wyglada jakby scenariusz pisalo ministerstwo edukacjii , zdrowia , gospodarki , i nasz rzad razem wziete , gra aktorska niektorych aktorow budzi politowanie , mimo to ogladam ten serial kiedy mam okazje
Po pierwsze jestem kobietą. Nie wiem skąd pomysł, że nick "mała mi" mogłby należeć do faceta.
Po drugie oglądam ten serial od kilku lat, rewelacyjny nie jest, chociaż wcisnęłam mu 9, bardziej z sentymentu niż z zachwytu, ale tak czy inaczej lubię go i nie uważam się za osobę tępą. I myślę, że jest tutaj sporo osób (i nie tylko tutaj), które go lubią i także nie czują się idiotami ani nimi nie są, więc nie widzę powodu, aby uogólniać i obrażać kogokolwiek tylko dlatego, że coś mu się podoba.
Być może masz rację, że jest to serial w którym niektóre wątki są absurdalne, po tylu latach, to może nawet nie dziwić - sensowne pomysły też się kiedyś kończą (a dla niektórych tych sensownych pomysłów nigdy nie było - nie wszystko musi wszystkim odpowiadać). Tylko jednej rzeczy nie rozumiem. Skoro jest to w Twoim mniemaniu serial dla tępaków i wszystko jest w nim tak cholernie prymitywne, a Ty jesteś ponad to (bo tak można wywnioskować z Twojej wypowiedzi)... to po jaką cholerę go w ogóle włączasz "kiedy masz okazję"?
sam nie wiem , chyba z przyzwyczajenia chociaz niektore sceny przewijam w przod
droga kolezanko naucz sie czytac ze zrozumieniem napisalem ze ,, to do nich jest adresowany ten serial ,, to ze jest do kogos adresowany nie znaczy ze odbiera to tylko grupa docelowa , czasami slucham muzyki adresowanej dla oglupialej nastoletniej dziczy , mam auto adrsowane dla starego dziada , i nieraz ogladam mimowoli filmy(och karol , ciacho) ktore sa adresowane dla ludzi siedzacych w pace bo tylko tam jest czas na takie cos , poza tym byc moze jestem tepy bo nie rozumiem twojego posta------ ,,więc zanim zasugerujesz, że coś jest dla tępaków, a sam to oglądasz, to się najpierw zastanów.. ;). ,, nad czym sie mam zastanowic moim celem nie jest opis tego czy jestem tepakiem czy nie tylko opis filmu czy jest zly czy nie , pozdrawiam