PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566011}
8,3 528  ocen
8,3 10 1 528
Na-bbeun-nam-ja
powrót do forum serialu Na-bbeun-nam-ja

Oglądając go jednak się męczyłem, temat miał ogromny potencjał, świetna historia i w zasadzie nawet scenariusz był jak najbardziej poprawny, lecz całość nie miała ognia, według nie nie zagrała obsada, lub z wieloma elementami po prostu przesadzono co powoduje odczucie "zmęczenia" tematem. A szkoda, bo to naprawdę był potencjał, aby ta drama była jedną z lepszych w historii koreańskich seriali. Mnie osobiście trzymała przy tym filmie postać jaką grała "Ga-in Han", dziewczyna, której kibicowałem do samego końca, bardzo przekonująca rola ... powiedziałbym że gdyby nie ona, to istniała szansa że bym odpuścił kontynuowanie .... Mam wrażenie, że "Nam-gil Kim" nie był najlepiej wstrzelony do tej roli, według mnie nie podniósł walorów tego serialu, a szkoda.
Wiem też że musiały nastąpić w końcówce zmiany ze względu na "inne obowiązki aktora" i tu upatruję przyspieszenia ale i niedopracowania tego co wydarzyło się w ostatnich odcinkach, szkoda.
Takie subiektywne odczucie, ale Drama na pewno większości się spodoba, być może bardziej niż mnie, Mam nadzieję że moje "biadolenie" nikogo, aż tak nie zniechęci, aby jednak podjąć się zadania i zobaczenia tego Serialu!