PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Jednak sama się przyzna Piotrowi do zdrady myślałam ,że wyjdzie to przez przypadek ,albo Radwan mu powie ciekawie czy znowu się pobiją.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

trochę naciągane byłoby kolejna bójka.I co znowu Hana ich rozdziela,poza tym Piotr silniejszy a tym razem to on ma powód obić Radwana.Pewnie uniesie się honorem i wyprowadzi się a do tamtego nie będzie się odzywał.

ciekawe jak to się ostatecznie skończy, Baar być może odchodzi z serialu...

użytkownik usunięty
magdanm

śmieszna z nią sprawa najpierw że odchodzi a potem jej oświadczenie,a to było bardzo wygodne bo nie napisała że nie odchodzi tylko że sama podejmuje decyzje a nie jej partner.

myślę, że coś może być na rzeczy, bo w tym oświadczeniu nie napisała wprost, że nie nie odchodzi tylko się tłumaczyła, że sama podejmuje decyzje, bo były głosy, że jej partner uważa, że stać ja na coś lepszego niż rola w serialu

Jeśli ona odejdzie to zniknie pewnie też Bukowskibo jaki wtedy będzie miał wątek?

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

tutaj się nie zgodzę,Bukowski gra dłużej w serialu od niej,i jakoś dobrze mu szło,potem pojawiła się Hana a wcześniej była Wiki czy Zośka.Na pewno można go utrzymać,prędzej powinien odejść Krzyś.Piotr jako zdradzony facet próbuje sobie na nowo życie ułożyć i nawet zyskają dla niego wątek,bo przecież długo sam by nie był.

No być może ,ale akcja teraz skupia się wokół młodych Wiki ,Przemka ,Adama. Jakby Hana odeszła to Piotr mógłby związać się z Magdą ,ale wątpię żeby pokazywali ich losy.
Krzysztof raczej nie odjedzie bo poza nim to Ola byłaby tylko na ginekologii Darek co prawda dalej pracuje ,ale pokazywany jest bardzo rzadko chyba ,że by znowu wprowadzili jakieś nowe postacie.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

no może ale wariant że Piotr zostaje a Hana ze wstydu odchodzi z kochankiem z pracy,ma sens bardziej niż zdradzony mąż który ucieka z żoną.Choć twój argument jest sensowny,nie pomyślałem o tym,musieli by wprowadzić nowego ginekologa ale może to ma sens np seksowna lekarka która rozkocha Piotra bądz Andrzeja,albo jakiś atrakcyjny lekarz,gdyby Agacie nie wyszło z salowym.

ocenił(a) serial na 9

a nie miała jeszcze pojawić się nowa lekarka, własnie wydaje mi się że na ginekologii, chociaż nie jestem pewna, którą miała grać Natalia Klimas, chyba jej jeszcze nie było, albo coś przeoczyłam :P

użytkownik usunięty
Nadia066

kiedyś była taka głoska że Natalia Klimas zagra lekarkę,ale zagrała pacjentkę co niby Piotr ją molestował.potem się już nie pojawiła.Ale opcja pojawia się jakaś super laska jako nowy ginekolog brzmi niezle,może nawet dwójka lekarzy jakiś ginekolog,a Hana i Krzyś out.

Na miejsce Kingi też miała przyjść jakaś babka ,ale na razie jakoś jej nie widać. Radwan jak nie zachowuje się jak psychol to jest ok w sumie może zostać.

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_95

trochę dziwne by było gdyby Baar odeszła a jej mąż z kochankiem dalej razem pracowali.Za Baar mogłaby przyjść inna aktorka co grała by Hanę.