PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43674
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Jakieś nieporozumienie...

użytkownik usunięty

Ostatnio to ten serial stał się dnem, nie myślałam, że kiedyś tak będę sądzić. Nie oglądam go już od jakiegoś czasu.

Jak byli Burscy i tamta obsada to było super, aż się chciało zasiadać przed telewizorem żeby zobaczyć nowy - premierowy odcinek ale od kiedy wprowadzili tych rezydentów - czyli nowych aktorów, których chcą promować by stali się znani i rozpoznawalni dzięki temu serialowi to serial ten stał się dnem.

Oglądam te stare odcinki na TVP Seriale są powtórki od poniedziałku do piątku o 15.10 to był serial, aż chce się to oglądać a teraz to ten serial nie powinien mieć tego tytułu nawet. Tak zepsuć taki piękny serial, aż żal.

Przecież tej Wiki, tego Przemka, Falkowicza i tych innych nowych nie da się oglądać :(

Masakra jakaś.

Sporo się zmieniło, kiedyś mało oglądałam, ale teraz oglądam ze względu na Wiki :)

użytkownik usunięty
justyna_winn

ja natomiast kiedyś oglądałam a teraz w ogóle...
Ci co oglądali z wielkim zapałem kiedyś nie oglądają tego teraz :( Rozmawiałam z wieloma osobami na ten temat i wszyscy mieli takie samo zdanie jak ja.

Teraz to w ogóle już nie przypomina mi szpitala w dzisiejszych czasach. Tak nie wygląda niestety leczenie ludzi w naszym kraju. Kiedyś przypominało to leczenie ludzi i właśnie nasze szpitalne warunki.

Bardzo uwielbiałam ten serial i w życiu bym nie pomyślała, że kiedyś takie będę mieć o nim zdanie.