Podobno będzie chciał odejść z LG,po usłyszeniu prawdy.Pewnie i tak skończy się że może pójdzie na jakiś urlop czy krótkie zwolnienie a po max 10 odcinkach wróci,i akurat cudownie okaże się że to on jest ojcem dziecka.
Baar chyba jeszcze nie podjęła decyzji,ale gdyby miała odejść,Piotr powinien zostać.
zgadzam się, że Piotr powinien zostać
ale jak Baar odejdzie to mogą wątek pociągnąć tak, że to jednak dziecko Radwana i Piotr jej nie wybaczy, ona wyjedzie z dzieckiem a może i z Radwanem, bo on w sumie niepotrzebny w serialu
no Piotr gra chyba z 4 lata,Hana z 3 a Krzyś może rok.trudno mówić żeby to był jakiś stary skład.
Ale z tych starych starych został tylko Tretter. Po odejściu, oni teraz zostali starymi, o takie coś mi chodziło.
wiem,chodziło mi właśnie o to że starszyzna gra kilka lat a ci że starego składu nie grają od dawna.
facet ma własne mieszkanie,poza tym gość chyba na pieniądze żeby pójść na swoje.Beka by była gdyby on też zamieszkał w domu rezydentów,np zamiast Oli bo ta zamieszkała by z Janem a Przemek by się wyprowadził.
to był żart oczywiście, w sumie zrobią z Przemka tego dobrego a z Oli rozpustnicę.
w świecie seriali napisali, że wszyscy w hotelu będą mieli dość migdalenia się Oli i Jana, więc nie wiem czy to znaczy, że mimo rozstania Ola nadal mieszka w hotelu?
przecież może mieszkać w pokoju z Janem,albo to Przemek się wyniesie np do siostry.
no chyba tak od razy po rozstaniu z Przemkiem nie wprowadzi się do Jana, już prędzej Przemek się wyprowadzi, a jej i Frani zostawi pokój
w każdym razie w odcinku 588 już nie są razem, Przemek mówi o tym Zuzie, ale jak została rozwiązana kwestia mieszkania oczywiście nie wiemy
Pewnie tak,ale dziwne że zaraz po rozstaniu z Przemkiem zwiąże się z Janem,myślałem że parę odcinków odczeka.
chyba jednak odejdą oboje;-((
https://m.facebook.com/prasa.swiatseriali/photos/a.171156566228556.41570.1665638 56687827/996623617015176/?type=1&refid=8&_ft_=qid.6118215558090600420%3Amf_story _key.3802472156520750836&__tn__=E
I pewnie Radwan odejdzie razem z nimi jakby nie patrzeć to HaPI zaraz po Latoszkach ma najdłuższy staż związku z obecnych występujących.
Radwan musi odejść,żeby mieć czas żeby dopaść wszystkich tych przez których zginęła jego żona.Czyli tych którzy przewozili ją karetką do szpitala,wszystkich pracowników tego szpitala,oraz tych co budowali drogę na której był wypadek.
Bez sensu,obydwoje odchodzą.Rozumiem pozbyć się nieistniejącego od dawna Michała,Niny czy Borysa ale nie dwóch czołowych postaci.Przecież Piotr poza Andrzejem to najlepszy chirurg.rozumiem pozbyć się Baar jeśli chce odejść z szpitala.
tak słyszałem o słynnym HAPI nawet na youtube jest masa filmików z tą parą plus muzyka.Ogólnie dobrze razem wypadają ona typ twardej laski a on taki zdystansowany,opanowany co rzadko puszczają mu nerwy.Ale trzeba też przyznać że osobno też by to słabo nie wyglądało on w końcu motor napędowy chirurgi a ona gwiazda ginekologii.może obydwoje aktorzy mają dość serialu?
Już żaden motor napędowy, od dawna niczego tam nie wnosi. Bez ginekologii ten serialik będzie funkcjonował, z tego co widziałem co odcinek historia z matkami na jedno kopyto. Problem jest w tym, że ta cała Hana jest kochana przez nastolatki i cały ten ich wymarzony związek nazywani Hapi. Popatrzcie sobie jak przez 3 lata ndinz się zmieniło, kompletnie inni aktorzy, nawet muzyke zmienili z dramatycznej na melancholijną. Kiedyś ten serial był medyczny z wątkami miłosnymi w tle teraz jest na odwrót. Pierwsze sezony były świetne, ale od czasu jak Falkowicz stał się dobry i wszyscy wszystkich kochają (z pewnymi wyjątkami) to jakaś tragedia jest. Już pominę kompletny brak jakiegoś ciągu przyczynowo-skutkowego, w ogóle scenariusz nie trzyma się kupy, nie wiadomo w ogóle do czego to wszystko prowadzi, kompletny bałagan. Motywy powtarzane, kompletnie odrealnione, wszystko jest strasznie sztuczne, nie wywołuje u mnie najmniejszych emocji w przeciwieństwie do pierwszych odcinków. Wielu mówi, że jak ci starzy bohaterzy odeszli do serial się skończył i mają sporo racji, wyniki oglądalność mówią dużo, choć ja się tak do końca nie zgadzam. Ndinz skończyło się w momencie jak Falkowicz stał się "dobry" (w porównaniu do tego jaki był w 2012 roku, to było świetne i ratowało w pełni ten serial). Teraz wątki medyczne są oklepane i stanowią tylko tło dla związków miłosnych, których jest tak wiele, że nie powodują najmniejszej reakcji. Serial nadal oglądają nastolatki i kobiety zafascynowane Haną i najnudniejszym tematem świata - wyreżyserowaną miłością (ciąża, ojciec dziecka, zdrada itp). Nie widzę w tym serialu nawet krztyny oryginalności, która miałaby pokrycie w rzeczywistości.
zgadzam się, ze teraz główny nacisk jest położony na życie prywatne lekarzy, a wątki medyczne często są po to, bo można je w jakiś sposób odnieść do sytuacji życiowej bohaterów, mnie to akurat nie przeszkadza,
oglądałam serial pierwszych chyba parę lat, potem miałam kilkuletnią przerwę, na dobre wróciłam jakoś w 14 sezonie, więc nie jestem w stanie jaki serial był tak pomiędzy, wydaje mi się, że formuła się wyczerpywała i nowe postacie w pewnym sensie uratowały ten serial
inna sprawa, że niektóre wątki są bez sensu, brak logiki, konsekwencji i spójności etc.
jeśli chodzi o Hanę i Piotra to nie widziałam ich początków w serialu, znam tylko z "opowieści", jako parze im kibicowałam, natomiast mam wrażenie, że scenarzystom zabrakło na nich pomysłu, po zniknięciu Jamesa połączyli ich tak powiedziałabym mało spektakularnie, złamał nogę podczas operacji i Hana stwierdziła nagle, że jednak z nim będzie, potem ten sezon z Paulą i jej dzieckiem masakra, a na koniec żenująca zdrada Hany
a co do Falkowicza to myślę, że niedługo wróci do swej dawnej osobowości, produkcja wie, że taki Falkowicz najbardziej się podoba
Falkowicz taki jak na początku nie może być bo by wyleciał,ale ciepłą kluchą też nie będzie.myślę że momentami będzie wredny,zimny chamski ale wszystko na granicy żeby nie przesadzić.związek Hany i Piotra owszem dość nielogiczny,Hana go odpychała bo niby kochała zmarłego męża potem on się pojawił dość naciągane a ona po jakimś czasie stwierdziła że kocha Piotra,a potem jednak chciała układać sobie życie z Jamesem ale ten zniknął.więc wątek jak karuzela.
niestety tak jest.Kiedyś głównie wątki medyczne i tylko 5 minut na początku i 5 na końcu wątki obyczajowe.Obecnie niemal na odwrót o przypadkach medycznych max 20 minut a nawet krócej.Na dodatek twórcy ucinają fajne wątki medyczne,było o SM-przerwali to,miażdżyca też,wątki z powstaniem kardiochirurgii też odpadły.Na dodatek mało jest tych naprawdę trudnych przypadków.
w sumie jestem zdziwiony,ale teraz zamiast wyrównanej bójki może być bardziej jeden konkretny cios od Piotra który znokautuje Radwana,przynajmniej na zdjęciu tak to wygląda.
w jednym artykule pisze że Hana twierdzi że Piotr jest ojcem,ale wcale tak nie musi być.Przecież jeżeli chce go zatrzymać to argument że Krzyś jest ojcem raczej jej nie pomoże.Poza tym dlaczego nagle miało by się zmienić przecież niedawno twierdziła inaczej.
to wielkie odejście Hany i Piotra to pewnie taki szum medialny,przecież to że niby chcą odejść nie znaczy że tak będzie.
Przemek jako ratownik ich związku w sumie śmieszne,gość zniechęcał Hanę jak mógł do niego.Hana też raczej ma dość Krzyśka.
w sumie z artykułu absolutnie nie wynika, że aktorzy odchodzą z serialu, więc może rzeczywiście to tylko szum medialny
nawet gdyby Baar miała odejść z serialu to nie teraz tylko np za pół roku,lub rok,przecież nawet nie powiedziała odchodzę a odcinki kręcą z kilku miesięcznym wypowiedzeniem.Prędzej to Radwan wyleci bo to on teraz będzie wrogiem numer jeden szpitala.
a moim zdaniem Baar, jeśli chce odejść, to najpewniej by była tylko od końca sezonu, plotki o jej odejściu pojawiły się ze 2 miesiące temu, pewnie tak od razu temat nie wypłynął, produkcji powiedziała jeszcze wcześniej. wystarczająco dużo czasu było by zmienić scenariusz
no chyba, że plotki wzięły się stąd, że w scenariuszu składa wypowiedzenie
ale zastanawiające jest że w tym dementi ona nie napisała, że zostaje
Pewnie sprawa jest w toku,ale na razie raczej nie odejdzie,poza tym nie zabija się kury która znosi złota jajka a wątek ten jest topowy obecnie.
też mnie zdziwiło skąd ona nagle wie, że to dziecko Piotra, skoro do tej pory ewidentnie nie wiedziała czyje to dziecko, tylko zaklinała rzeczywistość, żeby było Piotra
W sumie zabawnie wygląda sytuacja z Piotrem,chyba jeden z najbardziej poukładanych lekarzy zacznie pić,wyprowadzi się z domu,będzie chciał zostawić pracę i jeszcze da w gębę Radwanowi sądząc po zdjęciu przed szpitalem,przy ludziach i po pijaku.
no i jak Wasze wrażenia po wczorajszym odcinku? jeśli Baar odchodzi to może wczoraj widzieliśmy ją po raz ostatni?
Ja myślę że się jeszcze pojawi.Przecież nie było oficjalnie że odchodzi,a poza tym co jeden z topowych wątków bez głównej bohaterki.Przemek z Olą kłócą się na sali operacyjnej,a Hana nie może operować z Piotrem.Czy w tym szpitalu zawsze muszą operować pary,byłe pary albo rywale?Mnie jeszcze śmieszy że Agata kupiła sobie drogie,nowe auto a mieszka dalej na kwadracie zbiorowym jak studentka.Sorry,ale czy ich nie stać chociaż na wynajem małego mieszkania.