PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558708}

Na językach

Lip Service
2010 -
7,3 1,8 tys. ocen
7,3 10 1 1817
Na językach
powrót do forum serialu Na językach

BBC Three potwierdziło drugi sezon. Na Wyspach ma zacząć się w grudniu, zobaczymy kiedy dotrze do nas... Link: http://lipservicefans.com/lesbians/series-2-confirmed/

MaggieMay

w internecie bedzie na drugi dzien wiec prawie bez roznicy. wazne tylko kiedy rozpocznie sie ten drugi sezon. nie mam co ogladac ;d seriale,ktore lubie zaczna sie w styczniu albo pokonczyly. jedynie Dexter sie zaczal.

kama555

I chyba też się wezmę za Dextera, bo moje dotąd ukochane Gotowe na Wszystko i House schodzą na psy... Can't wait till LS! :)

mephistoself

przyznam,ze jakos nie lubie gotowych na wszystko i house chociaz oczywiscie nei dziwi mnie,ze ludzie to ogladaja ;] ostatnio trawke zaczelam ogladac. nie sadzilam,ze tak mi sie spodoba.

mephistoself

drugi sezon ma niby ruszyc 23 grudnia

kama555

w końcu, bo już się doczekać nie mogę :)

mephistoself

to tak jak ja. mam nadzieje,ze bedzie jeszcze lepszy niz pierwszy sezon i jednak toche dluzszy. tak z 12 odcinkow moglby spokojnie liczyc ten sezon. zwlaszcza,ze potem na kolejny sie czeka dosyc dlugo (nie wiadomo oczywiscie czy bedzie 3;d)

kama555

jak znam życie to nie będzie trzeciego :P A niestety po zakończeniu L Word nie mogłam się pozbierać, bo mi czegoś brakowało :D A z kolei South of Nowhere i Sugar Rush nie cierpię... ble ;/

mephistoself

tego drugiego tytulu w ogole nie kojarze. musze sprawdzic o czym to. faktycznie czasami dobre seriale zabieraja ;d ogladalam np. life unexpected nie wiem czy sie orientujesz co to...i tez zabrali po 2 sezonie. nie mowie,ze serial byl rewelacyjny,ale ciekawy, inny(bo to amerykanski). w ogole jak teraz znowu dowala 6 odcinkow to bede zawiedziona. To jest malo.

kama555

life unexpected - niestety nie mialam okazji się zapoznać, choć jak widzę ocene na FW ma dość wysoką, może kiedyś... w wolnej chwili... :) pare dobrych lat temu pochłonięta byłam też queer as folk. ale i tak czekam na jakąś polską produkcje :D może za 20 lat... marzenia... chociaż jak widzę, co Polacy robią z filmami to może lepiej niech trzymają się zdala od branżowych produkcji wszelkiej maści :)

mephistoself

szkoda,ze sie skonczyl ,ale coz-kasa. przeczytalam o tym sugar rush i wydaje sie ok,ale skoro nie polecasz to nawet nie probuje. w opisie prawie kazdy jest fajny ;d faktycznie moze za 20 lat sie czoegs naucza. jedynie co mi sie podobalo w polskiej tv to usta usta,serial wzorowany na brytyjskim wiec im sie udal. samodzielnie jakos nie daja rady i masz racje w tym co napisalas.

kama555

wiesz, sugar rush zawsze możesz obejrzeć. nie wiem w sumie ile masz lat i nie chce patrzeć na kogokolwiek przez pryzmat wieku, ale odniosłam wrażenie że serial przeznaczony jest dla młodszej jednostki ;) a może poprostu był dla mnie zbyt lekki. zmęczyłam jedynie pierwszy sezon.

mephistoself

mam 21. wiadomo seriale czy filmy,a nawet muzyka czasami sa przeznaczone dla pewnej grupy wiekowej i nic w tym zlego. z raszta juz zaraz nowy rok i w koncu zaczna sie trzy seriale,ktore lubie(z lip service wlacznie) wiec jest dobrze.

kama555

okej, jak masz 21 to nie oglądaj sugar ;D a jeśli chodzi o filmy branżowe to ostatnio jestem zakochana w Elena Undone :D Polecisz coś?

mephistoself

chyba nie bardzo mam co polecic ;d ostatnio nic nie widzialam ciekawego,a juz na pewno nie o tej tematyce.

kama555

wiele razy słyszałam już o Sugar Rush, ostatnio zaglądając na forum znowu widzę ten tytuł i.... skusiłam się po 2 dniach jestem przy 6 odcinku drugiej serii... serial jest zabawny i troszkę mało realistyczny ale spoko

ocenił(a) serial na 8
mephistoself

Polecam Eloise oraz Kyss Mig- jeśli chodzi o nowsze produkcje.
Lip Service- juz nie mogę się doczekac 2go sezonu :)
A jeśli chodzi o Sugar Rush- ogladalam go pare lat temu- podobal mi sie- uśmialam sie na nim :P
Bardzo zabawny serial, jednak jesli ktoś liczy na coś głębszego-odradzam, dla rozrywki- jak najbardziej :)

ocenił(a) serial na 6
calisha_88

Sugar Rush po kilku odcinkach zaczęło mi przypominać coś na styl naszych Galerianek. Na początku ciężko mi się oglądało ale z racji, że nie miałam pod ręką nic innego zmusiłam się i potem to już była czysta zabawa. Racja, serial nie jest głęboki ale co kto lubi :)

mephistoself

Jeśli nie widziałaś jeszcze "I can't think straight", to polecam :) A "Elena undone" również uwielbiam. Aktualnie czekam na nowy film Nicole Conn "A perfect ending".

miss_russ

dzięki za tytuły, na pewno po nie sięgnę :) A wracając do myśli przewodniej tego tematu... grudzień w pełni a chyba nic nie wiadomo o premierze 2 serii. ma ktoś ramówkę z gazety z UK? :D

mephistoself

no wlasnie. oni sa jacys porabani. pierwsza seria miala tylko 6 odcinkow i byla w 2010r. ile mozna robic drugi sezon? i czekac z premiera. wczesniej znalazlma cos o dacie w grudni,ale to jak widac brednie. nic nie podaja.

ocenił(a) serial na 8
kama555

ja coś zaczynam powątpiewać w tą drugą serię. co prawda BBC potwierdziło, więc szansa jest, ale jeszcze nie spotkałam się z serialem, który miałby taką przerwę pomiędzy pierwszą a drugą serią. zazwyczaj albo druga seria jest od razu bo jest oglądalność albo w ogóle jej nie ma.

megique

dokladnie. tymbardziej,ze to byla dopeiro pierwsza seria powinni sie pospieszyc..a nie juz 2012 nadchodzi.

ocenił(a) serial na 5
megique

II seria LP ma duże opóźnienie. Rusza na wiosnę 2012.

littlemonsterlg

zasłyszałam na angielskim fejsie że kwiecień.

ocenił(a) serial na 5
mephistoself

Może to nie Skins, ale przynajmniej będzie co oglądać c;

littlemonsterlg

http://www.youtube.com/watch?v=e9GpL6FesP8 chociaz cos hehe po tkaim czasie

kama555

http://www.youtube.com/watch?v=PJ-UeX7KYBg&feature=player_embedded

schizy_markizy

w koncu sie zacznie. czemu w ogole jaya nie pokazuja. on jest dobry, lubie go ;d

MaggieMay

no to w drugim sezonie Franki dalej szaleje ze swoim uwodzicielskim spojrzeniem, a Cat nadal jemu ulega, co za peszek dla Sam :/

mirandaPL

wstawi ktoś jakis link do obejrzenia online lub pobrabia? prooosze :)

biggrip

http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/p00qnkvr/Lip_Service_Series_2_Episode_1/

ocenił(a) serial na 8
mirandaPL

http://www.youtube.com/watch?v=fHKxLDeCmyI&list=PLEF9A1E21F2C6A386&index=5&featu re=plpp_video cały odcinek na youtubie :)

Iwoszka79

Wiadomo, czy są już polskie napisy? Mój angielski ciężko nazwać profesjonalnym(:D), a miło byłoby obejrzeć. Gdyby ktoś znalazł napisy pl i je tu wstawił, byłabym bardzo wdzięczna.

ocenił(a) serial na 7
troll face

Trudno mi TU wstawić napisy, ale odsyłam na napisy24, pierwsze 3 odcinki już wrzuciłam, będzie i reszta.

mirandaPL

dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
mirandaPL

ślicznie Frankie wygląda w trochę dłuższych włosach:) tak fajnie jej nachodzą na twarz:D

patrisja

nei wiecie czy mozna liczyc na napisy? nei ma to jak cale zycie uczyc sie niemieckiego,a potem nic moc obejrzec serialu po ang. ;d niektore rozmowy rozumiem,ale calkiem inaczej sie oglada keidy sie rozumie wszystko.

ocenił(a) serial na 8
kama555

no dokładnie, na YT obejrzałam kawałek, ale irytuje mnie to, że większość nie rozumiem jeszcze ten ich angielski akcent;p też poluję na napisy, jakby ktoś miał to bardzo proszę o info albo jakby ktoś znalazł. Ja szukałam na stronkach z napisami pl ale nie ma tam drugiego sezonu jeszcze.

patrisja

a posiada ktos jakies linki do sciagniecia calego 1 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
biggrip

cały 1 sezon zaposiada chomik mtx :)

ocenił(a) serial na 7
kama555

Można liczyć na napisy, nawet można juz sobie ściągnąć do pierwszych trzech odcinków, na resztę jeszcze chwilkę poczekacie, ale obiecuję, że nie jakoś przesadnie długo.

titi

to fajnie...i tak wiecej nie widziałam. jakos nie spodobalo mi sie co zrobili z tym serialem. dzieki

mirandaPL

Po pierwszym odcinki drugiego sezonu mam mieszane uczucia. Frankie faktycznie wygląda wciąż bardzo pociągająco i jest bardziej pozytywną postacią niż Cat. Sam również prezentuje się super, nawet lepiej niż w pierwszym sezonie, ale coraz bardziej mi jej żal i obstawiam, że w końcu rzuci Cat bo zasługuje na coś lepszego niż dziewczyna grająca na dwa fronty. Nowa współlokatorka bardzo fajna, ciut mi Olivię Wilde przypomina co jest plusem :)

miss_russ

jak ktos bedzie posiadal link do 2 odcinka to prosze o wstawienie ;)

miss_russ

no to Ci zdradze, ze problem Cat w bardzo zadziwiajacy sposob rozwiazali :(

mirandaPL

nie wyobrazam sobie serialu bez aktorek grajacych cat i frankie, jak rozwiazali? zrobili jej cos? ;d

kama555

No tego to sie nie spodziewalam! SZOK!

A z drugiej story to mam nadzieje ze Tess bedzie z Lexy .. widzieliscie Tess jak obczajala Lexy?

KASCelebsholic

czego sie nie spodziewalas? ;d bo nie widzialam odcinka,a chcialabym sie dowiedziec.

kama555

Jestes pewna ze chcesz wiedziec?

Spoiler

Cat miala wypadek i nie zyje...

KASCelebsholic

faktycznie jak ktos nie chce wiedziec to niech nie czyta. o nie, usmiercili ja. bez sensu. faktycznie dodali dramatu do serialu,ale widzialam ja z frankie ;d dobrze sie na nie patrzylo. to dopiero drugi odcinek jak juz chcieli to mogli na koniec sezonu.