PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558708}

Na językach

Lip Service
2010 -
7,3 1,8 tys. ocen
7,3 10 1 1817
Na językach
powrót do forum serialu Na językach

BBC Three potwierdziło drugi sezon. Na Wyspach ma zacząć się w grudniu, zobaczymy kiedy dotrze do nas... Link: http://lipservicefans.com/lesbians/series-2-confirmed/

ocenił(a) serial na 8
KASCelebsholic

lol nie wierzę, że tak to zepsuli. serio mówicie? przecież to teraz bezsensu jest, przecież Cat i Frankie to była para nr 1 w tym serialu, boshe kto ten scenariusz pisał...a miało być tak ciekawie..:/

ocenił(a) serial na 8
patrisja

a btw nie wiecie gdzie można dorwać napisy do 2 sezonu? wszędzie szukałam i nie ma:/

KASCelebsholic

wstawi ktos link do obejerzenia lub pobrania 2 odcinka? prooszzeee :)

biggrip

http://isohunt.com/torrent_details/386610873/lip+service?tab=summary

biggrip

http://www.bbc.co.uk/programmes/b01glxm0

ocenił(a) serial na 8
biggrip

http://www.youtube.com/watch?v=VWtW_oknfVk proszę bardzo:) niestety wciąż nie ma polskich napisów;(

patrisja

wydaje mi sie, czy usunięto wątek o cat? na forum FW.

ocenił(a) serial na 10
mephistoself

Usunięto jeszcze wczoraj. Pewnie za spoiler w tytule. Alu jutro juz trzeci odcinek, ciekawe co nowego pokażą ;)

evvkaa2

w końcu nie bedzie tylko jednego wątku, teraz kobitki mają wolną drogę. czy tylko mnie cat denerwowała?

ocenił(a) serial na 10
mephistoself

W sumie masz rację, bez Cat serial sie rozwinie, ale z 2 strony będzie mi jej brakowac

evvkaa2

jak dla mnie scena z potraceniem wyglądała dość komicznie..z początku myślałam, ze oglądam parodię na yt'ie, jednak śmierć w dniu urodzin to przesada. chociaż właściwie to jestem szczęśliwa z takiego przebiegu wydarzeń. btw, nie uważacie, że cat wyglądała dość staro?

ocenił(a) serial na 10
olgas

Cat jest z 76 r, a Frankie z 83, wiec różnicę wieku widać gołym okiem;)
Jak dla mnie scena wypadku była przerazajaca z lekka. A widział ktoś juz 3 odcinek?

evvkaa2

ma już ktos link od 3 odcinka? proooszee :)

biggrip

odc.3 http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b01h21t7/Lip_Service_Series_2_Episode_3/

mirandaPL

Mały spoiler

Mam coraz większą nadzieję, że Sam i Lexy będą razem, w swoim czasie oczywiście. Myślicie, że zobaczymy jeszcze Frankie w tym sezonie?

ocenił(a) serial na 6
miss_russ

Tylko nie Sam i Lexy! Jak dla mnie one do siebie totalnie nie pasują. ;) Zdecydowanie kibicuje Tess i Lexy :)

My_World

Chyba jednak Sam i Lexy :) A Frankie raczej zniknie w tym sezonie a szkoda. Przydałaby się jeszcze jakaś świeża krew, żeby wszystko ruszyło do przodu :)

My_World

Tess co wygląda jak cockerspaniel niby pasuje do Lexy?

ocenił(a) serial na 6
miss_russ

Wydaje mi się, że nie ma sensu pisać jak kto wygląda.. Tess jest atrakcyjną kobietą i moim skromnym zdaniem będzie lepszym wyborem dla Lexy. Tyle w temacie.. Oczywiście możesz się z tym nie zgadzać, ale żeby od razu porównywać kogoś do cockerspaniela? ;)

My_World

Każdy ma inny gust, może ja po prostu nie lubię tej bohaterki, drażni mnie jej zachowanie :)

ocenił(a) serial na 8
miss_russ

Odcinek 3 mnie dobił! Serial bez Franki to już nie to. Jednie dla niej oglądałam ten serial.

kam_84

a tutaj mala zabawa pewnego serwisu na temat serialu :D http://www.afterellen.com/content/2012/04/if-lip-service-were-facebook-201

ocenił(a) serial na 8
mirandaPL

Nice:)

ocenił(a) serial na 8
kam_84

zgadzam się, bez Frankie to nie to samo, oby wróciła jeszcze w tym sezonie, bo jak nie to jakoś tak czuje że niemrawo będzie, już się nudzę momentami, a tu jeszcze 3 odcinki, jak czegoś mocnego nie wymyślą to będzie klapa. A Lexy kompletnie mi nie podchodzi...

MaggieMay

lexy jest spoko, taka... swojska :) pomimo urody. to ile zostało odcinkow 2 sezonu? trzy? i teraz czekanie do 2014 na 3 sezon? jezu.... zestarzeje sie

mephistoself

i tak ten sezon to jakas klapa. pierwszy to naprawde dobry serial byl. zniknela cat, jay,ktorego bardzo lubilam i teraz mozliwe jeszcze frankie. w ogole mogli zrobic inny serial i tak prawie dwa lata minely chyba od pierwszego sezonu ;d

kama555

Odcinek 4-ty był naprawdę niezły, no i ta końcówka :)

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Sadie rządzi ;) a między Lexy i Sam będzie się działo w przyszłym odcinku, nie mogę się juz doczekać ;D

evvkaa2

tak, końcówka to mistrzostwo :) chyba z 5 razy "przewijałam" :D

mephistoself

Ja może nie pięć, ale jednak raz nie wystarczył :)

ocenił(a) serial na 8
kama555

Zgadzam się!! Jednak brakuje mi Franki:( i Strasznie denerwuje mnie wątek Tess. Jej postać ani nie jest interesująca, ani śmieszna.

kam_84

Zgadzam się

MaggieMay

ma ktoś polskie napisy do 2go sezonu ? :'C

proooooszę...

psychocranberry

ja obejrzalam dwa odcinki i wiecej mi sie nie chce, sciagnelam 3 i nawet nie ruszylam. tak jak napisalam mogli zrobic od nowa serial a starych bohaterow zostawic ;d mialabym co ogladac. po co tyle czekalam. ta cala sam mnie irytuje od pierwszego sezonu. co do tess to jest mi obojetna.

kama555

wiesz co? moze to tylko moje odczucie, ale 4 odcinek podniósł bardzo poprzeczkę tak, ze nie mogę sie doczekać kolejnego odcinka. przełam się i obejrzyj. ale moze to dlatego ze wcale nie brak mi frankie ani cat. co kraj to obyczaj :)

mephistoself

Odcinek 5 spoiler

Lexy i Tess co myslicie ... Jejku mam nadzie ze beda razem ... jak ja lubie je dwie ogladac normalnie az glowa mala!!!! :)

ocenił(a) serial na 8
KASCelebsholic

Taaak, ja też mam taką nadzieję! :)

ocenił(a) serial na 8
KASCelebsholic

Niee to byłby taki "przyjacielski"związek:( Lex i Sam to jest "iskrzenie". Więc mam wielką nadzieję na wybuchowy finał;)

kam_84

Popieram kam_84 :)

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Ja tez nie widzę ich razem, Lexy mogłaby byc starszą siostrą dla Tess

evvkaa2

Wszyscy spodziewamy się L+S. Zaskoczyło by mnie T+L. Jakby Sam z Sadie zeswatali to bym spadła z krzesła ;p

F_A_N_T_A_Z_J_A

Tak jak się większość(??) spodziewała jednak Lexy i Sam - zobaczymy (jeśli będzie trzeci sezon?) czy Sam naprawdę może ufać Lexy:) A Sadie okazała się zwykłą złodziejką:(

ocenił(a) serial na 8
melania1964

zawsze była złodziejką, a dokładnie rzecz biorąc kleptomanką. moim zdaniem jest urocza, chociaż oczywiście przydała by jej się jakaś pomoc psychologiczna. szkoda, że tak skończył się jej związek z Lauren, z drugiej strony jestem ciekawa jej nowej (starej) koleżanki.

ocenił(a) serial na 8
melania1964

Mimo wszystko kibicowałam Tess i trochę mi jej szkoda... jakoś 'L+S' do mnie nie przemawia.. Moim zdaniem Sadie dobrze zrobiła ;) Lauren jest okropna..w jednej chwili kocha się z Sadie a w następnej mówi 'zostaw mnie i moją żonę w spokoju'? och nagle sobie przypomniała o żonie bo uraziła ją kradzież zegarka? Ta koleżanka Sadie spiknęła się raz z Frankie, prawda?

melania1964

Jestem w 100% usatysfakcjonowana finałem 2 sezonu, świetna scena S + L, oj było gorąco, a przy tym czule. Zobaczymy w 3 sezonie (emisja za kolejne 2 lata?) czy Sam będzie potrafiła stworzyć z Lexy związek bo dla pani doktor ewidentnie było to coś więcej niż seks, mam nadzieję, że dla Sam ją pokocha. Sadie...było mi jej nawet żal, ale generalnie nie mogę się do niej przekonać.

ocenił(a) serial na 7
miss_russ

A gdzie jest Frankie ? :-(

ocenił(a) serial na 8
miss_russ

Pięknie, pieknie Sam i Lex się spiknęły, a Sadie mnie na sam koniec sezonu zaskoczyła i wkońcu się do niej przekonałam:) A jej koleżanka miała epizod z Franki, ale nie wiem czy grała tę samą postać (raczej nie). I znów dobijał mnie wątek Tess i jej kumpla aktora - wątek nudny i nieistotny. Mam nadzieję, iż nowy sezon będzie na jesieni - i trochę dłuższy niż 6 odcinków!!!

kam_84

Obawiam się, że następny sezon będzie w 2014....o ile będzie.

miss_russ

i oby dalej grała Lexy ;)

mirandaPL

Koniecznie :)