PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654411}

Na krawędzi

2012 - 2014
7,4 5,6 tys. ocen
7,4 10 1 5648
7,0 2 krytyków
Na krawędzi
powrót do forum serialu Na krawędzi

Bardzo sporadycznie wypowiadam się na jakichkolwiek forach. Najczęściej obserwuje dyskusje
innych , poznaje ich opinie i czasami się z nimi zgadzam a czasami nie. Tym razem ręka
zaswedziala . Pojechałem na wakacje , dalej na nich jestem i stwierdziłem ze obejrze sobie w nocy
serial który Polsat swego czasu bardzo promował na swojej antenie. Obejrzałem pierwszy odcinek
i myśle sobie : nie głupi ten serial , fajni aktorzy , znani i lubiani , często zapraszani do telewizji
sniadaniowych inni już coś w kinematografi polskiej osiągnęli , fabuła nawet ciekawa. Oglądam
dalej. Noc druga kolejny odcinek. Trochę rzeczy zaczyna już drażnić . Pewne rzeczy , kiedy się ich
nadużywa z czasem drażnią coraz bardziej i z każdym odcinkiem serial staje się wręcz śmieszny i
tandetny. Nie będę się rozpisywać nad fabuła , która z czasem staje sie poprostu banalna a
rozciagnieta na 13 odcinków poprostu nudna . Scenariusz napisał chyba koleś na tygodniowych
wakacjach , na kolanie . Wszystkie postacie są rozpisane niechlujnie i zagrane fatalnie . Da sie
dostrzec ze twórcy wzorowali sie na serialach zagranicznych i chcieli zrobić fajny polski
nowoczesny kryminał ale bardzo im nie wyszło . Naprawdę obejrzałem 10 odcinków i mam
wrażenie ze kręcili to wszystko jakieś 2 tygodnie , dorzucili trochę muzyczki , pokazali dwie
migawki z Mazur i za milion zeta powstał serial. Kurcze ja wiem ze mamy niedostatek
kryminalnych seriali i ludzie chcą takie oglądać , sam zreszta bardzo takie lubię ale jak widzę
średnia notę przyznana temu gniotowi to łapie sie za głowę . Moda na sukces jest lepiej rozpisana i
zagrana , postacie bardziej wiarygodne a sceneria dużo bardziej różnorodna . Mogłem kurcze po
nocach 3 raz gline oglądać albo pitbulla , nawet oficera . Trzech ostatnich odcinków nie obejrze ,
wakacje sie kończą trzeba wracać do pracy i każda wolna chwila jest na wagę złota . Dziś oglądam
youtube.

biedron41

a mi się tam podobał :) każdy ma swoje gusta :D

ocenił(a) serial na 9
biedron41

Mnie się wydaje że nie zrozumiałeś go.Fabuły serialu.Osobiście jestem pod wrażeniem serialu.,, Co może zrobić ojciec dla swojego syna,, ?
Z niecierpliwościa czekam na 2 część :)