Na krawędzi

2012 - 2014
7,4 5,7 tys. ocen
7,4 10 1 5657
Na krawędzi
powrót do forum serialu Na krawędzi

No i serial zakończony, możemy wymienić naszą opinię na temat I sezonu i niestety ostatniego.

Przed emisją serialu, słysząc jedynie zapowiedzi czy to w TV czy w sieci, stwierdziłem, że warto będzie podejść do tego tematu. Po pilocie byłem jednak trochę rozczarowany, odcinek nie był może słaby, ale na pewno najsłabszy z całego sezonu. Drugi odcinek jednak oglądało mi się już dużo lepiej i każdy kolejny wciągał. Zakończenie dość ciekawe, zaskakujące (Karskiego nigdy bym nie podejrzewał), ale jakieś furtki do kolejnego sezonu oczywiście zostały. Polsat pozytywnie mnie zaskoczył, bo jak na Polskie warunki, był to bardzo dobry serial sensacyjny. Dobrze dobrani aktorzy, ciekawa fabuła - na pewno serial warty obejrzenia i polecenia.

Po pierwszych odcinkach spodziewałem się, że większą rolę będzie odgrywał Karski, że powróci do swojego zawodu. Ale i tak ciekawie to dalej rozegrali, choć pan Baka pojawiał się dość rzadko. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła również postać grana przez pana Sadowskiego.

BundyCh

Zaczęłam oglądać serial jakoś w kwietniu, mimo że zaciekawiły mnie zapowiedzi w TV, ale pora jakoś nie pasowała. Marek Bukowski - to był główny powód mojego oglądania, no i mnie nie zawiódł. Rzeczywiście obsada świetna - Bukowski, Baka, Sadowski, Warchulska :)
Co do drugiego sezonu - świetnie gdyby był, ale żeby policjanci dostali nową sprawę...