Po obejrzeniu pierwszego odcinka, mam takie same zdanie. Mam nadzieje, że serial bedzie ciekawy i dlugo zostanie na antenie. Denerwują mnie puszczanie na polsacie powtórek csi, albo innych amerykańskich seriali.
mi też się podobał... żałuję tylko że to serial a nie długometrażówka. Nie przepadam za serialami... cały tydzień trzeba czekać na kolejny odcinek
Faktycznie, zapowiada się całkiem dobrze. Największy plus to ciekawi bohaterowie, a Mirosław Baka wprost zajebisty.
Fajnie się zapowiada ten serial ponieważ bardzo fajna fabuła i oczywiście obsada aktorska :) Mam nadzieję że z każdym odcinkiem będzie ciekawiej!
po obejrzeniu 2 pierwszych odcinków jestem zachwycona, jak dla mnie dla świetny serial! mirosław Baka świetny, Grabowska, Pieczyński, bukowski, Sadowski, Warchulska, nie sposób wymienić wszystkich! Na pewno będe go ogladać
Również serial przypadł mi do gustu. Nie wiem jak niektórzy twierdzą,że to "kolejny gniot polsatu.".
Ja popieram. Jestem po dwóch odcinkach także i jestem naprawdę zachwycony, chociaż podchodziłem z takim oporem, ale ja mam tak zawsze jak jest pilot i coś nowego. Ale czekam niecierpliwie na 3 odcinek. Martwi tylko, że akcja w zasadzie jest na max 3 sezony po 13 odcinków.