z jeszcze gorszymi zapowiedziami próbującymi zrobić bossów z polskich beznadzienjnych aktorów... pfff ;/
Nie zrozumie ocenianie seriau zanim sie nie zacznie rozumie krytykowanie serialu bo zobaczeniu przynajmiej jednego odcinka lub kilku no ale są wsrod nas debile i nic się nie poradzi
Spróbuj pisać z przecinkami, i bardziej czytelnie. Z twoim zdaniem sie zgdze, nie wiem jak moża ocieniać serial bądż film tylko po obejrzeniu reklamy.
również zgodzę się ze zdaniem kinomana1985 i powiem, że mimo iż to pierwszy odcinek to serial zaczyna mi się podobać. ekstradycja to może nie jest, ale zły też nie, ale na pewno lepszy niż dotychczasowe, niektóre produkcje polsatu.
No wcale go nie oceniłes napisałes tylko że zapowiada się gniot ,wcale go nie oceniłes masz racje jestes genialny .Przepraszam mistrzu.
Po pierwsze: tak jak ja i ktoś inny pisał - używaj przecinków! Ale najwyraźniej jest to dla Ciebie za trudne. Nic dziwnego, po Twoich innych wpisach można stwierdzić, że jesteś ułomny, albo 1985 nie jest Twoim rokiem urodzenia, a Ty masz jakieś 14 lat. Jest jeszcze możliwość, że jesteś trollem, ale w to wątpię. Po drugie: jest różnica między tym jak się zapowiada, a jaki jest. Serio jesteś tak tępy i jej nie widzisz? A tak w ogóle nawiązując do Twojego pierwszego wpisu w tym temacie, jak miałem zobaczyć ten serial kiedy to pisałem, skoro wtedy ten serial nie był jeszcze puszczony w telewizji? Proszę wytłumacz mi to. A forum przed premierą jest aktywowane właśnie do takich przemyśleń, jak serial lub film się zapowiada.
Faktycznie, nie zauważyłem daty dodania tematu. Jak zobaczyłem reklamę tego serialu, to pomyślałem, że może w końcu jakiś dobry serial będzie. Niestety kilku aktorów jak dla mnie słabo gra, Krzysztof Pieczyński gra gorzej niż większość "aktorów" w serialach dlaczego ja, trudne sprawy. I przez takich aktorów trudniej się ogląda ten serial.
Nie każdy patrzy na datę tematu i zakładając ten temat można było się tego typu wypowiedzi spodziewać, ale taki kinoman1985 zamiast normalnie napisać woli wyzywać od debili...
Zastawiałem się co ci odpisać ale powiem tak ułomny nie jestem jak to stwierdziłes trollem też nie jestem zdarza mi się zapominac o przecinkach innych znakach interpukcyjne Szkoda dalej pisac na twoj temat ja wole robic błedy niż obrazac ludzi .
"ja wole robic błedy niż obrazac ludzi"
Serio? A zdajesz sobie sprawę, że to Ty pierwszy obraziłeś? Pozwolę sobie zacytować co napisałeś nawiązując do mojego postu: "no ale są wsrod nas debile i nic się nie poradzi". Czyli stwierdziłeś, że jestem debilem, a teraz piszesz, że wolisz robić błędy niż obrażać ludzi? Sam sobie przeczysz...
Jak napisałem jak się zapowiada, a nie jaki jest. No, ale są wsród nas debile, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem i nie potrafią korzystać z przecinków i nic się na to nie poradzi :)
Dokładnie, nie przypadł mi do gustu jeszcze Krzysztof Pieczyśki, jakoś tak drętwo gra. Mam nadzieje, że Mirosław Baka długo pogra w tym serialu, ponieważ bardzo lubie tego aktora za role w serialu fala zbrodni.
Ja pierwszy odcienek obejrzałam specjalnie ze względu na Mariusza Bonaszewskiego który nawet nie pojawił się w tym odcinku...