Jeśli ta baba przebrana za chłopa policjanta to ma być nasza przyszłość, to ja się wypisuje:-)
Przykro na to patrzeć , ale ta kobieta trans nawet nie potrafi zagrać mężczyzny a co dopiero nim być w prawdziwym życiu. Poza tym w parze ze swoją serialową partnerką wygląda ta kobieta trans jakby była słodziutkim synem swojej matki a nie jej „ mężem“:-))) Groteska
Serio z całego serialu tylko to wyciągnęliście i to jest dla was największy problem? xD Na waszym miejscu zastanowiłabym się dlaczego tak bardzo skupiacie się na osobach trans :v brzmi jak obsesja
To chyba nie jest osoba transseksualna tylko niebinarna? Mi się wydaje, że ta osoba urodziła się jako mężczyzna a identyfikuje się jako ktoś bez płci? Ja się gubię w tym wszystkim ale powiem jedno: przez dobranie aktora/aktorki/aktoro (???) do roli policjanta po prostu nie mam ochoty tego dalej oglądać.
Według mnie miał to byś transseksualista po tranzycji, tj. z kobiety na mężczyznę, ale jestem dopiero na 1 odcinku, więc nie mam pewności. Niemniej zgadzam się: nieudany casting dla tej postaci.
Żałosne to jest wystawianie oceny 1 serialowi, tylko dlatego, że bohater jest trans, jesteście żałośni, ludzie.
O ile nie mam nic do samego wątku, o tyle zgadzam się że casting do tej roli kompletnie się tu nie udał. Myślałem że to matka z synem jak przyjechali do tego domu, jakieś było moje zdziwienie jak zaczęli się całować xD
Ale to zachowanie w filmie ma sens. Chce być/czuje się mężczyzną, ale nim nie jest. Widać, że stara się, ale jest w nim kobiecość i akurat to gra w przypadku tej postaci. Niestety, nie jest to dobrze zagrana rola, źle napisana i ogólnie niewiarygodna. Cały ten serial ma sporo dziur i chyba jest to bardziej teen drama niż rasowy thriller.