PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10088421}

Na marginesie

Wayward
2025
5,4 1,0 tys. ocen
5,4 10 1 1004
Na marginesie
powrót do forum serialu Na marginesie

Dajcie znać czy warto oglądać :D opiszcie klimat i możecie porównać do podobnego serialu ;)

ocenił(a) serial na 2
Nemolaires

Jak przebrniesz przez parę, gdzie kobieta wygląda jak matka nastolatka, który okazuje się być jej partnerem, by w końcu okazać się trans mężczyzną i "ojcem" ich nienarodzonego dziecka, rozpoczynającą/ego pracę na miejscowym posterunku policji, może dalej coś się ruszy. Pierwsze pół godziny nie zachęca - ale próbuję, nie wiem jak długo, bo infantylność na razie bije , kurła, po wszystkim ..

aggi_m

Znając kilka opinii, odpuszczam

ocenił(a) serial na 2
Nemolaires

Po kilku kolejnych godzinach (każdy odcinek ciągnie się jak flaki z olejem, a obejrzałam tylko lub aż 2 i pół), powiem Ci - SŁUSZNIE.

Nemolaires

Warto. Nie sugeruje się opiniami homofobów z Podkarpacia lub Małopolski.

sankt1910

I prawidłowo. Ja sugeruję się tylko opiniami homofobów z Wielkopolski i Mazowsza, którzy mają dużo bardziej wysublimowany gust filmowy niż ci z Podkarpacia

Ragnar

Miało być śmiesznie, ale ci nie wyszło. Postaraj się bardziej

sankt1910

Miało być śmiesznie dla całej reszty, nie dla ciebie. I jak widać wyszło xd

Ragnar

Widziałeś by ktoś się smiał? Piękne zaoranie. Pisz dalej.

sankt1910

Tylko ty się nie śmiałeś - zgodnie z założeniami. Zgadzam się, ładnie się zaorałeś już w pierwszym poście. Nie pisz dalej, chyba że chcesz się dalej pogrążać

Ragnar

Szkoda czasu i prądu na ciebie. Pisz dalej te swoje śmieszne recenzje. Ciach bajera. Bez odbioru.

sankt1910

To po co odpisujesz? Hahaha co wiadomość to kompromitacja, miszcz XD

ocenił(a) serial na 6
Nemolaires

jak lubisz psychologiczne seriale, pokazywanie co dzieje sie w sektach ( bardzo duzo funkcjonowalo tak samo i mega dobrze to ujeli) to ci sie spodoba. Było pare niezłych zwrotów akcji. Ja się wciągnęłam bo zawsze mnie interesowało jak bardzo można wyprać mzog człowiekowi, jak bardzo sekty potrafią skrzywdzone osoby zamieniać w niewolników i zombie doslownie. Jak jedni potrafia w pore sie wyrwac podczas gdy inni wsiakaja bez namyslu. Bardzo dobrze to wszystko ujeli. Dla samego tego warto. A ze sie ciagnie bo ma sie ciagnac powoli odkywane sa kolejne warstwy tall pines i kolejen warstwy prania mozgu

petrykora

Niestety nienawidzę wątków sekt

ocenił(a) serial na 6
Nemolaires

aaa no to totalnie nie dla ciebie! to moze mobland?z brosnanem i hardym. Albo czwartkowy klub zbrodni jak cos lzejszego :)