PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10088421}

Na marginesie

Wayward
2025
5,5 2,8 tys. ocen
5,5 10 1 2818
6,0 2 krytyków
Na marginesie
powrót do forum serialu Na marginesie

Szkoda czasu

ocenił(a) serial na 5

Zmarnowałam kilka godzin których już mi nikt nie odda. Dramat .

x3Metaxa

Się okaże jak obejze

Krzysztof_Trubicki

Krzychu, daruj sobie, lepiej poświęć czas na naukę ortografii, może ci się uda opanować ją choć na poziomie siedmiolatka.

Dead__Parrot

Pozostań martwy jak w nicku masz i nie wtrącaj się tam gdzie żywi rozmawiają ….

Krzysztof_Trubicki

Serial to porażka, a ten glina, który chce pomóc większego kretyna nie widziałam. Choćby jego spotkanie z ojcem, któremu zagineła córka. Mógł to inaczej rozegrać. Nie sądzę abym dotarła do końca serialu. A i jeszcze dyrektorka tej popapranej szkoły, bardzo lubię tą aktorkę  nie wiem jakim cudem zagrała w takim czymś. 

katka42

To jest jedna z lepszych wymian zdań jakie widziałem na filmwebie xD

x3Metaxa

Eksperty....

ocenił(a) serial na 4
x3Metaxa

Potwierdzam

x3Metaxa

Konkretnie to czemu szkodzą czasu? Choćby wypisać w 4 zdaniach. Bo nie wiem czy faktycznie jest słaby czy to homofobia i brak tolerancji jak widzę w innych komentarzach? Brakuje rzeczowych opini o tym serialu.

ocenił(a) serial na 4
siljesol

Ja obejrzały cały serial i jest po prostu średni. Absurd goni absurd. Żałuję straconego casu, bo ciekawie się zapowiadał. Główna rola policjanta to porażka i nie chodzi mi o to, że jest trans, tylko po prostu gra katastrofalnie. Jestem zdziwiony, że Collette wzięła udział w czymś tak słabym. Był potencjał na dobrą historię o sekcie i porąbanym miasteczku, ale wyszło fatalnie.

x3Metaxa

I ten dramat, na który szkoda czasu oceniasz na 5/10? Dziwna skala. 5/10 to średniak, a nie dramat. Nic dziwnego, że nie można ufać ocenom na fw.