Zmarnowałam kilka godzin których już mi nikt nie odda. Dramat .
Krzychu, daruj sobie, lepiej poświęć czas na naukę ortografii, może ci się uda opanować ją choć na poziomie siedmiolatka.
Serial to porażka, a ten glina, który chce pomóc większego kretyna nie widziałam. Choćby jego spotkanie z ojcem, któremu zagineła córka. Mógł to inaczej rozegrać. Nie sądzę abym dotarła do końca serialu. A i jeszcze dyrektorka tej popapranej szkoły, bardzo lubię tą aktorkę nie wiem jakim cudem zagrała w takim czymś.
Konkretnie to czemu szkodzą czasu? Choćby wypisać w 4 zdaniach. Bo nie wiem czy faktycznie jest słaby czy to homofobia i brak tolerancji jak widzę w innych komentarzach? Brakuje rzeczowych opini o tym serialu.
Ja obejrzały cały serial i jest po prostu średni. Absurd goni absurd. Żałuję straconego casu, bo ciekawie się zapowiadał. Główna rola policjanta to porażka i nie chodzi mi o to, że jest trans, tylko po prostu gra katastrofalnie. Jestem zdziwiony, że Collette wzięła udział w czymś tak słabym. Był potencjał na dobrą historię o sekcie i porąbanym miasteczku, ale wyszło fatalnie.