PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104386}

Na południe

Due South
1994 - 1999
7,3 5,5 tys. ocen
7,3 10 1 5532
6,0 2 krytyków
Na południe
powrót do forum serialu Na południe

Serial powraca!

ocenił(a) serial na 7

Od połowy marca 2010 będzie emitowany w TV4 od poniedziałku do piątku o 18:00. :) A myślałem, że już się nie doczekam ponownej emisji tego serialu w Polsce...

ocenił(a) serial na 9
Axel

A tak dokładnie od piątku 12 marca 2010.

Powtórki o 9:20

ocenił(a) serial na 10
Axel

powiem tylko tyle: Zajebiście!!!
tyle razy pisałam do TV4 i w końcu
dobrze miec nagrywarke i sobie nagrac wszystkie odc

duesouth

a ile jest odcinkow na poludniu.w tv 4<br/>

misiaczek110291

będzie u mnie konkurował z Majką :D, ale dobrze że jest powtórka o 9:20 :) (dla bezrobotnych hehe)

duesouth

Witam
A ja mam prośbę.Czy mogłabym prosić o nagrywanie podwójne. Jak na razie mam jeden telewizor a mam dosyć kłótni o Majke.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Axel

Jak miło powrócić do serialu z przed lat.
Serialu który w przeciwieństwie do wszystkich nowych tego typu tworów nie opiera się na jednym nudnym schemacie.

ocenił(a) serial na 10
Kraven

jeden z moich ulubionych seriali dzieciństwa:) jeszcze mam gdzieś parę odcinków nagranych na kasetach:):) Super że go ponownie wyemitowali...w sumie dowiedziałem się przypadkiem i się bardzo ucieszyłem. Można się przy nim ubawić:):) fajny motyw z tym wilkiem i dwuch zupełnie różnych bohaterów...dla mnie rewelka:)

ziger

Skontaktuj się ze mną w sprawie tych kaset VHS z Due south sprzed lat,przydałyby mi się.Obecnie nie wiem dlaczego jest inny tłumacz i inny lektor.Zwłaszcza to tłumaczenie mnie drażni.
GG 8516474.

roberto97

mnie przede wszystkim drażni niski poziom dźwięku, normalnie oglądam tv z 20/100 a tutaj to nawet 40/100 to czasem mało a sam serial jeden z najlepszych, a na pewno najlepszy w dekadzie 1990 - 2000, mogli by przynajmniej nakręcić pilot 15 lat później i w razie udanego efektu i ciepłego przyjęcia kontynuować

Axel

Też baaaaaardzo się cieszę :D
Świetny serial, teraz muszę na stałe wyrobić sobie taki nawyk , żeby obejrzeć wszystkie odcinki, nie tak jak kilka lat temu. Naprawdę warto, tylko ,żeby emitowali to do końca, a nie przerwali w połowie.
Zazdroszczę tej nagrywarki :P

ocenił(a) serial na 10
gem_aga

kiedyś miałam tez nagrane na VHS, ale już były tak poniszczone, ze nie chodziły:( fakt lektor był lepszy, powiedziałabym ze nawet kultowy

a nagrywarka, fakt, niezła wygoda, szczególnie jak mam na noc do pracy, a leci mecz i nie mogę oglądnąć , tylko dlatego ja kupiłam, ale teraz się przydała, oby tylko puścili serial do końca!

pozdrawiam Fanów Due South

duesouth

hehe, rzeczywiście - też pamiętam z dzieciństwa jak leciał przed południem na polsacie - połowa lat 90. Jako dzieciak oglądałem i miało to swój urok:)

pamiętam taki odcinek, w którym Ray spotyka jakiegoś kolegę z dzieciństwa, który za młodu dręczył jakiegoś kolegę z ich klasy a teraz jest jakąś szychą. Spotykają się na sali do kosza i Ray obija mu gębę piłką do basketu, gdy tamten leży na ziemi. Dobra scena, pamięta się ją po 15 latach ;)

ocenił(a) serial na 9
mecenas17

Ja widziałam ostatnio odcinek kiedy Frasier i Ray odwozili więźnia do Kanady... i płakałam ze śmiechu - Ray jest boski!!!! Jego teksty i mimika twarzy bezcenne!;DDD

kashhha

Mam pytanie. Czy pamiętacie scenę w której wilk leżał na łóżku? który to odcinek? Ktoś kojarzy?

ocenił(a) serial na 10
Anita_Blake

takich scen bylo wiele ... moze podaj konkretnie o co Ci chodzi?? bedzie latwiej zidentyfikowac ;)

Mano_Lo

Obojętnie. Nie chodzi mi o konkretna - potrzebna mi scena z wilkiem (szkolny projekt) - i pierwsze co mi się skojarzyło to ten serial.

ocenił(a) serial na 9
Anita_Blake

scenka z wilkiem na łóżku to np odcinek 3 (Manhunt)pierwszego sezonu, mniej wiecej 18 minuta filmu :)

Legolas697

Dzięki :)