PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104386}

Na południe

Due South
1994 - 1999
7,3 5,5 tys. ocen
7,3 10 1 5539
6,0 2 krytyków
Na południe
powrót do forum serialu Na południe

w związku, że trudno dostac ten serial <wydawany jest tylko w USA i Kanadzie jak przeczytałam na stronce> to może wszyscy fani tego serialu zróbmy wielka listę i wyślijmy do TVP może to coś pomoże, bo słyszałam, że pisały pojedyncze osoby i z miernym skutkiem, może na prośbe większej grupy ludzi by ulegli? TVP miała by oglądalność, że wszystkie inne stacje by poległy. co o tym myślą fani serialu?

ocenił(a) serial na 10
ignis_2

Jako wierna fanka serialu, jestem jak najbardziej za!!

Mam nadzieje, ze znajda tez sie inne chetne osoby.

Moze cos by z tego wyszlo?!

Ja sama pisalam do TV4, ale bez odzewu z ich strony :(

ocenił(a) serial na 10
duesouth

oj no właśnie, dlatego trzeba to rozgłaszać, może jak sie wiecej ludzi w to wciągnie to wtedy dadzą ten serial.im tez chodzi o to czy serial nadal będzie miał dużą oglądalność.dlatego wszyscy fani serialu niech się zgłaszają tutaj jak będzie nas duzo to robimy list do stacji

ocenił(a) serial na 8
ignis_2

Ja także bardzo chciałabym obejrzeć "Na Południe"...To jeden z moich ukochanych seriali:)

ignis_2

Ja także dołączam się do apelu. Chcemy Due South w telewizji!

ocenił(a) serial na 10
jci

Ja również jestem za! To mój ulubiony serial:)

użytkownik usunięty
Baggins_z_Hobbitonu

Tez uwielbialem ten serial. Jako ze mala jest szansa na to wznowienie, tak wiec zaczalem go sciagac przez net (jest torrent!;]) Sciagnalem juz 4 odcinki, sa napisy, tak wiec nic tylko ogladac. Wam tez tak radze

ocenił(a) serial na 10

a ja chce dvd :):):)

mihle

Niestety mam kiepskie wieści dla Was.Pisałem niedawno do Polsatu pośrednio też w tej sprawie i otrzymałem odpowiedź,iż w najbliższym czasie nie planują ponownej emisji tego serialu.
Na marginesie lektorem Due South był Lucjan Szołajski.Ja w swoich zbiorach znalazłem ostatnio jeden odcinek z lektorem Due South.Jest to odcinek 20,czyli Victoria's Secret:Part 2.Piękny odcinek.Jakość VHS.
W wolnej chwili ściągnę z neta ten odcinek w oryginale i podłoże lektora z mojego nagrania,przyjemniej będzie się oglądało.
Nie wiem jak Wam ale dla mnie ten serial skończył się na 40-tym odcinku.
Przeżyłem szok,jak zobaczyłem po raz pierwszy odcinek początkowy 3 sezonu.Choć lubię Calluma Keitha Renniego,pamiętam go z innych seriali,zwłaszcza dla dzieci i młodzieży,to tutaj jest tylko zastępcą.
Nasuwają się analogie do innego wspaniałego serialu Robina of Sherwood,takie zmiany nigdy dobrze nie służą.

ocenił(a) serial na 8
roberto97

No troche dziwnie było, kiedy pojawił sie "nowy" Ray....przynajmniej całkiem nieźle z tego wybrnęli. Przynajmniej w ostatnim odcinku pojawił sie "dawny" Ray:) Ale masz fajnie z tym odcinkiem na VHS-ie:) Strasznie fajne uczucie - przegladać stare kasety i znależć coś wartościowego dla nas obecnie, kilka razy mi sie to zdarzyło:D

reesee

Jeśli jesteście zainteresowani to wrzucę mój odnaleziony odcinek Due South z lektorem na jakiegoś torrenta.Poczekam na Wasz odzew.Przypominam to S01E20/Victoria's Secret/Part 2.