Na powierzchni

Surface
2005 - 2006
7,4 1,3 tys. ocen
7,4 10 1 1347
Na powierzchni
powrót do forum serialu Na powierzchni

ocenił(a) serial na 5

Strasznie nielogiczny ten serial,mimo,że trzeba brac porpawke na to że to SF to jednak głupota pare razy aż razi po oczach.Oglądnąłem pierwszy sezon,ale na pewno nie bede czekał na kontynuacje z taka ochota jak na Lost czy Prison Break.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Latin

to sie nie doczekasz. Surface jest CANCEL. Nie bedzie wiecej nowych odcinkow.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

ja mu daje 9 i stawiam z Lostem w tym samym rzędzie.

a co do dalszych odcinków, to mają podobno zrobic jeden dwugodzinny kończący cały serial..
pzdr

użytkownik usunięty
Latin

pierwsze 2-3 odcinki oglądałem z przyjemnośćią, z tym dreszczykiem emocji "co to dalej będzie". po kilku kolejnych zaczęła przeszkadzać mi denna gra aktorów (szczególnie ten towarzysz pani naukowiec!), ich nielogiczne zachowanie w różnych sytuacjach, dialogii (scenarzyści się nie popisali), cała historia zmierzająca w oklepany temat "naukowcy bawią sią kodem genetycznym". ogólnie - odradzam, szkoda czasu na kolejną amerykańską bzdurę w odcinkach...

ocenił(a) serial na 10

a mi sie podoba!!.. fakt środek był nieco nudnawy, ale końcówka znowu sie rozkręciła!! mam nadzieje, że bedzie jakies dokończenie.. chociażby takie 2-godzinne, żeby wszystko zostało wyjaśnione

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Latin

Serial jest dobry trzeba go rozumieć na logikę a nie krytykować przynajmniej mi sie podoba daje 9/10 dlatego że tak mało odcinków mam nadzieje że będzie chodź by 2 godzinna kontynuacja

Fanów zapraszam na www.surfacetvn.dbv.pl mój portal o serialu Na powierzchni