PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=249515}

Na powierzchni

Surface
2005 - 2006
7,4 1,3 tys. ocen
7,4 10 1 1337
Na powierzchni
powrót do forum serialu Na powierzchni

ten serial to zwiastun tego że tvn już nie puści telenowel ;/;/ szkoda

JustFurious

Taaak bardzo wielka szkoda <zart> . Oglupiajace telenowele. Zwlaszcza "Marina", przyznam sie ze na poczatku bylo ok, ale pozniej .... szkoda gadac. Przy telenowelach traci sie tylko czas. Serio.

kargra89

w sumie to racja :) "Marina" ma pełno niejasności :)no i to fakt traci się czas... ale wiesz czasem fajnie jest rozmarzyć się w takim świecie gdzie wszystko jest nierealne ;D

JustFurious

Marina to badziewie!

JustFurious

żal, a ja chce telenowele brazylijską przy tym można sie wyluzować, to taka jaby bajka i można się zrelaksować... Marina jest fajna, ale już się kończy, niestety ;(((

JustFurious

może teraz będą jakieś telenowele sf?.. xD

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

no i dobrze, że nie puści telenowel. xDD brawo dla TVN. :D

Natlia1991

ja lubię telenowele

JustFurious

Telenowele to telenowele sa gorsze i są lepsze, Marina była specyficznym taśemcem czasami nudziła a czasami była fajna. Moim zdaniem powinni skrócić Marinę do 130 odcinków ponieważ niektóre sceny w tej telenoweli były zbędne, ale wracając do serna pytania to fajnie że TVN puściło coś innego inny rodzaj serialu taka mała zmiana wyjdzie wszystkim na lepsze :)

pozdrawiam :)

pielengnica

Super, że kolejny raz Surface jest w TV :) przez wakacje był w TVN 7 a teraz w TVN. Może jak serial będzie się cieszył dużą oglądalonością po emailach fanów serialu wznowią produkcje :) Mało prawdopodobne, wiem, ale jakiś % jest :) Ja już mam nagrane 4 odcinku tunerem :)