Fajnie, że serial jest długi, ale w drugiej serii będą grać inni aktorzy! Zostanie tylko Sophie Luck jako Fiona. To trochę beznadziejnie, bo już się przyzwyczaiłam do tych aktorów i nie chcę jakichś innych... :/ Serial pewnie i tak będzie super, ale to już chyba nie będzie to samo... Na tej stronie wszystko pisze: http://www.girl.com.au/blue-water-high-series-2.htm Pozdrawiam! :):*
fakt, beznadziejnie, że będą nowe twarze.
nie lubie jak ktoś wpycha mi się w dobrze znaną i lubianą mi fabułę.
raczej nie będę oglądała, chociaż moją ulubioną bohaterką jest Fly.
pozdrawiam. x**
Ciekawe dlaczego jest zmiana aktorów i dlaczego Flay została a innych wywalili może to ma związek z tymi akorami które cała szóstka przeczytała a Flay ich nie dotkneła może za to ich wyrzucą bo się dowiedzą.Szkoda że tak zmieniają bohaterów ale pewni oni nie będą tacy żli może się okaże że nawet lepsi.Czasami zmiany nie muszą oznaczać zmianę na gorsze
prawie w 1oo% kolejne sezony kultowych seriali i filmów są beznadziejne. poza tym I seria z moimi ulubionymi aktorami mi wystarczy, a nie chce oglądać mojego serialu bez tych aktorów.
ps. jeżeli chodzi o wybór aktorów do kolejnej części to nawet nie ma na kim oka zawiesić...
pozdrawiam. x)
ale jest też Heath i Bec :). w sumie to Heath'a i Fly lubię najbardziej :). mam nadzieje, że oni będą cały czas :)
Heath'a z chłopaków też lubię najbardziej i cieszę się, że występuje również w tej serii, ale brakuje mi trochę Perri i Matt'a. Ponoć w którymś odcinku będą właśnie oni z czego bardzo się cieszę. II seria się zaczęła i jest całkiem fajna, ale czuję taki trochę niesmak do nowych aktorów, bo z tamtymi się tak jakby "zżyłam"... Ale mam nadzieję, że też będzie super. Fajne było, jak Heath udawał Japończyka ;P Pozdrawiam :*
No. Szczerze to dalej tak bardzo lubię ten serial tylko dlatego, że jest tam właśnie ktoś z 1 części :). Bez nich by było głupio. Za tymi nowymi aktorami za bardzo nie przepadam.. no ale zobaczymy jak będzie.. :)