PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10059171}

Nabrzeże

The Waterfront
2025
6,4 1,8 tys. ocen
6,4 10 1 1840
5,5 2 krytyków
Nabrzeże
powrót do forum serialu Nabrzeże

The Waterfront wydaje się trochę podobny do Animal Kingdom. Cane'a gra Jake Weary, który grał w AK Derana. W każdym razie oba seriale warte są polecenia.

ocenił(a) serial na 6
benzacne

Ale nie porównuj mi proszę tej produkcji do genialnego Animala.

Bokciu

Nabrzeże obiektywnie gorsze, ale nie mogłam się powstrzymać od porównania jak zobaczyłam, kto gra w serialu. Brakuje mi tego braterstwa co było i Codych i bezwzględnej Smerfetki. Deran też przeleciał więcej kolesi od Cane'a, więc nawet tu serial nie ma podjazdu do Animalsów. :)

ocenił(a) serial na 6
benzacne

Wybitnie ciepłe kluchy z "Derana" w tym serialu...zupełne przeciwieństwo roli z Królestwa. No i oczywiście Gejflix nie byłby Gejflixem gdyby nie wepchnął na siłę butem przynajmniej jednego pederasty. Aczkolwiek jak na nich to i tak byli mocno powściągliwi w kwestii tego wątku.

Bokciu

W drugim sezonie może się wyrobi. Ja tam Derana bardzo lubiłam. Mój ulubiony bohater obok Pope'a. Tutaj musi jeszcze popracować nad byciem bad boyem. Twórcą serialu jest Kevin Williamson, który jest gejem, więc pewnie się nie chciał obnosić XD Mam nadzieję, że w następnym sezonie wątek przyrodniego braciszka zostanie rozbudowany i będzie mogł mieć takie same sceny miłosne jak hetero braciszek "Deran".

ocenił(a) serial na 6
benzacne

Pod warunkiem, że nakręcą drugi sezon. A propos - masz błąd w zdaniu "Twórcą serialu jest Kevin Williamson, który jest gejem..." ;)

Bokciu

Żaden błąd sama prawda. Nawet grok by potwierdził :)

ocenił(a) serial na 6
benzacne

I owszem - potwierdził i napisał poprawnie: "Twórcą serialu jest Kevin Williamson, który jest pederastą" Grok nie przebiera w słowach i pisze jak jest :)

benzacne

To gość od Jeziora marzeń i Krzyku. Fajnie jakby udało się mu wrócić z drugim sezonem. Choć na Netflixie z tym trudno.