dzisiaj oglądałem na TVP, fajny serial dla młodzieży, troche motyw i potem akcja naciągana, chodzi mi o zachowanie bohaterów na końcu odcinka (tak od razu iść na impreze po... brak spoilerów). Aktorka grająca główną rolę ładna i sympatyczna, fabuła nawet ciekawa. Jak narazie jest przyjemnie, jak będę miał czas to może zobaczę kolejne odcinki :)
ps. pewnie rozwinie się motyw ze sponsorką stypendium samanthy, pewnie to jej matka, ha, nie zdziwiłbym się jakbym zgadł...
też mi sie wydaje że moze to być jej matka. Ogólnie bardzo fajny film, wiele ciekawych watków. Zobaczymy co bedzie dalej
O tej matce to Ja tez pomyslalam;] Poki co to jak kazdy serial dla mlodziezy...zapowiada sie przyjemnie:)
A według mnie to nie jest jej matka :] Wdg mnie to jest jej jakaś krewna, jakaś bliska przyjaciółka zmarłych rodziców.
Też jestem zainteresowana pierwszymi odcinkami.Jeśli komuś udało się je ściągnąć proszę mnie poinformować wysyłając wiadomość prywatną.
hehe wygląda na to,że nie i strzeliłam gafę ;)
lecz jeśli ktoś znajdzie te filmy w sieci (mnie się niestety nie udało; w torrencie nie ma tego TV showu, na stronie n-tv.com można oglądać odcinki online, u mnie niestety pojawia się informacja, że wystąpił błąd;
więc jeśli ktoś znajdzie odcinki TV showu i uda mu się ściągnąć proszę mi dać znać na e-maila: a_little_scottish_fantasy165@yahoo.com
z góry dziękuję i życzę Wesołych Świąt ;)