Zaczelam ten serial ogladac dopiero od 2 odcinka nie widzialam 1 i czy ktos by mogl mi powiedziec co sie stalo z synem glownego bohatera? Wiem tylko ze zostal porwany ale czy ten porywacz zabil jego i nianie? I czy to byla wina glownego bohatera? I czy wogole dzialo sie cos bardzo waznego w 1 odcinku? Oprocz tego ze bohater zostal opetany przez duchy bo to wiem ;p
Kiedy Frank kochał się ze swoją żoną, oboje usłyszeli jakiś trzask. Żona chciała sprawdzić czy wszystko w porządku, ale Frank to zignorował, i nie pozwolił jej na to. Następnego ranka, w pokoju syna, zobaczył wybite okno.
Jego synek został porwany, i on obwiniał się za to.
Po jakimś czasie Frank był już bliski wytropienia porywacza. W walce, między nim, został pchnięty nożem, porywacz zaś spadł z budynku. Frank, trafił do szpitala w krytycznym stanie. Doznał śmierci klinicznej, gdzie po tamtej stronie, zobaczył swojego syna... Wrócił do żywych, jako Napiętnowany. Od teraz widzi i słyszy zmarłych, dzięki czemu, jako prywatny detektyw, rozwikłuje rozmaite sprawy.
_________
Tak mniej więcej mogę streścić Ci początkową historię głównego bohatera. Co do samego serialu - bardzo dobry, jak dotąd trzyma poziom.
pozdrawiam.
P.S. Czy możesz mi streścić 2. odcinek, ponieważ dotąd oglądnąłem tylko 1. i 3.?
CZyli jego syn nie zyje szkoda :(
No w 2 odcinku z tego co pamietam bylo o gosciu co sie umawial z kobietami w hotelu i je zabijal, tylko po to by nikt nie powiazal go z morderswtem swojej zony ktora zabil w taki sam sposob jak pozostale kobiety za to ze go zdradzila. Fajny odcinek dokladnie nie pamietam ale wszystko dobrze sie skonczylo zlapali tego morderce. I na koncu sie pojawil ten bialy gosc i ten Frank sie troche przerazil...