Liczyłam na coś lepszego, ale jak zwykle wielka klapa i nic poza tym. Film ratowała jedynie ładna kreska i podkład muzyczny, lecz fabuła doszczętnie zniszczona...
Nie Wypowiadaj się tam gdzie trzeba bo aż żal gdy słucham twojich dennych wypowiedzi jeszcze gdybyś podał jakiś konkretny powód.
dokładnie, nie dość że pisze na forum nie przeznaczonym filmowi tylko anime, to jeszcze wypowiada się, krytykując film bez podania jakiegokolwiek sensownego powodu... ehh
No tak... To była moja pomyłka... Po prostu mi się linki pomieszały. Chciałam skomentować film, a nie chcący włączyłam forum na temat serialu... Tak moja wina... Przepraszam...
Oj Arveno i po cholere się bronisz?? Przecież miałaś rację, że naruto shippudden (małe litery zamierzone) to takie same gówno jak stare Naruto. Tak jak powiedziałaś, jedyną zaletą filmu jest ładna kreska i muzyka, która ciągle utrzymuje niezwykły, jak na taki gówniany serial, poziom.
Błędy są te same co w Starym Naruto i ogólnie cały serial to tak naprawdę ten sam scenariusz pisany na kolanie. Bardziej się rozpisałem na forum Starego Naruto, tutaj nie chcę mi się tego pisać.
Pozdrawiam!