PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33379
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

chodzi mi o np. walke Deidary z Sasuke

Psychopath_filmweb

A co miał robić? On miał gdzieś członków Akatsuki, oni byli tylko mu potrzebni do złapania Biju.

ocenił(a) serial na 8
Godlo

Myślę, że jemu chodzi o emocje Tobiego który zachowywał się jak głupek, uciekał z krzykiem przed bombami Deidary (mimo iż było wiadomo, że nie mogą wyrządzić mu krzywdy), zwracał się do niego per "Pan", w ogóle miał inny głos. Podobnie było gdy walczył w lesie przeciwko Naruto, Kakashiemu, Sakurze, Saiowi i kilku innym, mówił, że pokaże im swoją najlepszą technikę, a polegała ona na tym, że zwisał z gałęzi udając jaszczurkę.

ocenił(a) serial na 8
dirt16

Tak dirt16 o to mi chodzi-moze má rozdwojenie jazni;d?

ocenił(a) serial na 8
Psychopath_filmweb

Ja myślę, że on udaje i robi to po to aby nikt z Akatsuki nie domyślił się, że to on jest prawdziwym przywódcą, bo kto by podejrzewał, że przywódcą może być taka ciamajda.

ocenił(a) serial na 8
dirt16

Tak na glownych forach naruto tak to tlumacza wiec pewnie tak jest

dirt16

Aha, no to zgadzam się z tym że chciał aby nikt się nie domyślił, że on jest przywódcą akatsuki, choć wiadomo że Itachi i tak go przejrzał :)

ocenił(a) serial na 8
Godlo

Z tego co pamiętam Kisame również.

dirt16

A z Kisame nie było tak, że gdy Sasuke zabił Itachiego, to gdy Kisame sam błądził to Tobi mu się pokazał i zdjął maskę i Kisame był zaskoczony kto tak naprawdę pociąga za sznurki?

ocenił(a) serial na 8
Godlo

To nie Itachi go przejrzał, tylko Tobi od początku ujawnił się przed nim jako Madara, gdy proponował mu pomoc w zabiciu klanu, a potem dołączenie do Akatsuki.