PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33218
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

KIM JEST TOBI??

ocenił(a) serial na 10

Wszyscy myślą że TOBI to Uchiha Madara ale moim zdaniem mogą się mylić TOBI to Uchiha napewno ale nie MADARA tylko OBITO kolega KAKASHiego z dzieciństwa który ofiarowam mu Sharingan.A czemu tak uważam:

-Uchina Madara miał by w Shippuudenie około 100lat co by było troche bezsensu że jeszcze żyje i tak śmiga sobie

-imie TOBI jest bardzo podobne do OBITO<tu przestawisz tam usuniesz O i wychodzi TOBI>

i z tego co wiem TOBI w mange nie mówi że jest UCHIHA MADARA tylko że zna jego jakiś techniki

-a pozatym w spomnieniach KAKASHiego OBITO ma jakieś GOGLE-OKULARKI a TOBI po zdjęciu swojej maski też ma coś takiego na twarzy

Oczywiście w mojej dedukcji mogę się mylić i stwierdzam tylko wyłapane fakty możecie się z nimi nie zgadzać.I proszę o wasze założenia na ten temat i przyłączyć się do rozmowy na temat:"KIM JEST TOBI??"

naruto shippuuden

mi się wydaje że to będZie inaczej

situation

to będzie tak : 1 SPOTKANIE sasuke i naruto 2 ROZMOWA O ZOSTATNIU HOKAGE I PRZYJAŹNI
3 walka na początku wygrywana przez sasuke 4 furia naruto 5 zamiana sasuke w madarę 6 zmierzenie się chidori nagashi oraz styl sage giant rasengan shuriken 7 przybycie tobiego 8 odebranie sasuke z miejsca walki by oddać go kabuto 9 naruto ostatnie forma kyubiego 10 tata i mama przy naruto ostateczny atak zabijający tobiego i raniący sasuke poważnie 11 kyubi ratuje sasuke 12 sasuke się opamiętuje i wraca do konohy pełniąc rolę pomagiera jak i przyjaciela naruto który jest hokage a sakura dziewczyna sasuke jest w szpitalu konohy 13 nie wiadomo
może to tak będzie mam taką nadzieje a wy

ocenił(a) serial na 5
situation

Niezła bajka. Gdybyś był odpowiedzialny za fabułę, to 'Naruto' już dawno by szlag trafił. Zamiana Sasuke w Madarę? Ha, dobre. SasUKE się nie opamięta. Prawdopodobieństwo wynosi jakieś 5%. Przecież on jest przesiąknięty złem, sama Karin to stwierdziła patrząc na jego chakrę. Szczerze mówiąc nie zdziwiłabym się, gdyby obaj, Naruto i Sasuke zginęli. I nie wyjeżdżać mi tu teraz z tekstami 'On jest głównym bohaterem, nie może umrzeć..' SakuSasu? Szczerze nienawidzę tego pairingu. Sasuke nie kocha i nie będzie w stanie. Sakura, wyznając miłość Naruto skłamała, jednak coś do niego zaczyna czuć, a twierdząc, że jest inaczej, okłamuje sama siebie. To tyle.

naruto shippuuden

oczywiście nie zginą obaj to nie wchodzi w rachubę

naruto shippuuden

zgadzam się z tobą a co z hinatą będzie z naruto ja bardzo bym tego chciał

naruto shippuuden

znacie jaką fajną grę na ruto w internecie

naruto shippuuden

znam pewną chodzi się ludkiem po miescie i zabija stwory ale to ta z cn

situation

a hinata pewnie będzie ćwiczyć w klasztorze klanu hyuga pod okiem nejiego albo sama bedzie uczyc np hanabi a naruto zobaczy wspomnienia z nia związane i się zakocha i będą parą i zostanie panna mr hokage a potem jak beda starzy pewnie spłodzi dziecko kto z kim:
1 ino i sai 2 sasuke sakura 3 naruto hinata 4 shikamaru temari 5 choji i wołowina hihi 6 kakashi kurtenai 7 tenten neji 8 lee gai homo :D iruka anko tak mi się wydaje a karin i suigetsu

situation

z leem przesadziłeś

naruto shippuuden

tak bardzo kocha mistrza że się zakochał phi ale nie ważne i tak w necie wiele takich obraźliwych żeczy na temat naruto jest a wogule tobi to madara to każdy wie więc po co to forum lol

situation

ja sądzę że tobi to obito

naruto shippuuden

ja także. wiele jest dowodów może madara już dawno zdechł tylko obito się za niego podaje żeby wzbudzić respekt i panike że by się go bali bo przecież dopiero potem on się pojawił u deidary wcześniej nie był na ołtarzu tym z paluchami tylko przy duszy tego co zabrał go kisame tego co ma małpo ośmiornice wiecie tego z kucykiem więc może to obito tylko jest nowy u akatsuki przemyślcie moją wypowiedź

situation

http://www.youtube.com/watch?v=EvuVU5wLjU8 obejrzyj to dowód na to że tobi to obito

naruto shippuuden

Przecież to jest produkcja fanów, nie żaden dowód. W mandze było już jasno powiedziane: Tobi to Madara, a Obito zginął dawno temu.

Domin_X

to faktycznie ale to madara ale obito moze sie podawac tobi to madara a madara to obito konierc kropka masashi kishimito pokaze to w mandze pewnie 500 która jest za tydzien i widzieliście film jak hinate zajebał pain

situation

nie wydaje mi się że by w 500 było pokazane prędej już w trakce walki sasuke z naruto

naruto shippuuden

AŻ SIĘ POPŁAKAŁEM JAK OGLĄDDAŁEM NARUTO SHIPPUUDEN ODC 166 BOSKI BOSKI

naruto shippuuden

ja także a ty z wawy albo masz nk to pogadamy na gg jak masz podasz
naruto shippuuden wydajesz się fajny ale sądze że sasuke i tobi będą w 500chapter może z tego powodu będzie za tydzień jak sądzicie to co podasz gg albo naszą klasę

situation

teraz oglądam MTV

situation

OK GG
17622034 TYLKO NIKOMU NIE PODAWAJ ZACHOWAJ DLA SIEBIE I JAK MASZ NA IMIĘ

naruto shippuuden

I TY TEŻ PODAJ GG

naruto shippuuden

moje gg to 15898524

situation

KTO PODKŁADA GŁOS NARUTO I HINACIE ORAZ SASKUE I SAKURZE

ocenił(a) serial na 5
situation

Powiem to raz a wyraźnie: Obito stracił połowę ciała, za cholerę nie mógł przeżyć, chociażby z wykrwawienia. Później przygniotła go reszta walących się głazów. Może mi koś do jasnej choinki wytłumaczy, jak niby miał wyjść z tego cało, co? Uwielbiam Obito, jest jedną z moich ulubionych postaci, ale trzeba się z tym pogodzić: Jest MARTWY.
I niby jak przemyśleć Twoją wypowiedź, skoro nie da się jej nawet przeczytać ze zrozumieniem?

ocenił(a) serial na 5
situation

Ludzie, dajcie spokój. Robicie z Naruto jedną wielką Modę na Sukces z tymi wszystkimi pairingami. SakuSasu? Uchiha nie kocha. NaruHina? Kolejny znienawidzony prze zemnie pairing. Wątpię, czy Naruto coś do niej czuje. ShikaTema akurat uwielbiam, więc bym nie protestowała. Kakashi i Kurenai? Człowieku, co ty chrzanisz? Ona jest w ciąży z Asumą, kochała go i w życiu by go teraz nie zastąpiła innym facetem... Odechciewa mi się wszystkiego jak czytam te wasze posty...

ocenił(a) serial na 5
naruto shippuuden

Why not? Ja bym się wcale nie zdziwiła. Co prawda prawdopodobieństwo jest małe, jednak zawsze większe, niż to, że Uchiha wróci spokojnie do Konohy.

Raksha

KOLEŻANKO NAPEWNO SPOKOJNIE NIE WRÓCI DO KONOHY ALE WRÓCI PRZEKONAMY SIĘ PO WALCE SASUKE I NARUTO KTO KRYJE SIĘ POD MASKĄ TOBIEGO

NARUTO COŚ CZYJE DO HINATY W OSTATNIM ODCINKU TO BYŁO WIDAĆ

ocenił(a) serial na 5
naruto shippuuden

Caps off. Spraw sobie jakiś nervosol czy coś. W odcinku? Dawno nie oglądałam, wolę być na bieżąco z mangą. Hmm. W każdym razie - Naruto jest niespokojny, na pewno ekscytuje się bardziej niż inni, więc musiał się wkurzyć, gdy gość zabija (no, niestety prawie zabija) laskę która staje w jego obronie (i jeszcze wyjeżdża z takim durnym, ckliwym tekstem). Przecież mogłaby to być nawet Tenten lub Ino, a zareagowałby tak samo. Ciśnienie mu od dawna skakało.
A wiesz? Może Sasuke wróci do Konohy. MARTWY. W trumnie.

Raksha

laska weź się showaj bo tylko siare robisz ja jestem na bierząco z odcinkami i z mangą i te jej wspomnienia (hinaty)weź obejrzyj. reakcja naruto na jej wyznanie

naruto shippuuden

no własnie sasuke po pierweszze jest tak podjarany przez tobiego a tobi to kukiełkarz całej afery a hinata i naruto mają u siebie wielkie szanse w młodości kochał sakurę a jakoś gdy powiedziała mu że go kocha miał to w dupie i poszedł od niej czy tam ona od niego naruhina to baredzo prAAWDOPODOBNE a sasuke wrócvi do konohy jak dowie się o planie tobiego i zrozumie słowa itachiego a naruto mu to wbije dso łba aby wrócił bo to 2mażenie i prośba do boga ognia od naruto naruto ma na sdasuke i na tobiego duży wpływ a w ostatniej trumnie jest brat tobiego . jasne kabuto mu go odda jak ten odda mu sasuke

situation

Wracając do wypowiedzi rakshy to prawda mogła by być to każda inna dziewczyna ale nie zdecydowała się by żadna na takie coś ponieważ bała by się i wiedziała by że umrze hinata się zdecydowała i miała ochronę wiedziała że nie ma szans ale poszła i naruto to na pewno doceni więc się za bardzo na piedestale nie umieszczaj

ocenił(a) serial na 5
situation

Nie rozumiem ani słowa z Twojej wypowiedzi. Staraj się pisać poprawnie. A co do tego, co udało mi się zrozumieć - Sasuke wróci? Zrozumie słowa Itasia? Jest wściekły na starszyznę Konohy. Pragnie ich zabić i nic go nie powstrzyma. Przecież on jest mścicielem, jak sam kiedyś zaznaczył. Nie wiązałabym z nim wielkich nadziei. Próbuję być realistką, a nie tak wielką optymistką, jak Wy.

ocenił(a) serial na 5
naruto shippuuden

Siarę? Ha, dobre. Ja przynajmniej piszę porządnie i po polsku. Nawiązując do następnego postu - każda inna nie poszła, nie dla tego, że się bały, tylko bo nie czują do niego mięty i potrafią słuchać - Naruto chciał walczyć z Painem sam. Zresztą odbiegamy zbyt od tematu. Ja uważam, że Tobi to Madara. I tyle.

Raksha

raksha ty masz poważny problem. lepiej krytykuj siebie na chapterze 500 matka naruto i sasuke się przyjaźnią więc , sasuke też pewnie nawiedzany jest przez swoich rodziców. moim zdaniem a pro po tej ostatniej trumny mi się wydaję że była tam może konan w końcu zniknęła po rozmowie naruto i nagato. nie ważne w 501 chapterzze się dowiemy kto jest porywaczem naruto na pewno obito to nie tobi bo obito w tym czasie leżał w grobie a poza tym gdy kakashi zginął na jakiś czas widział tam swego ojca rin i obito. więc mordercą może być madara ale nie wiadomo w jakiej formie może to ktoś inny np młodszy brat madary albo jego wnuk czy coś lub nawet ktośn k to zna obito z klanu uchiha zobaczcie drzewo postaci naruto i się wyjaśni a ty raksha nie komentuj mnie i narutoshippuuden bo tak cię skomentuje że ci japa opadnie

ocenił(a) serial na 7
situation

Mi się wydaje ze w tej ostatniej trumnie znajduje się mistrz sześciu ścieżek. Dlaczego ponieważ gdy trumna się otworzyła Madara, był strasznie zdziwiony.Chyba powiedział ,, Coś ty uczynił'', szalony. Ale nie pamiętam.

Darthchop

to też jest możliwe ale pozostaje też fakt co z konan może ona coś kombinuję a poza tym jakiego jinjuriki schwytała bo wydaję mi się że żadnego ale to już nie ważne

ocenił(a) serial na 8
situation

Konan żyje i ma się dobrze w wiosce deszczu do której odeszła po śmierci nagato

alan666

Masashi Kishimoto na ostatniej konferencji powiedział że Naruto całkowicie zakończy Walką Naruto z Sasuke.

xima

ale to nie w jego stylu będzie to przedłużał itp. masashi ma wielka wyobraźnie bo nie sądze żeby ktoś inny wymyslił obojniaka z gliną i gębą w rękach on zrobi coś jeszcze

ocenił(a) serial na 8
situation

Dokładniej powiedział że walka Naruto z Sasuke będzie pod koniec co nie znaczy ze będzie ostatnią walką. Na mój gust Sasuke dowie się jaki Madara jest naprawdę(np że maczał łapy w wymordowanie klanu Uchiha, nie tylko przez swoj udział ale także doprowadzając do takiej a nie innej sytuacji) po czym Naruto z Sasuke będą walczyć z Madarą. W poprzednim wywiadzie Kishi mowił też coś że Madara nei jest ostatnim bossem. Tak czy inaczej czeka nas jeszcze z rok czy dwa w towarzystwie dresa :P

ocenił(a) serial na 5
situation

Problem? Opanuj się. To raczej ty masz problem. Konan? Człowieku, gdzie ty masz oczy? Przecież ona spokojnie wróciła do domu i żyje, poza tym nie była na tyle groźna, by Madara się jej bał. Nie rozumiem o czym teraz gadasz. Przecież ja od początku mówię, że Tobi to nie Obito. Nie komentuj? Niby czemu? Masz z tym jakiś problem? Z moimi wypowiedziami? Prawda w oczy kole?

ocenił(a) serial na 10
s86enix

wiecie co możliwe że to może być madara jest albo też może być Obito bo jak przekształcimy to imie to wyjdzie tobi ale też jest inna koncepcja może to być taki ninja który kradnie dusze ledwo żywych ninjy i się zamienia w każdego znich i zna wszystkie techniki ..też taka koncepcja

ocenił(a) serial na 8
s86enix

Stawiam oczywiście na Madarę, ale nie wykluczajmy że to inna postać, nawet spoza klanu Uchiha - w końcu w serii już różne się działy jaja. Jeszcze się okaże że to Shodaime...

nikike

Nikike i koval_4
W mandze jest i w anime też było że tobi się przyznał że to on jest Madarą Uchiha więc ...
alan666
Oby naruto trwał jak najdłużej :) a z tym bossem to ciekawe kto będzię po Madarze :)

xima

nikke i koval_4 moim zdaniem te jutsu z duszami może być w końcy kabuto takie coś umie a sondaime ma faktycznie podobnyt strój do madary moze się okazać że to ktoś nowy kogo zna tylko tobi ale się zobaczy a może w tej ostatniej trumnie było prawdziwe ciało madary czy coś

situation

Tobi to Madara i to jest 100%! Normalnie dałbym sobie rękę uciąć.

Kaineko

o której chcesz zabieg

ocenił(a) serial na 5
situation

Podobny strój? Człowieku, mnóstwo osób ubiera się tak samo. Prawdziwe ciało? To niby w jakim on teraz jest, co? -.-"

Raksha

jestem raksha i mysle ze zjadlam wszystkie rozumy i wiem kim jest tobi bo tak naprawde top ja pisze naruto hooooooooooooo o to wlasnie ja 100% rozumu hahaha i kazdy ma myslec o tym co ja czyli o niczym :)

ocenił(a) serial na 5
situation

Taak, bardzo inteligentna i dojrzała odpowiedź. Szkoda mi Ciebie. Słuchaj, gdybyś tylko podał mi jakieś argumenty co do swoich teorii to mogłabym potraktować Cię poważnie. I byłabym wdzięczna, gdybyś pisał mój nick z dużej litery :3