Miało się anime w kwietniu skończyć i oglądnąć ten film ostatni i czekać na Boruto nowa era. A tu patrzę z fillerami wyjezdzaja ? wtf ?
Patrząc na to, co ostatnie 3 odcinki sobą reprezentowały to pewnie potrwają dość długo :(. Osobiście uważam, że to fajny pomysł na fillery (w przeciwieństwie do większości) ale strasznie to rozciągnięte i się nie zdziwię jak ta seria będzie trwała dłużej niż pierwszy egzamin na chuunina z "Naruto".
Ja z niecierpliwością czekam na końcówkę wojny. Ciekawa jestem czy coś zmienią czy będzie jak w mandze. Na razie pozostaje jednak nam przeczekać fillery :P
o dziwo sa to najlepsze filery jakie powstaly do tej pory, trzymaja naprawde wysoki poziom :>, polecam obejrzec
Obecne filery rzeczywiście przyzwoite, ale mi się jednak bardziej podobała seria o Kakashim :P
Zgadzam sie. Zawsze omijalam fillery, ale te sa po prostu swietnie. Mam wrazenie, jakby sam Masashi Kishimoto je napisal
Mnie też już nudzą te fillery. Chcę w końcu zobaczyć SPOILER Rikudō Madarę i Guya 8 bram KONIEC SPOILERA, a tu jakieś egzaminy na chunnina. Jeśli to będzie tak jak w pierwszym "Naruto", że po drugim etapie egzaminu będzie jeszcze trzeci - walki, to te fillery chyba do czerwca potrwają. :(
lipa ;D a film the last mogę juz obejrzec nie znajac zakonczenia anime (mangi nie czytam i nie zamierzam) Czy lepiej dokonczyc anime jak bedzie i dopiero ten film bo sa spoilery w nim pewnie jak to po całej wojnie sie dzieje ?
Nie oglądałem jeszcze filmu ale już po samym jego zwiastunie zauważyłem, że są spoilery. Tak więc lepiej dokończyć anime.
No i prawie miałem rację pisząc, że pewnie potrwają do czerwca. Pomyliłem się tylko o kilka dni, bo ostatni filler będzie 21 maja, natomiast od 28 znów wracają odcinki oparte na mandze. Doczekaliśmy się. :)