PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Witam, chciałbym dowiedzieć się które fillery warto obejrzeć, a które nie. Chodzi mi szczególnie o te które wnoszą coś do
fabuły, albo pokazują przeszłość któregoś z bohaterów np: Oro, Tobiego, Madary itd

ocenił(a) serial na 8
l0v33r

Nie mam za bardzo pamięci do fillerów, ale osobiście polecam ci fillery z Guren - jak dla mnie najlepszy filler ze wszystkich dotychczas pokazanych.

ocenił(a) serial na 9
TurellX

oglądałem chyba, to ta co zamieniala w kryształy ? ;D

ocenił(a) serial na 8
l0v33r

Dokładnie ta ;)

ocenił(a) serial na 10
l0v33r

Muszę to wiedzieć! Prawdziwa twarz Kakashiego, Shino kontra Torune, Wyrwa w sercu - kolejny jinchuuriki, Mój odwieczny rywal - Kakashi.

ocenił(a) serial na 10
l0v33r

Shippuuden :

1. Jeśli lubisz Sasoriego, powinieneś pooglądać "Marionetka skrywająca duszę", pokazane jest dzieciństwo Sasoriego i narastający obłęd chłopaka.

2. "Droga Sakury" filler nawiązujący do kinówki, "Road to ninja". Pokazana jest normalna Sakura z innego świata.

3. "Mój odwieczny rywal - Kakashi", czyli NIECH ŻYJE MŁODOŚĆ :D

4. "Piosenka miłosna Kakashiego" - szczególnie mi się ten filler podobał.

5. "Encyklopedia pazurów Sasuke" - dla fanów Sasuke.

6. . Seria fillerów od 92 - 111 - Guren, Trzyogoniasty, Orochimaru, Drużyna z Konohy, Akatsuki - czyli jedyna dobra seria fillerów.

7. "Opowieść o odważnym nauczycielu i jego uczniu, " - JIRAYA i NARUTO, czyli za co kocham pierwszą serię Naruto., a z mangowych : "Opowieść o odważnym Jiraiyi", "Opowieść o Naruto Uzumakim"

NIE OGLĄDAJ

"Poczucie piękna artysty" - zeszmacili pamięć biednego Deidary...

ocenił(a) serial na 7
ejdziesia

Jako fanka mangi Naruto nie polecam ci żadnych fillerów bo wyłapują z tropu. Ale jak ci się tak bardzo nudzi to wszystkie "w miarę ciekawe" fillery są już o góry. Prawdziwa twarz Kakashiego to jednak jest klasyk.

ocenił(a) serial na 9
PandoraHearts

Mogę polecić tą twarz Kakashiego,jeszcze z 1 serii te z kryjówką Oro co szukali Saska,był Kabuto i ten typek na którym Oro eksperymentował.Nie powiem ci dokładnie nazwy jego.
Z 2 ewentualni te z Sorą.I jak jesteś bardzo zdesperowany to fillerową walkę z 7 mistrzami miecza.Od 5 lat fillery z tego anime to dno,z tego czasu może tylko z 2 serie trzymały poziom,także oprócz tej walk z mistrzami fillery od 2009r. oglądasz na własną odpowiedzialność.Choć wątpie czy wytrwasz chociaż do końca jednych z nich : d