Jaki jest tytuł soundtracka w odcinku 75, chwila gdy Asuma wspomina Chiriku, 6:55 minuta.
To ładanię.........obecnie mój smartfon jest niedysponowany że się tak wyrażę. W sumie to liczyłem na konkretną odpowiedz, całe anime jakby nie było, ma już paręnaście lat i raczej mało jest przypadkowych osób które to oglądają tzn. mam na myśli tych co dopiero zaczęli.
Pisze przecież że mój smartfon niedysponowany! Zresztą jest sens na jeden utwór aplikacje ściągać?!
to prowokacja ? jeśli nie to gdzie jest sens w robieniu kupy ? uprawianiu sexu ? lub w noszeniu ubrań latem ?
Czemu prowokacja, skoro udzieliłem ci odpowiedzi i zadałem sensowne pytanie. Natomiast co mają wspólnego twoje pytania z moim tematem to naprawę nie wiem. Jeszcze słówko na temat aplikacji którą podałeś, otóż parafrazując słowa Wiśniaka z filmu ,,komornik'' -gdybym ściągnął tą aplikacje, zainstalował, uruchomił i okazało by się że nic nie znalazła to bym się dopiero wku..ił. I w sumie bym miał racje, użyłem podobnej aplikacji którą już miałem w telefonie i nic nie znalazła!! Po przeszukaniu YT, utwierdziłem się tylko w przekonaniu że moje pytanie jest jak najbardziej zasadne.