PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Mam pytanie....

ocenił(a) serial na 8

Jaki jest tytuł soundtracka w odcinku 75, chwila gdy Asuma wspomina Chiriku, 6:55 minuta.

ocenił(a) serial na 10
kllv

jeśli masz smartwona to ściągnij aplikacje shazam

ocenił(a) serial na 8
karbaro

Na co mi ta aplikacja? I co to ma wspólnego z pytaniem które zadałem?

ocenił(a) serial na 10
kllv

shazam słucha danego utworu i wyszukuje tytuł

ocenił(a) serial na 10
karbaro

czaisz bracie ?

ocenił(a) serial na 8
karbaro

To ładanię.........obecnie mój smartfon jest niedysponowany że się tak wyrażę. W sumie to liczyłem na konkretną odpowiedz, całe anime jakby nie było, ma już paręnaście lat i raczej mało jest przypadkowych osób które to oglądają tzn. mam na myśli tych co dopiero zaczęli.

ocenił(a) serial na 10
kllv

GADASZ JAK POTLUCZONY BRACIE , SCIAGAJ SHAZAM I NIE PIE,DOL

ocenił(a) serial na 8
karbaro

Pisze przecież że mój smartfon niedysponowany! Zresztą jest sens na jeden utwór aplikacje ściągać?!

ocenił(a) serial na 10
kllv

to prowokacja ? jeśli nie to gdzie jest sens w robieniu kupy ? uprawianiu sexu ? lub w noszeniu ubrań latem ?

ocenił(a) serial na 8
karbaro

Czemu prowokacja, skoro udzieliłem ci odpowiedzi i zadałem sensowne pytanie. Natomiast co mają wspólnego twoje pytania z moim tematem to naprawę nie wiem. Jeszcze słówko na temat aplikacji którą podałeś, otóż parafrazując słowa Wiśniaka z filmu ,,komornik'' -gdybym ściągnął tą aplikacje, zainstalował, uruchomił i okazało by się że nic nie znalazła to bym się dopiero wku..ił. I w sumie bym miał racje, użyłem podobnej aplikacji którą już miałem w telefonie i nic nie znalazła!! Po przeszukaniu YT, utwierdziłem się tylko w przekonaniu że moje pytanie jest jak najbardziej zasadne.

ocenił(a) serial na 10
kllv

Zycie to nie tylko logika , czsami trzeba ryzykowac ale rob sobie co chcerz jestes dorosty