PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33380
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Naruto Movie 5?

ocenił(a) serial na 9

Siema wszystkim nie wiem może sie myle ale to chyba jest trailer do nowej kinówki naruta http://pl.youtube.com/watch?v=7eSc1diGMkg.Co o tym sądzicie?Moąe tak być że to są fragmenty z odcinków naruta 64-65 ale nie jestem pewien bo nie widziałem tych odcinków.Nara

ocenił(a) serial na 9
Satou_Kain

http://pl.youtube.com/watch?v=7eSc1diGMkg

Satou_Kain

Tak, nowy film to fakt. To będzie coś "Naruto i Sasuke łączą siły, aby pokonać wspólnego wroga" premiera w Japonii w sierpniu.
Nara z bara ;p

ocenił(a) serial na 10
MaRyska

Kiedy dokladnie bedzie?tzn widzialem trailery i tam cos bylo 8.2 to znaczy ze wlasciwie w japonii juz jest.A moze sie myle??

Sasori

Eh, obawiam się, że to będzie kolejny kwas. Seria jest ok, zwłaszcza Naruto, ale NS niestety ciągnie się jak smród po gaciach i jest co chwila filler. Film natomiast udany nie był każdy. Niestety spodziewam się, że ten będzie równie wybitny co pozostałe kinówki.

Abukashi

Wielkich nadziei w stosunku do filmu lepiej sobie nie robić, ale z trailerów wynika, że przynajmniej popisze się kilkoma dobrze z-animowanymi scenami.
Pogłoski mówią, że DVD będzie dostępne na początku roku, więc ci, co będą chcieli filmik obejrzeć, jeszcze się dużo naczekają.

ocenił(a) serial na 10
MaRyska

Ja na shippuuden.pl wyczytalem ze na DVD bedzie dopiero w kwietniu 2009.Poza tym jak dla mnie film zapowiada sie ciekawie,Sasuke byl tylko w jedynce wiec dobrze go widziec znowu na dużym ekranie.Mam jednak nadzieje ze film nie zknoci fabuły serialu.

Sasori

Fabuły nie sknoci, właśnie po to w NS były fillery, żeby film wyszedł w takim momencie, żeby wszystko dość trzymało się kupy.

MaRyska

Jaaa, chcę już ten film! Ile można czekać T.T Buu, a pewnie będzie dopiero w kwietniu ;< To straszne.Po samym trailerze widać, że jest świetny. Aaa, zwłaszcza sceny z Naruto&Sasuke. Boże, ja tyle nie wytrzymam Y.Y

ocenił(a) serial na 9
Satou_Kain

Ta to ten nowy film kinowy Naruto Shippuuden 2 (lub Naruto 5) Kizuna(z ang. Bonds z pol. Więzi). W Japonii wyszedł kilkanaście dni temu na wersje dvd będziemy musieli więc jeszcze trochę poczekać. Film zapowiada się świetnie szczególnie dzięki temu że występuje w nim Sasuke (wreszcie...)w zwiastunie widziałem że użyje 2 poziomu cursed seal co bardzo mnie ciekawi.Z tego co pamiętam Naruto robi też jakiegoś nowego Rasengana (ciekawe czy będzie nim zakańczał jak robi to w każdym movie...)i oczywiście użyje 4 ogona Kyubi-ego.Czekam więc z niecierpliwością

ocenił(a) serial na 10
Satou_Kain

nie wiem gdzie mozna go sciagnac, ja bym nawet po japonsku sciagnela ale nigdzie nie moge znalezc... ;/

ocenił(a) serial na 9
Moniszyn

Heh...z tego co wiem to nigdzie nie ma bo sam też szukałem. Trzeba poczekać parę miechów na ripa...

Last_Ronin

na kreskowka pl jest :P z tego co pamiętam. wiem, że na jakiejś takie stronie jest na pewno!

ocenił(a) serial na 9
paczek93

nie ma.dopiero w kwietniu wyjdzie.musiało ci się pomylić.

Satou_Kain

masz racje. bo ostatnio chciałam obejrzeć, a oni po prostu dali złe obrazki do filmu 2 :P

paczek93

Film juz jest dostepny do sciagniecia na torentach i na mojej stronie ;]

Podaje linka do torenta: http://r.cba.pl/?body=dowoland
( link znajduje sie na samym dole :] )

użytkownik usunięty
Satou_Kain

ten film jest w pięciu częściach na stronie www.kreskoweczki.pl tam z boku szukasz "naruto movies" i masz xD

ocenił(a) serial na 9

Ale kopia...żenada.