PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33380
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

PRO walki

ocenił(a) serial na 8

miedzy kim waszym zdaniem były by najbardziej zajebiaszcze walki
moim zdaniem
itachi vs pain
itachi vs jiraiya (była tylko uzyli małych skili
kisame vs yamato
kakazu vs jiraiya
kakashi vs kisame
no i świetne moim zdaniem sasuke vs itachi (nie mogę się ich doczekać w anime)szkoda ze itachi dał mu wygrać i nie walczył na poważnie naruto vs pain i jiraiya vs pain
czekam na inne propozycje:)

ocenił(a) serial na 10
Madara_Lutek

4th vs Madara....to byłby czad
Sasuke vs Madara
Naruto vs Sasuke&Madara

Madara_Lutek

Niestety do walki
Itachi vs Pain nigdy nie dojdzie ponieważ obaj panowie nie żyją xD
Itachi vs Jiraya to samo co wyżej :P
Kisame vs Yamato ja jakoś tej walki nie widzę ,ale jakby doszło do niej to mogło by być ciekawie
Kakuzu* vs Jiraya to samo co pierwsze dwa
no i na koniec Kakashi vs Kisame też mogło by być fajnie. Ale jak wszystkim wiadomo Kakashi jest immortal xD Myślę ,że Masashi za bardzo polubił tę postać,a szkoda .. Kakashi już dawno powinien nie żyć !

użytkownik usunięty
loker_1994

Po pierwsze nie spoileruj, bo tu się pisze o anime, a nie każdy chce wiedzieć, że Itachi nie żyje.

A po drugie, to odczep się od Kakasia;) to jedna z moich ulubionych postaci i nie wyobrażam sobie anime i mangi bez niego;D

ocenił(a) serial na 8

Madara vs. Hashirama
Jiraiya vs. Itachi&Kisame
Sasuke vs. Danzou

tak można w nieskończonośc ;)

ocenił(a) serial na 9
loker_1994

<<<Mini spoiler>>>
"no i na koniec Kakashi vs Kisame też mogło by być fajnie. Ale jak wszystkim wiadomo Kakashi jest immortal xD Myślę ,że Masashi za bardzo polubił tę postać,a szkoda .. Kakashi już dawno powinien nie żyć !"

Jest "mortal" :P Już zginął raz jak Pian napadł na Kanohe. Ale został wskrzeszony z wiadomych względów (kto czyta mangę to wie).

Mnie najbardziej ciekawią walki Shinobigatana, ale jak narazie jest jeden znany żyjący czyli Kisame :/.
Czekam na (co niedługo powinno się zdarzyć):
Kisame vs Suigetsu.
Ciekawy jestem także jak by się potoczyła walka Sasuke vs Suigetsu.

ocenił(a) serial na 8
Last_Ronin

mały spoiler:)
"Mnie najbardziej ciekawią walki Shinobigatana, ale jak narazie jest jeden znany żyjący czyli Kisame :/.
Czekam na (co niedługo powinno się zdarzyć):
Kisame vs Suigetsu. "

w mandze walka się odbyła ale zostało tylko zaznaczone ze Suigetsu nie ma jak narazie szans :D Kisame okazuje się chyba być niezłym wymiataczem pokonuje junchuriki, od tak kosi młodych jeszcze niektórzy będą mieli z nim kłopoty:)

ocenił(a) serial na 9
alan666

"w mandze walka się odbyła ale zostało tylko zaznaczone ze Suigetsu nie ma jak narazie szans :D Kisame okazuje się chyba być niezłym wymiataczem pokonuje junchuriki, od tak kosi młodych jeszcze niektórzy będą mieli z nim kłopoty:)"

Nie no ja tego nie nazwał bym walka, parę machnięć mieczem i ironiczna gadanina połączona z żartami. Czekam na poważną walkę. Suigetsu jak to powiedział Sasuke nie ma narazie z nim szans ale "tylko" narazie :).

ocenił(a) serial na 8
Last_Ronin

Kisame jak dotąd nie pokazał nawet połowy swoich umiejętności, z pewnością będzie jeszcze ciężkim przeciwnikiem dla niejednego shinobi.

Osobiści chętnie zobaczyłbym w walce Yondaime (jednego z najlepszych jeśli nie najlepszego ninja w całej mandze i anime).

użytkownik usunięty
Arathiel

Szkoda, że nie zobaczymy już walki Yondaime. Ale Naruto jako jego następca rosnie w siłę, więc poczekajmy na jego walkę z Sasuke.

ocenił(a) serial na 10

Jedyne co mnie najbardziej irytuje to to, że Naruto ciska się na każdego jak jakiś niezrównoważony 10-letni bachor myśląc że możne swoja naiwną dobrocią zmienić cały świat na lepsze. Gdyby pan Kishimoto trochę pomyślał i zmienił nastawienie Naruto z głupiego dzieciaka na osobę umiejącą stawić czoło rzeczywistości, to ta manga/anime w końcu nabrałaby w oczach widzów. Zamiast tego mamy tytuł usiłujący na siłę nauczyć młodzież, że gdy bardzo czegoś pragniesz możesz zmienić przepełniony nienawiścią świat w mydlana bańkę o której marzysz.

ocenił(a) serial na 10
hasyly

wiesz....w sumie masz racje ale naruto jest takim właśnie bohaterem. On się nie zmieni. Są inni bohaterowie którzy myślą w inny sposób( są bardziej bezwzględni i nie maja złudzeń) szczególnie jeżeli chodzi o mange. Ogólnie "Naruto"(manga/anime)nie musi już nic udowadniać ponieważ jest kultowy i takim też pozostanie:D

ocenił(a) serial na 8
kaka893

Dlatego ci "inni" bohaterowie są postrzegani o wiele lepiej niz Naruto ciamajda:)
P.S. Ogólnie "Naruto" może i jest kultowy lecz przez to traci fanów którzy maja jeszcze nadzieje ze się zmieni na lepsze ale dochodzą do wniosku ze wierzą w niemożliwe :P

ocenił(a) serial na 10
alan666

Ja tam się ciesze że mamy Naruto który jednak w mandze stał się już kozakeim;p chociaż faktycznie jak na syna 4th mógłby przyswoić więcej techik a nie tylko zmodyfikowanego do granic możliwości rasengana. No i cieszy mnie że mamy Dart sasuke Vadera;) kwintesencje i tak mi zaczyna wydawać główna postać w Naruto:D

użytkownik usunięty
kaka893

czekaj . chodzi ci że sasuke zaczyna się wydawać główną postacią w Naruto ? bo ja troszeczkę nie kumam . przepraszam ale nie zrozumiałam zdania : )

użytkownik usunięty

i też zgadzam się z tym ,że mógłby przyswoić trochę więcej technik , chociaż w pewnym sensie wykonuję "wolę" ( nie wiem jak inaczej to nazwać) swojego ojca bo Minato chciał udoskonalić rasengana. xD