A więc wie może ktoś co miał na myśli (lub sie domyśla, podejrzewa )
kapitan Yamato mówiąc
Sakurze w odcinku 44 :
" Nie ważna jest wielkość czynu, który dla niego robisz.
Liczy się to, co czujesz do Naruto.
Sakura, mogę to wyczytać z twojej twarzy.
Ty naprawdę... "
Jak myślicie ?! Co chciał jej powiedzieć ??
Czekam na Wasze błyskotliwe pomysły :P
Pozdro Woojak xD
Mi też się tak wydaję :D
Ale może jest coś w o tym w "książkach" ?
W każdym bać razie jeśli ktoś coś wie
To niech śmiało pisze :P
Pozdro Wojak xD
jenny mam nadzieje ze to nie chodzi o milosc, bo on musi byc z hinata poprostu musi;) a sakura z sasuke, to poprostu przyjazn napewno!
Dla mnie to chodziło, że:
''Ty naprawdę... go kochasz''. Nic innego mi na myśli nie przychodzi
@Tootsy
W sumie to Naruto i Hinata to nawet ładna para xD
Ale kto wie co wymyśli Masashi Kishimoto :D
Ciekawe tylko czy aktualny opening ma coś wspólnego z ty.
Jak dobrze pamiętam to pokazał sie on zaraz po w/w odcinku,
Ale mogę sie mylić xD
matko mówiłam wam, że to nie możliwe Sakura-chan jest zakochana w Sasuke i ja wierzę, że beda razem bez wzgledu na wszystko;] a co do nowego chaptera to pewnie juz wszyscy przeczytaliscie;) ciekawe jak dlugo bedzie sie ciagnela teraz ich gadka a nastepny chapter bedzie za tydz?
Poczekamy zobaczymy.Ja tam cały czas obstaje przy tym ze Sakura traktuje Naruto jak przyjaciela bardzo dobrego przyjaciela.
A wiecie co mnie zaczyna martwić że w mandze jest coraz więcej Hinaty.(bardzo mnie to cieszy) a z drugiej strony trochę nie pokoi.Mogą być dwa wyjścia albo zacznie sie wyjaśniać jej sytuacja w związku z Naruto albo skończy tak jak Asuma.
przestan Hinatka napewno nie zginie! poprostu pokazuja ja bo teraz stała sie główną bohaterka;) a ja jeszcze bardzo polubiłam Kibe;) fajna tez czesto leci muzyczka przy shikamaru, zauważyliscie;)
Ja też sadze ze Hinata nie może zginąć :]
Bardziej bym obstawiał że sie wkońcu przełamie i powie Naruto
O tym co do niego czuje :p
noo totalnie, bo to, że ona zawsze się tak przy nim rumieni to już mnie wkurza;/ i tak bardzo się rozwinęła, bo umie walczyc hehe, ale jest za bardzo delikatna;p wogole w shippuuden fajna jest ta muzyka koncowa;) jak nasi bohaterowie sa poprzebierani w garnitury, aha i jeszcze zawsze w tych poczatkowych piosenkach wstepnych do odcinków jest naruto i sasuke i o ich przyjazni wydaje mi sie ze w koncu sie zejda bo sasuke jest bardzo dobrym gościem tylko ta sprawa z itasiem go poniosła;/
Możliwe ale na Wikipedi przeczytałem coś ciekawego :P
http://pl.wikipedia.org/wiki/Naruto_Uzumaki
i poczytaj "Dalszy zarys"
dowiesz sie czegoś ciekawego xD
przeczytałam o kurde ale głupio naruto bedzie miał z tą technika wiatru, beznadzieja jak to możliwe ze bedzie zagrazala jego zdrowiu;/
Pewnie jak zawsze Naruto pójdzie na całość i przesadzi z ta techniką ;/
No cóż dowiemy się w przyszłych odcinkach ;]
tak dawno to co się stało? że nie może jej urzywac, a z resztą kurcze czemu nie może się nauczyc czego fajnego ze swoim żywiołem;/ ooo
Oj, nauczy się, nauczy. Wszystko przed nim^^
Tak dla jasności: ja oglądam tylko anime, bo żeby czytać mangę trzeba znać angielski. No... a u mnie z j. angielskim kiepsko^^
Ja akurat czytałem jak jeszcze była po polsku ^^, ale cóż teraz trzeba być anglikiem xD
nom przerąbane jakby ktoś nie mógł się pofatygowac i pousuwac gumką w paincie angola a wpisac po polsku^^
już wiadomo dlaczego nie może używać :) po prostu ta technika grucha mu doszczętnie kości w ręce... w ręce, korą używa tego nowego rasengana :] kiepsko...
Podejrzewam, że później zrobi taki ''myk'' xD i będzie znał technikę potężniejszą od Rasenshurikena
no wlasnie napewno dobrze opanuje swój żywioł i morze jakis jeszcze przed nim dużo możliwosci dzięki klonom, to dopiero poczatek jego możliwosci;)
hehe może bedzie pierwszą osobą w historii która z genina stała się hokage hehe
Naciągane trochę, bo w sumie teraz (jako w Mandze) Naruto bez problemowo mógłby być Jouninem
dokładnie... przecież Shikamaru sam powiedział że Naruto bezproblemowo mógłby być chouninem... A jak by się postarał - to moje już zdanie - stałby się Jouninem
jop tylko problem w tym ż nie ma na to czasu, wszyscy są zabiegani, a ciekawe jaki jest egzamin na jonina