PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33386
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

A więc wie może ktoś co miał na myśli (lub sie domyśla, podejrzewa )
kapitan Yamato mówiąc
Sakurze w odcinku 44 :
" Nie ważna jest wielkość czynu, który dla niego robisz.
Liczy się to, co czujesz do Naruto.
Sakura, mogę to wyczytać z twojej twarzy.
Ty naprawdę... "

Jak myślicie ?! Co chciał jej powiedzieć ??

Czekam na Wasze błyskotliwe pomysły :P

Pozdro Woojak xD

ocenił(a) serial na 9
Woojak

Mnie się wydaje że chciał powiedzieć że ona go kocha.Pozdro

Satou_Kain

Mi też się tak wydaję :D
Ale może jest coś w o tym w "książkach" ?

W każdym bać razie jeśli ktoś coś wie
To niech śmiało pisze :P

Pozdro Wojak xD

ocenił(a) serial na 10
Woojak

jenny mam nadzieje ze to nie chodzi o milosc, bo on musi byc z hinata poprostu musi;) a sakura z sasuke, to poprostu przyjazn napewno!

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Dla mnie to chodziło, że:

''Ty naprawdę... go kochasz''. Nic innego mi na myśli nie przychodzi

Darth_Carnage

@Tootsy
W sumie to Naruto i Hinata to nawet ładna para xD
Ale kto wie co wymyśli Masashi Kishimoto :D

Ciekawe tylko czy aktualny opening ma coś wspólnego z ty.

Jak dobrze pamiętam to pokazał sie on zaraz po w/w odcinku,

Ale mogę sie mylić xD

ocenił(a) serial na 10
Woojak

matko mówiłam wam, że to nie możliwe Sakura-chan jest zakochana w Sasuke i ja wierzę, że beda razem bez wzgledu na wszystko;] a co do nowego chaptera to pewnie juz wszyscy przeczytaliscie;) ciekawe jak dlugo bedzie sie ciagnela teraz ich gadka a nastepny chapter bedzie za tydz?

Tootsy

Poczekamy zobaczymy.Ja tam cały czas obstaje przy tym ze Sakura traktuje Naruto jak przyjaciela bardzo dobrego przyjaciela.

Lilithy

A wiecie co mnie zaczyna martwić że w mandze jest coraz więcej Hinaty.(bardzo mnie to cieszy) a z drugiej strony trochę nie pokoi.Mogą być dwa wyjścia albo zacznie sie wyjaśniać jej sytuacja w związku z Naruto albo skończy tak jak Asuma.

ocenił(a) serial na 10
Woojak

przestan Hinatka napewno nie zginie! poprostu pokazuja ja bo teraz stała sie główną bohaterka;) a ja jeszcze bardzo polubiłam Kibe;) fajna tez czesto leci muzyczka przy shikamaru, zauważyliscie;)

Tootsy

Ja też sadze ze Hinata nie może zginąć :]
Bardziej bym obstawiał że sie wkońcu przełamie i powie Naruto
O tym co do niego czuje :p

ocenił(a) serial na 10
Woojak

noo totalnie, bo to, że ona zawsze się tak przy nim rumieni to już mnie wkurza;/ i tak bardzo się rozwinęła, bo umie walczyc hehe, ale jest za bardzo delikatna;p wogole w shippuuden fajna jest ta muzyka koncowa;) jak nasi bohaterowie sa poprzebierani w garnitury, aha i jeszcze zawsze w tych poczatkowych piosenkach wstepnych do odcinków jest naruto i sasuke i o ich przyjazni wydaje mi sie ze w koncu sie zejda bo sasuke jest bardzo dobrym gościem tylko ta sprawa z itasiem go poniosła;/

Tootsy

Możliwe ale na Wikipedi przeczytałem coś ciekawego :P

http://pl.wikipedia.org/wiki/Naruto_Uzumaki
i poczytaj "Dalszy zarys"
dowiesz sie czegoś ciekawego xD

ocenił(a) serial na 10
Woojak

przeczytałam o kurde ale głupio naruto bedzie miał z tą technika wiatru, beznadzieja jak to możliwe ze bedzie zagrazala jego zdrowiu;/

Tootsy

Pewnie jak zawsze Naruto pójdzie na całość i przesadzi z ta techniką ;/

No cóż dowiemy się w przyszłych odcinkach ;]

ocenił(a) serial na 9
Woojak

To z tą techniką jest wiadome od dawna przeciez

Darth_Carnage

Naruto to twarda sztuka i pewnie przeżyje wszystko^^

ocenił(a) serial na 10
Woojak

tak dawno to co się stało? że nie może jej urzywac, a z resztą kurcze czemu nie może się nauczyc czego fajnego ze swoim żywiołem;/ ooo

Tootsy

Oj, nauczy się, nauczy. Wszystko przed nim^^

Tak dla jasności: ja oglądam tylko anime, bo żeby czytać mangę trzeba znać angielski. No... a u mnie z j. angielskim kiepsko^^

ocenił(a) serial na 9
mielone_

Ja akurat czytałem jak jeszcze była po polsku ^^, ale cóż teraz trzeba być anglikiem xD

ocenił(a) serial na 10
Woojak

nom przerąbane jakby ktoś nie mógł się pofatygowac i pousuwac gumką w paincie angola a wpisac po polsku^^

Tootsy

już wiadomo dlaczego nie może używać :) po prostu ta technika grucha mu doszczętnie kości w ręce... w ręce, korą używa tego nowego rasengana :] kiepsko...

isell

E tam. Da radę. W końcu mysi zostać hokage^^

ocenił(a) serial na 9
mielone_

Podejrzewam, że później zrobi taki ''myk'' xD i będzie znał technikę potężniejszą od Rasenshurikena

Darth_Carnage

jak na razie nawet nie może używać Rasenshurikena :]

ocenił(a) serial na 10
Woojak

no wlasnie napewno dobrze opanuje swój żywioł i morze jakis jeszcze przed nim dużo możliwosci dzięki klonom, to dopiero poczatek jego możliwosci;)

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Tylko dlaczego on wciąż jest Geninem!!! :/:/:/ xD

Darth_Carnage

=_= nie mam pojęcia... trochę mnie to dołuje...

ocenił(a) serial na 10
Woojak

hehe może bedzie pierwszą osobą w historii która z genina stała się hokage hehe

ocenił(a) serial na 9
Tootsy

Naciągane trochę, bo w sumie teraz (jako w Mandze) Naruto bez problemowo mógłby być Jouninem

Darth_Carnage

dokładnie... przecież Shikamaru sam powiedział że Naruto bezproblemowo mógłby być chouninem... A jak by się postarał - to moje już zdanie - stałby się Jouninem

ocenił(a) serial na 10
Woojak

jop tylko problem w tym ż nie ma na to czasu, wszyscy są zabiegani, a ciekawe jaki jest egzamin na jonina

Tootsy

też jestem tego ciekawa...

ocenił(a) serial na 9
isell

Wygrać z Hokage xD

Darth_Carnage

oj... to Naruciak leży ponownie xD

ocenił(a) serial na 9
isell

Może nie ;)

ocenił(a) serial na 10
Woojak

Ja powrócę do początku tematu..Jak już kilka osób błyskotliwie zauważyło, w końcu ja też (:P), uważam..że Kapitan Yamato chciał powiedzieć Sakurze..że kocha Naruto..(w sensie że ona kocha Naruto)