PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33379
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

No widać, że wszyscy wydorośleli i nie są już szczylami ^_______^ Kto lepiej wygląda, a kto gorzej po timie skipie? Wg mnie o niebo lepiej wygląda Ino (chociaż nie trawię tej dziewczyny xP), Sakura, Hinata, Shikamaru i of coz nasz główny bohater Naruto i jego nowy szałowy dres ;] Za to wprost tragicznie wygląda Shino - i hate skate xD, Sasuke - tutaj brak słów ..., Temati - wolałam jej poprzedni stajl ^o^, Choji - no tak ... jeszcze bardziej przytył i baaardzo dawno nie był u fryzjera (o ile go tam mają xD) Reszta niewiele się zmieniła Neji, TenTen, Kiba, Gaara itd.
A Wam kogo new image się podoba, a kogo nie?

Sakura_Drops

Muszę sie zgodzić co do Sasuke. W tej swojej koszulce z odsłoniętą klatką piersiową wygląda jak gej :P Najbardziej mi się podoba image Shikamaru i Sakury, po których wyraźnie widać że kilka latek przybyło i wydorośleli.

ocenił(a) serial na 10
Yamcha

Mi tam się ogólnie wydaje, że z Sakury się fajna dupa zrobiła :)

racekk

Ale z Ino się zrobiła jeszcze lepsza XD. Co do Sasuke, nie zgodzę się. Dla mnie wygląda spoko no i ma zajebisty miecz. Znacznie lepiej wyglądają: Sakura, Shikamaru, Naruto,Ino. Lepiej: Hinata, Tenten, Sasuke, Neji. Reszta bez szału, ale też się dla mnie poprawiła. Pozdro.

Sakura_Drops

Kiba jak zawsze jest boski xd Tenten też fajnie wygląda no i Sakura ^^

ocenił(a) serial na 10
Sakura_Drops

Lepiej wygląda Naruto, Sakura, Neji :), Sasuke, Tenten ma dziwny ubiór...heh.:P. Wszystkim się chyba polepszyło =D=D

ocenił(a) serial na 9
domka_55

A mi się nowy strój Sakury raczej nie podoba :/
Naruto ma lepszy
heh no i Sasuke hahaha fajny ma heh... ale zmieniła się chyba najbardziej.

Tears

Naruto i Sakura duży plus.
To samo Ino (chociaż jej nie lubię)
Shikamaru, temari, Neji,Hinata (długie włosy rulez), TenTen - też okej
Chouji i Lee- no cóż oni sa jacy są i tak zostało.
Sasuke- wygląd w porządku (sie przystojny chłopak zrobił) niestety ubranie..... no cóz czego się spodziewać skoro przez ponad dwa lata prowadził się z pedofilem ???

ocenił(a) serial na 9
Tears

Jak dla mnei najlepiej wyglad jak zwykle Lee :P zwłaszcza z eon sie wogóle nie zmienił po za tym ze moze urósł czeo i tak za bardoz nie widac :P

ocenił(a) serial na 7
Kaki

Zdecydowanie najbardziej wydoroślał Naruto:P Sakura wygląda lepiej:D i jest zdecydowanie silniejsza :O Nie moge zgodzić się, że Sasuke wygląda gorzej:P wg mnie ten styl Samurai'a pasuje do niego:D:D. Hinata , Neji, Kiba i Akamaru, Shino, no i Ino(nie lubię jej;/) - pasuje ich nowy styl:P Choji, Temari - nie wyglądają wcale lepiej, można nawet powiedzieć, że wyglądają gorzej:P swój styl (znacząco) nie zmienili: TenTen, Gaara, Lee, Kankuro i Shikamaru:D

Oddin

Jak dla mnie to dałabym wielki, wielki plus dla Naruto i Sakury. Jednak Lee to wogóle się nie zmienił ;/. Podoba mi się nowy wygląd Kiby i Temari ;D Nie powiem, Hinatka też jest fajna ;D A co do Sasuke, nawet nieźle.. Nie powiem, że jest świetnie ale wcale nie jest mu źle z tą koszulą :) Tylko wkurza mnie to, że nosi tą zakichaną szmatę i kokardkę Oro. Jakby nie mógł ubrać normalnie spodni.. Po jaką cholerę to coś w pasie? Tylko dupe sobie pogrubia ;D Ale ogólnie, w Shippuudenie wszyscy lepiej wyglądają! Nawet Ino xD

ocenił(a) serial na 9
mamutant_2

Ino to wygląda jak d****ka, przynajmniej dla mnie

użytkownik usunięty
Darth_Carnage

Wygląd Ino sie polepszył,oczywiście ciuchy też ma cool :))
Naruto - o nie! Znowu dresy ale...fajna dupcia teraz jest :)
Sakura- o boże jak ja jej nie trawie :/ dla mnie taka sama kretynka
Sasuke - ooo i tu mamy ciacho do kwadratu a nawet do sześcianu.Jaki on słodki :D Chce go więcej w odcinkach :)) Ciuchy...no coż.No comment
Shikamaru,Neji,TenTen - nic sie nie zmieniło za bardzo

ocenił(a) serial na 10

Zapraszam do mojego bloga
http://www.filmweb.pl/user/419894/daniel.r25.html

Sakura_Drops

Moim zdaniem najlepiej teraz wygląda Neji, poza tym Sakura też wygląda dobrze(i w ogóle jako postać jest lepsza niż wcześniej) i Shikamaru również ładnie wydoroślał. Ale u większości postaci zbyt dużych zmian nie zauważyłam. Sasuke nie wygląda źle, wdzianko takie sobie, ale ogólnie wygląd postaci mi absolutnie nie przeszkadza, hehe. Ino wygląda dziwnie jak zawsze(ten beznadziejny fryz...).

Veda12

Naji i Shikamaru - moje dwa ciacha^^
Naruto też dobrze (jak na swój wiek). Chociaż tamten gówniażowaty Naruto też mi się podobał xD
Kiba też nieźle;)

ocenił(a) serial na 9
mielone_

Shikamaru hmhmhmh ciaaacho (tak jestem gejem).

Antonio_Montana

Mi to nie przeszkadza^^

mielone_

Naruto - widać że lubi pomarańczowe dresiki ^_^
Sakura - nadal jej nie lubię, chociaż ciuchy ma lepsze niż poprzednio :)
Sasuke - ku...de ta klata xD Widać, że bieda i guzików tam nie ma xD A ta kokarda koło zadka... Jep... Tak sobie myślę, że to ma być coś w stylu paska do spodni xD Ale rzeczywiście tyłek robi mu się większy przez to "coś".
Shikamaru - go zawsze lubiłam ^_^
Ino - hem... sama siateczka... darowała by sobie...
Kiba - oj tak! Kibe i Shikamaru najbardziej lubię ^_^ Widać, że chłopacy wydorośleli ;D