chyba tak, o ile nie przespała się z Sasuke jak jeszcze był w wiosce jako członek druzyny 7, albo spotyka się z Sasuke potajemnie na bzykanko, bo o ile mi wiadomoto ona z innymi facetami tego raczej nie robi. Naruciakowi na pewno odmawia. Jedynie co Kakashi może ją jeszcze tam od czasu do czasu dupczy, bo nie wypada odmówić senseiowi.
Zastanawiam się czy prowadzisz jakiś prywatny pojedynek na żenuę z użytkownikiem-śmietnikiem"Sasuke_Uhicha"...
Filmweb jest stroną poświęconą filmom, a fora mają służyc wypowiadaniu się na tematy związane z danym filmem czy postacią w sposób pomocny,rzetelny i w miarę normalny...i maja w sumie prezentować coś sobą żeby nam się Filmweb w śmietnik nie zamieniał...i strasznie mnie wkurza jak dziecko neo podnieca się trollowaniem i tym że ktoś mu musi to po raz kolejny tłumaczyć i setka równie bzdurnych rzeczy....czuję się zażenowany że daje się wciągnąć w tą machinę ale nie mam innego wyjścia.
"Widzę że moge liczyć na poważną dyskusję"
Tak możesz...ale na onecie w sekcji sportowej na komentach najlepiej o J.Du.dku. Znajdziesz tam kolegów.
No dobra.Skoro to forum , to mogę wyrazić swoją opinię.Od niedawna tu mam konto ,bo przypadkowo znalazłem te forum w wyszukiwarce Google i jakoś mi się tu spodobało,ale to teraz nieistotne.Tak sobie czytałem różne tematy tu zamieszczane zanim jeszcze zebrałem się na odwagę,żeby napisać coś swojego i zauważyłem ,że jest kilka użytkówników,którzy lubią jak wy to określacie ''trollować''. Przyznaję ,że jest kilka niepotrzebnych wątków,ok,ale jeśli chodzi o niektóre przypadki to w sumie każdy ma prawo porozmawiać o czym chce z wybranej tematyki(tu chodzi mi np. anime Naruto)
i wypowiedzieć swoje zdanie ,albo podzielić się swoimi poglądami.
Zauważyłem również,że jest kilka użytkowników ,którzy lubią być mądrzejsi od innych , wywyższać się.Wykłócają się z innymi (nie chodzi mi tu o dyskutowanie na jakiś temat) , przezywają jakimiś dziwnymi przezwiskami i dla mnie to właśnie powoduje,że z forum robi się śmietnik . :/ Nie powiem 'nikt',bo to byłaby przesada ,ale większość w ogóle nie szanuję praw człowieka ani siebie nawzajem .
Czasami , ok, jakaś uwaga jest przydatna i słuszna,ale niektóre są całkiem niepotrzebne i rodzi się z tego kolejna kłótnia.Też według mnie jest tak ,że jeśli kilka osób czyta tę samą mangę , czy ogląda to samo anime , żadna nie jest lepsza od drugiej . Może są osoby ,które potrafią lepiej wykorzystać tą wiedzę , albo więcej z niej wywnioskować.A nie ,zaraz tu czytać odpowiedzi typu " troll" albo coś głupszego.
Dla mnie to poprostu chore. Forum jest przecież po to ,żeby jak już pisałem , pogadać,popisać o czymś co kogoś interesuję.Pani w szkole powiedziała mi kiedyś ,że nie ma głupich pytań jeśli kogoś to interesuje ,i nawet pytanie: "wie ktoś może czy sakura jest dziewicą?" nie jest głupie jeśli osoba nie napisała tego dla beki ,tylko jeśli naprawdę chciała o tym pogadać .xD.
W sumie to tyle , co chciałem przekazać , mam nadzieję,że niektórzy nie zrozumią mnie źle ,bo naprawdę ja do nikogo nic nie mam :))
Hej czubku, co tylko myślisz o jednym. Z takimi zapytaniami to do Playboya. albo napisz maila do twórcy mangi i się zapytaj czy jest jeszcze dziewicą. A dla pewności to zapytaj Sakury - napewno ci odpowie! Nie rozumiem dlaczego wstawiasz taki post! W zupełności zgadzam się z Kaka. Nie, że jestem na anty z seksem itp.,ale na takie posty to sobie znajdź inne forum, bo tu się omawia co innego, a nie czy Sakura jest dziewicą, czy naruto przeleciał jakąś panienkę, lub czy któryś z bohaterów jest narkomanem. bo oni wszyscy wyglądają na narkomanów. I nikt nad tym nie debatuje na tym forum.
Miało być na temat Naruto shippuuden to jest na ten temat , więc wal się na ryj , mogę sobie pisać co chcę i śmiać się z typów co tracą czas wyzywając mnie od troli i dzieci neo...
Dzieci neo to jesteście wy
Ej "ty i twoje alter ego" . Troll..? Nie masz podstaw ,żeby mnie tak nazywać.