PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33379
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Pytanie

ocenił(a) serial na 8

Wie ktoś czy Sakura jest dziewicą?

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

chyba tak, o ile nie przespała się z Sasuke jak jeszcze był w wiosce jako członek druzyny 7, albo spotyka się z Sasuke potajemnie na bzykanko, bo o ile mi wiadomoto ona z innymi facetami tego raczej nie robi. Naruciakowi na pewno odmawia. Jedynie co Kakashi może ją jeszcze tam od czasu do czasu dupczy, bo nie wypada odmówić senseiowi.

ocenił(a) serial na 8

Widzę że moge liczyć na poważną dyskusję

ocenił(a) serial na 10
JAiMOJEaLTEReGO

Zastanawiam się czy prowadzisz jakiś prywatny pojedynek na żenuę z użytkownikiem-śmietnikiem"Sasuke_Uhicha"...

Filmweb jest stroną poświęconą filmom, a fora mają służyc wypowiadaniu się na tematy związane z danym filmem czy postacią w sposób pomocny,rzetelny i w miarę normalny...i maja w sumie prezentować coś sobą żeby nam się Filmweb w śmietnik nie zamieniał...i strasznie mnie wkurza jak dziecko neo podnieca się trollowaniem i tym że ktoś mu musi to po raz kolejny tłumaczyć i setka równie bzdurnych rzeczy....czuję się zażenowany że daje się wciągnąć w tą machinę ale nie mam innego wyjścia.

"Widzę że moge liczyć na poważną dyskusję"

Tak możesz...ale na onecie w sekcji sportowej na komentach najlepiej o J.Du.dku. Znajdziesz tam kolegów.

ocenił(a) serial na 10
kaka893

No dobra.Skoro to forum , to mogę wyrazić swoją opinię.Od niedawna tu mam konto ,bo przypadkowo znalazłem te forum w wyszukiwarce Google i jakoś mi się tu spodobało,ale to teraz nieistotne.Tak sobie czytałem różne tematy tu zamieszczane zanim jeszcze zebrałem się na odwagę,żeby napisać coś swojego i zauważyłem ,że jest kilka użytkówników,którzy lubią jak wy to określacie ''trollować''. Przyznaję ,że jest kilka niepotrzebnych wątków,ok,ale jeśli chodzi o niektóre przypadki to w sumie każdy ma prawo porozmawiać o czym chce z wybranej tematyki(tu chodzi mi np. anime Naruto)
i wypowiedzieć swoje zdanie ,albo podzielić się swoimi poglądami.

Zauważyłem również,że jest kilka użytkowników ,którzy lubią być mądrzejsi od innych , wywyższać się.Wykłócają się z innymi (nie chodzi mi tu o dyskutowanie na jakiś temat) , przezywają jakimiś dziwnymi przezwiskami i dla mnie to właśnie powoduje,że z forum robi się śmietnik . :/ Nie powiem 'nikt',bo to byłaby przesada ,ale większość w ogóle nie szanuję praw człowieka ani siebie nawzajem .

Czasami , ok, jakaś uwaga jest przydatna i słuszna,ale niektóre są całkiem niepotrzebne i rodzi się z tego kolejna kłótnia.Też według mnie jest tak ,że jeśli kilka osób czyta tę samą mangę , czy ogląda to samo anime , żadna nie jest lepsza od drugiej . Może są osoby ,które potrafią lepiej wykorzystać tą wiedzę , albo więcej z niej wywnioskować.A nie ,zaraz tu czytać odpowiedzi typu " troll" albo coś głupszego.

Dla mnie to poprostu chore. Forum jest przecież po to ,żeby jak już pisałem , pogadać,popisać o czymś co kogoś interesuję.Pani w szkole powiedziała mi kiedyś ,że nie ma głupich pytań jeśli kogoś to interesuje ,i nawet pytanie: "wie ktoś może czy sakura jest dziewicą?" nie jest głupie jeśli osoba nie napisała tego dla beki ,tylko jeśli naprawdę chciała o tym pogadać .xD.

W sumie to tyle , co chciałem przekazać , mam nadzieję,że niektórzy nie zrozumią mnie źle ,bo naprawdę ja do nikogo nic nie mam :))

ocenił(a) serial na 8
Itachi93

Troll zrobił tą kakę powyżej

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

Hej czubku, co tylko myślisz o jednym. Z takimi zapytaniami to do Playboya. albo napisz maila do twórcy mangi i się zapytaj czy jest jeszcze dziewicą. A dla pewności to zapytaj Sakury - napewno ci odpowie! Nie rozumiem dlaczego wstawiasz taki post! W zupełności zgadzam się z Kaka. Nie, że jestem na anty z seksem itp.,ale na takie posty to sobie znajdź inne forum, bo tu się omawia co innego, a nie czy Sakura jest dziewicą, czy naruto przeleciał jakąś panienkę, lub czy któryś z bohaterów jest narkomanem. bo oni wszyscy wyglądają na narkomanów. I nikt nad tym nie debatuje na tym forum.

ocenił(a) serial na 8

Miało być na temat Naruto shippuuden to jest na ten temat , więc wal się na ryj , mogę sobie pisać co chcę i śmiać się z typów co tracą czas wyzywając mnie od troli i dzieci neo...
Dzieci neo to jesteście wy

ocenił(a) serial na 10
JAiMOJEaLTEReGO

Ej "ty i twoje alter ego" . Troll..? Nie masz podstaw ,żeby mnie tak nazywać.

ocenił(a) serial na 8
Itachi93

Akurat to nie do ciebie było...

ocenił(a) serial na 10
JAiMOJEaLTEReGO

No to sorry wtedy , myślałem ,że to do mnie. :))