PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 34 tys. ocen
8,2 10 1 33511
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Jak oceniacie walke Jiraya-Pain waszym zdaniem Jiraya umarł z godnością. Mi szczerze go troche szkoda :( taki miły zabawny bohater jak Deidara czy Hidan :P

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

No mi też go szkoda ;( a ciągle wierzyłem, że wygra. Przynajmniej się dowiedzieliśmy, że jest ojcem chrzestnym Naruto :). Teraz tylko patrzeć czy zobaczymy walkę Pein vs Naruto . Taka zemsta za Ojca chrzestnego :)m ;( [*]

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Ja od początku wiedziałem w sumie że to koniec Jirayi ;/. trochę poczekamy na walkę Naruto vs Pein o ile będą walczyć w ogóle ;P

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

No myśle, że zemsta będzie. Na razie czekamy na rozstrzygnięcie wali braci Uchiha :]

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Liczę na Itachiego w tej walce ale jednak myślę że wygra Sasuke. Ale to nie troche za szybko ?? Rozwalił już przecież Orochimaru sprowokował Deidare do autodestrukcji i teraz ma jeszcze Itachiego zabić jak dla mnie to za szybko :PPP

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Zabije Itachi'ego, bo ''Konoha'' rozwali Tobi'ego(chyba, że zwieje), Suigetsu Kisame i już prawie całe Akatsuki z głowy. Jedynie zostanie Pein, Konan i Zetsu. Pein możliwe, że też z ginie(liczę na tą zemstę :])A teraz przyszło mi do głowy, że Konana i Zetsu może rozwalić Karin i Juugo :D

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Kisame pewnie zginie w walce z tym kolekcjonerem broni :PP nie pamiętam jego imienia ale prawdopodobnie tak będzie. Mam nadzieje że jednak Tobi (Uchiha Madara) przeżyje ;PPP jeden z moich ulubionych czarnych charakterów obok Sasoriego i Deidary :>

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Ten kolekcjoner broni jak ty to nazywasz to Suigetsu :). Co za zbieg okoliczności, że akurat następna broń na liście Suigetsu do zdobycia jest Samehada Kisame :]

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Ale wątpie żeby ktoś z załogi Sasuke zabił Konan czy Zetsu nie ta klasa :P Chociaż jeśli Suigetsu pokonałby Kisame to kto wie ;P

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Czemu nie ta klasa?? W sumie nie wiemy jakimi umiejętnościami dysponują.

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

No wiesz skoro to byli tylko poddani Orochimaru to chyba są o jakąś klasę niżej niż członkowie akatsuki ale być może jakimś sposobem dadzą im rade :PP. W sumie to dziwne że Shikamaru w tak prosty sposób pokonał Hidana. ;P

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

No wiesz to była zemsta za swojego Nauczyciela, więc troche był by obciach jakby ta zemsta mu nie wyszła ^^. A ci Uchiha dalej walczą...

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

No w sumie :PP Hidan i tak skończył najgorzej jak mógł żyć i cierpieć jednocześnie jest gorsze od śmierci ;p

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

No, ale za to po jakiej technice zginął :]

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

W sumie to w mandze jeszcze żyje bo w końcu nieśmiertelny ;ppp. Chciałbym zobaczyć jeszcze jakaś walkę Shikamaru bo zdecydowanie za mało brał udziałów w tych głównych misjach.

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

A ja chciałbym zobaczyć już koniec walki po między Sasuke a Itachim

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

To jeszcze poczekamy z 10 chapterów xDDD albo może i mniej bo w końcu jedna z najważniejszych walk ;p

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Nie no ta walka ma się skończyć w ciągu dwóch Chapterów.... Jak nie... to chyba przestanę czytać

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Hmm też mam taką nadzieje bo jestem ciekaw też innych walk xD

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Nom Konoha vs Tobi... :)

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Hehe nie mogę sie doczekać aby zobaczyć umiejętności Tobiego :P

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Ciekawe czy Shikamaru jeszcze coś zrobi w mandze ;p

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

On już raczej nie, Teraz to Tylko Naruto, Sasuke, Konoha i Akatsuki się liczy :)

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Mam nadzieję że nie skończy się rozbiciem Akatsuki i że dojdzie jakiś nowy wróg, ale w końcu jeszcze Kabuto jest do rozbicia ^^. Pewnie zabije kogoś ważnego w ostatnim momencie przez co sam padnie x]

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Wszystkich tylko nie Naruto :).

P.S. Skoro tak lubisz ''Naruto''to zapraszam :)

http://rasengan.mojeforum.net/index.php

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Dzięki za zaproszenie jak skończą się pracę to chętnie się zarejestruje :P

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Ja bym nie miała nic przeciwko temu żeby w którejś walce zginął Naruto( ale na to nie ma najmniejszej szansy w końcu zostanie Hokage)Teraz bardziej ciekawi mnie jak zakończy się walka Sasuke. Ostatni charter zakończył się z przewagą dla Itachiego.

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

I tak Emo wygra...

Darth_Carnage

Pewnie tak... ciekawie by było gdyby żaden z nich nie osiągnął swojego celu.

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Gdyby obaj zgineli... Najlepsze rozwiązanie :)

Darth_Carnage

Ale to nie możliwe przez Naruto:)

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Naruto może być zajęty Peinem :)

Darth_Carnage

Źle sie wyraziłam.Jeśli Sasuke by zginął(teraz) runąłby najważniejszy wątek w Naruto.(nie mam pojęcia jakim mogliby go zastąpić)Pewnie wtedy Naruto stałby sie mścicielem.

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Chyba, że Itachi też by zginął ^^ to Naruto nie miałby się na kim mścić za jego śmierć

Darth_Carnage

Tak wtedy by nie miał się na kim zemścić lecz...Naruto nie uratowałby przyjaciela i cała fabuła trafiłaby do kosza.Więc ....

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Więc... Ale co tu gadać Sasuke wygra ^^

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

No raczej emo zawsze wygrywają ^^

ocenił(a) serial na 9
Darth_Carnage

Po cichu na to liczę:)

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

A kto pokona Zetsu ?

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Nikt ^^ On na razie kibicuje xD

ocenił(a) serial na 9
Antonio_Montana

Zetsu ma dobrą i darmową rozrywkę. Przecież nie mogą wybić wszystkich za jednym zamachem.

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Ale tak mniej więcej będzie :)

Darth_Carnage

Za szybko by się to wszystko skończyło.Powstałby wtedy taki jeden wielki kocioł, bez żadnego ładu i składu.A Zetsu mógłby jeszcze trochę pożyć. Dory z niego czarny charakter:)

ocenił(a) serial na 9
Lilithy

Raczej zielony charakter ^^

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

glupio czytac mange duzo lepiej oglac:P ale manga szybciej wychodzi

ocenił(a) serial na 9
Luk72

Ja wole czytać mange niż oglądać. Więcej treści i jakoś przywykłem do czarno-białego :p

Antonio_Montana

Ja z niecierpliwością czekam na każdy rozdział mangi i więcej frajdy sprawia mi czytanie ale anime tez bardzo lubię tylko nie znoszę kiedy wrzucają coś czego w mandze nie było. Swoją drogą walka chyba już zbliża się ku końcowi. Coraz bardziej ciekawi mnie jak to się zakończy zwłaszcza że obydwaj bracia są już prawie u kresu sił.