------------------------------------------------------------------------Wow,po przeczytaniu tego chaptera nieźle mną wstrząsneło...nie miałem pojecia ,że sakura posunie sie az do tego stopnia...mam nadzieje ze biedny naruto zdąży...
Spoko zdarzy w następnym chapterze chyba ze stękanie Sakury się przeciągnie to za dwa :P
nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale Sasuke się zmienia... Już nie jest tym emotowatym pedałkiem Orochimaru, gdyby nie Sakura to Karin pewnie skończyłaby przypieczona na chidori. Do tego ta jego WTF-face "czego ta **** znowu chce" xD Sasuke badass o wiele bardziej mi odpowiada:P
Heh...Pewnie w następnym chapterze Sakura uleczy Karin,Sasuke będzie mega zdezorientowany ( ciekawe co odpowie Sakurze ;p ),Naruto przybędzie i jestem ciekawy co będzie dalej XD Może walka lub jakiś budujący dialog?? ;p
W koncu autor stwierdzi, że w mandze nie było jeszcze seksu, co spowoduje że w następnym chapterze bedziemy mogli zobaczyć sex grupowy Sasuke, Karin, Naruto i Sakury. A tak na poważnie, to manga jak dla mnie robi sie jakaś głupia: Sakura robi się bardziej skretyniała niz była wcześniej, Naruto tak naprawdę jest nikim w porównianiu z Sasuke, Kakasji robi się starym prykiem, który tak naprawdę nic nie umie, i nie ma żadnego godnego następcy Hokage. Bohaterowie zrobili się zidiociali.
Przypomnijcie mi w którym chapterze Naruto rozmawiał z Itachim?
W lecie of course.;D
w 403 są ukazane wspomnienia Naruto z jego rozmowy z Itachim, ale nie pamiętam, w którym było ich właściwe spotkanie.
Aż się zdziwiłem biegiem zdarzeń. Będziemy mieli wreszcie porządna walkę - uczeń kontra były mistrz. Kakashi w końcu pokarze co potrafi niech nakopie Sasuke do D, czekam na następny chap :D
eh a już było tak blisko już się cieszyłem że Sakura zejdzie na miejscu razem z tą stękająca Karin byłoby o dwie najbardziej irytujące postacie mniej, ale oczywiście ktoś musiał zjebać moje nadzieje. Za to niech teraz Kakashi smaży się w Amaterasu życzę mu tego!!!!!
Masz rację, też już miałam nadzieje, że juz nigdy nie zobaczę Sakury. Dlaczego tacy bohaterowie jak Jiraya, Itachi muszą ginąć, a taka głupia różowa idiotka musi żyć. Kakashi nie po to żyjesz, aby chronić Sakurę, ale po to, aby chronić Naruciaka.