PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33288
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Spoiler

ocenił(a) serial na 8

Ciekawe jakie nowe moce zyska sasek teraz to chyba stanie się kurwa bogiem naruto i tak nie miał szans przeciwko jego kompletnemu susano a teraz jeszcze ten będzie miał EMS z kolei blondas będzie musiał się poddać kolejnemu super treningowi to się staje kurwa nudne ( chyba że ten prezent od itasia da mu jakiegoś super power-up to naruto będzie mieć jakieś szanse )

ocenił(a) serial na 10
Madara_Lutek

Bardzo dobrze powiedziane,to się już staje nudne.Teraz Naruto na swoim poziomie nie dorównuje Sasuke ,który oczywiście dostał kolejną super hiper^uber mocną moc ;/Myślę,że na 100% będzie jakiś porządny kolejny trening,np.kotrolowanie Kyubiego(?),Space Time no Jutsu albo coś tam jeszcze albo Naruciak dostanie Rinnengan (na co bardzo liczę).Możliwości jest dużo,ale możemy być pewni,żeby trening będzie.

użytkownik usunięty
Itachi93

a ja nie mogę się doczekać kiedy w anime (a będzie to juz 8 kwietnia) będą rozszyfrowywać wiadomość od Jirayi, ale Kakashi będzie płonął ze wsytdu. Nie mogę się tego doczekać, Naruciak będzie miał z niego niezłą polewkę!

ocenił(a) serial na 10

Hyhyhy ja też xD Ale ja najbardziej to nie mogę się doczekać powitania Naruta w wiosce po walce z Painem xxdd ale bd się działo O.O

A ogólnie wkurza mnie ,że Naruto olewa Hinatę.

Itachi93

I bardzo dobrze :/ Nigdy nie lubiłam tej idiotki. Ja nie mogę zrozumieć co wy w niej widzicie??? Szlag mnie trafia jak się pojawia w ,,Naruto".