Ciekawe jakie nowe moce zyska sasek teraz to chyba stanie się kurwa bogiem naruto i tak nie miał szans przeciwko jego kompletnemu susano a teraz jeszcze ten będzie miał EMS z kolei blondas będzie musiał się poddać kolejnemu super treningowi to się staje kurwa nudne ( chyba że ten prezent od itasia da mu jakiegoś super power-up to naruto będzie mieć jakieś szanse )
Bardzo dobrze powiedziane,to się już staje nudne.Teraz Naruto na swoim poziomie nie dorównuje Sasuke ,który oczywiście dostał kolejną super hiper^uber mocną moc ;/Myślę,że na 100% będzie jakiś porządny kolejny trening,np.kotrolowanie Kyubiego(?),Space Time no Jutsu albo coś tam jeszcze albo Naruciak dostanie Rinnengan (na co bardzo liczę).Możliwości jest dużo,ale możemy być pewni,żeby trening będzie.
a ja nie mogę się doczekać kiedy w anime (a będzie to juz 8 kwietnia) będą rozszyfrowywać wiadomość od Jirayi, ale Kakashi będzie płonął ze wsytdu. Nie mogę się tego doczekać, Naruciak będzie miał z niego niezłą polewkę!
Hyhyhy ja też xD Ale ja najbardziej to nie mogę się doczekać powitania Naruta w wiosce po walce z Painem xxdd ale bd się działo O.O
A ogólnie wkurza mnie ,że Naruto olewa Hinatę.