Hidan i Kakuzu, lub Deidara i Tobi.
Weźże zrób jeden temat gdzie walniesz kilka pytań, a nie robisz 500000 tematów i tylko spam robisz :/
Cięzko sie zdecydowac ja lubie wszystkich w akatsuki, no ale Sasori byl naj naj, deidara tez spox,( ich kłótnie w sprawach sztuki byly calkiem śmieszne) wiec Sasori i Deidara
a moja ulubiona para to hidan i kakuzu ale jak bym mialz robic wlasna do hidan i deidara ale bylo by kozacko xD
Akatsuki ssie i każdy to wie... Jak można lubić kolesi chodzących w jednakowych strojach w kwiatki (!) W dodatku prawie wszyscy to faceci, wygląda to dość gejowsko. Jakkolwiek odcinki Sasori vs Sakura & babcia oraz Hidan & Kakuzu vs Shikamaru team były imo najlepsze w calym shippuudenie to trudno mi powiedzieć żebym lubił jakkąkolwiek z par. Jeśli już to Dei i Tobi za artystyczną dusze pierwszego oraz poczucie humoru drugiego.
Nie, nie jestem. Czytaj uważnie. Oro znalazł się na moim avatarze z 2 powodów:
1. jęzora
2. jedyny czarny charakter w pełni słowa tego znaczeniu. Zły koleś, który nie ma sumienia. Gorszy od Paina, Madary czy nawet Hitlera. Po prostu czyste zło.
Nie jest moją ulubioną postacią. Jednak jest dla mnie dość cool by znależć się na avatarze, poza tym prezentje sobą coś więcej niż osobowość anime - ten wykur**scie wredny wzrok i jęzor
hm. Kakuzu i Hidan oraz Tobi i Deidara, ale uważam, że ich wątki były za krótkie. te akcje z rozszczepieniem ciała Hidana, i szydzenie kakuzu z tego powodu były naprawde śmieszne :) i niby to Akatsuki, a w sumie to dośc szybko pozbyli się połowy organizacji. przy około 110 umrze Itachi i zostanie ich tylko 4- Pein czy raczej Nagato, Konan, Kisame i Madara vel. Tobi. to smutne. xD i w gruncie rzeczy można kończyć mange bo co potem robić? a no jeszcze Sasuke i ten jego wielki plan ataku. i tyle. a szkoda. bo zapowiada sę niezła manga- dopiero teraz :P.
kurcze, zgadzam się z tobą zupełnie
[spoiler, spoiler, spoiler]
Wymordowali wszystkich najlepszych (i najłdaniejszych) członków Aka!
Jezszce Kisame z moich uulbionych został :D
Jak jeszcze dołożyć do tego śmierć Oro to się robi do **[piii....]**
Ciekawe tylko co z Kabuto po podobno ma odejść i zapaść się gdzieś (oglądałam tylko kilka odcinków Shippa, ale czytam na bierząco wszysstkie możliwe spoilery :DD)
Lubię tą postać a jej odejście chyba ostatecznie utrwali mnie w przekonaniu że nie będzie po co oglądać Naruto:(
kurcze
W ogóle nie wiem co jeszzce ciekawego możnaby wymyślić w związku z tym.
Był już słynny mroczny Sannin (patrz: Orochimaru) posiadający ogromne możliwości i wielkie zdolności, była grupa organizacja prestępcza. Było już chyba wszystko co możliwie.
Ewentualnie widzi mi się, że Kabuto (uważam że jego wątek nie zostanie ot tak po prostu zakończony, jakoś tak mam przeczucie- to by trochę dziwne zreszt ą było) powróci potem silny prawie jak jego pan i zostanie czymś w rodzaju drugiego Orochimaru
Albo wstąpi do Akatsuki (jak go przyjmą:D)
Ale normalnie smutne to jest
A najbardziej wkurzające chyba to, że za większośc śmierci odpowiada.. Sasuke!
Wredna c*pa
Ktoś powinien nakopać mu porządnie do tyłka
Sasuke lubiłam ,,ale gdy blizej poznałam resztę postaci, to polubiłam innych xD. a teraz? wkurza mnie troszeczkę, tym jaki to on jest zuy i niedobry! aaaa! *ucieka gdzie pieprz rośnie*
Kabuto, Kabuto, Kabuto.. nigdy go nie lubiłam, ale gdyby nagle zniknął to mnie by to zainteresowało :D
Właśnie, Kabuto jakoś mi tez nigdy do gustu nie przypadł. Ot, takie popychadło Orochimaru.
Ale wróćmy do tematu, Akatsuki. Ja chyba Dei i Tobi za ich kłótnie i za słowa Tobiego 'Czyżby twoje prace były podróbką?' :) a oprócz tego to oczywiście Hidan i Kakuzu:P Chyba wszyscy mamy takie same gusta :D
Ale ja jeszcze dopisze Itachiego i Kisame, oni sa jacyś tacy fajni ;) Nawet nie wiem dlaczego, ale ich lubię ;)