PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33386
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

naruto jest kusy jak moje gówno jest powalony i nie mam zamiaru klnąć na waloną bajeczke dla dzieci dam 1 albo nawet 0

ocenił(a) serial na 9
joker1995

Mógłbyś chociaż wytłumaczyć dlaczego tak uważasz.

ocenił(a) serial na 9
Pilich

Bo w wolnym czasie mu sie nudzi i postanowił zacząć temat w którym wszyscy będą chcieli go zrównać z ziemią a on będzie miał ubaw po pachy.Wystarczy zignorować go i tyle,z resztą jak już sie wypowiada że to jest "bajka" to chyba nie widział Bolka i Lolka.Jeszcze raz to jest ANIME przez duże "A".

ocenił(a) serial na 10
joker1995

To zwykłka prowokacja a sądzać po jego nicku jest z rocznika 95 więnc jest jeszcze niedorozwinięty żeby oglondać to anime, zwykły prowokant z brakiem inteligencji myślący że troche poświeći.

ocenił(a) serial na 9
Deidara

Zgadzam sie mam dosyć takich kolesi.Co to oni nie są.Zwykłe szczeniaki.

Satou_Kain

Szkoda słów... Może anime nie zachwyca swoją kreską, ale da się oglądać. Tak to jest jak się nie ma zielonego pojęcia o tym gatunku... Ehh...

Arvena_2

Przynajmniej wiemy, że gówno użytkownika joker1995 jest kuse... xP

mielone_

jokerku to znaczy że twoje gówienko jest mądrzejsze od ciebie ^^ gratuluje braku mózgu :) P.S. ANIME! nie bajka!

isell

Anime to nie jest bajka... a jak oglądałeś sobie na Jetix'ie tą okrojoną i oceznurowaną wersję dla dzieci to już nie nasza wina. Naruto może nie zachwyca to nie jest najgorsze, czasami śmieszne i nawet przyjemne. Jak widzę takich ludzi jak ty to żal d**e ściska...