Jak uważacie, który brat jest lepszy, który ma lepszego sharingana? Piszcie!
Walka Itachi'ego i Sasuke w mandze juz dawno się odbyła ale nie bd robic spoilerów i nie powiem jak ta walka się zakończła. Ten temat jest raczej dla osób ktore ogladaja tylko anime.
oj chyba masz rację, trochę się przeliczyć z tym tematem, ale niech kombinuja osoby, które oglądaja tylko mangę.
Proszę o odpowiedź na to pytanie ,ponieważ nie czytam już mangi a oglądam anime xD Nie doszłam w mandze do momentu kiedy byłam ich walka więc proszę , kto wygrał ?
w takim razie powiem tylko ze łasica lepszy :P rozpiszę się za jakiś czas gdy już będzie po zawodach ;p
a jeśli chodzi o główny wątek to napewno Sasuke ma lepszego sharingana bo aktywował Susanoo ( nie wiem jak to się pisze) . ale wiem ,że go to b.boli .
Lepszego sharingana miał Itachi i nie ma tu o czym dyskutować... Amaterasu i Susanoo Sasuke dostał właśnie od Itachiego podczas ich walki. Do tego Itachi używał legendarny miecz i tarcze w swoim Susanoo, których jak narazie u Sasuke nie widać. Wiec przed starciem z Itachim, Sasuke miał tylko marne Mangekyou Sharingan, gdyby Itachi chciał zabić swojego brata nie miałby z tym najmniejszego problemu, ale oczywiście nie chciał... Co do samego bólu który odczuwa Sasuke a wcześniej Itachi jest to "kara" za używanie Susano i Amaterasu...
ciekawe ( a i dzięki za wytłumaczenie) . bo wiesz oglądam mangę dopiero od śmierci jirayi i niewiele wiem o walce sasuke i itachi .
a w jakim chapterze zaczyna się ich walka ? bo mogłabym sobie przeczytać na manga-library.pl