PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33380
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden
użytkownik usunięty
__Shenlong__

No, ale Pain zostanie pokonany przez innego ucznia Jirayi, więc Pain dostanie za swoje. Ale to fakt, szkoda że zginie, bo to byla jedna z najbarwniejszych postaci w Naruto.

ocenił(a) serial na 8

przede wszystkim gratulacje za spoilerową nazwę tematu :P
gwoli ścisłości zostanie tylko pokonane ciało którym posługuje się Pain(Nagato). Później dopiero Nagato strzeli sobie "miłosiernego samobója" :P

Polemizował bym z tym. Naruto pokona 6 ciał Pain'a, a 7-go, Oryginalnego przekona do swoich racji. Jedynie słusznych i prawdziwych.

ocenił(a) serial na 8
ksiegarz5

i wtedy Nagato pod wpływem wielkiego miłosierdzia wskrzesi wszystkich zabitych przez niego w wiosce liścia, a że użyje tej techniki na skraju wytrzymałości(przy niskim poziomie chakry)sam zginie, dlatego napisałem wcześniej ze strzeli sobie miłosiernego samobója :P

alan666

Ja to wiem. Odpisywałem diediej_5, a że odp wyszła pod Twoją...

ocenił(a) serial na 8
ksiegarz5

to sorry ksiegarz5 :P

Lepiej by było gdyby dres po prostu zabił Nagato a nie zrobiła się z tego jakaś melodramatyczna papka :P w sumie gdyby Kakashi zginał już nie miałby kto trzymać dresa w ryzach i równie dobrze autor mógłby zakończyć to anime w parunastu następnych odcinkach, a tak mamy możliwość meczenia się dalej z Naruciakiem. Swoja drogą jak Kishi chce tak ostro ścinać głowy głównych bohaterów mógłby się trochę bardziej postarać podczas ich przywracania do życia, a nie jakąś techniką wzięta nie wiadomo skąd :P

ocenił(a) serial na 10
alan666

ogólnie historia Nagato aka Paina jest wporządku ale jej finał mi sie nie podobał....autor na siłe chce wszystkich uszczęśliwiać i zrobił nam maindfucka ze śmiercia paru głównych bohaterów...i to moim zdaniem było lamerskie....bo teraz juz na bank Strach na wróble nie zginie:D

ocenił(a) serial na 8
__Shenlong__

W ogóle tak jakoś zmierza to wszystko ku końcowi jakby, co nie?

Ja osobiście bym chciał żeby Tsunade się ocknęła ze śpiączki i, jako że juz nie jest hokage, wparowała tam i zrobiła ze wszystkimi porządek :P Coś czuję, że zobaczymy ją w akcji :P

Fakt, jak Kakashi zginął to już w ogóle zapomniałem jak się nazywam, a jak z nagła odżył to powiedziałem dość, słaby schemat :/

ocenił(a) serial na 8
__Shenlong__

Może kakashi odżył ale jiraja nie żyje....
Mogli uśmiercić kaszalota a nie ero-sennina !!!
W ogóle kaszalot zrobił się jakiś nijaki.
I jeszcze jedno ale...... Jest wojna Akatsuki vs. siły dobra tylko że z Akatsuki zostało 3 osoby , a z tych dobrych zginęło tylko dwóch (Asuma , Jiraya) trochę to stronnicze (schemat dobro zawsze zwycięży).
Pain zaatakował Konohe , pozabijał kilka postaci i tak powinno zostać ,a zaserwowali nam powrót zza grobu....
Powinni uśmiercić też kilka osób z drużyn ninja np.Hinate albo Sakure(no to by było niezłe :)

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

To prawda, za bardzo tutaj biorą stronniczość dobra. Nie mówię ze źle, ale za szybko dobro zwycięża. a wracając do tego kto powinien zginąć, no cóż tak na prawdę trudno osądzić. Ale prawda jest taka, że Kakashi jako jedyny jeszcze potrafi wpływać na Naruto i jest jedyną osobą, ktora może zapewnic mu ochronę. Jakby nie patrzyć był uczniem Czwartego Hokage, a ten z kolei uczniem Jirayi. a tak w ogole to kto by kontrolował/cronił Naruto gdyby został Hokage (oczywiście prawdopodobnie!!!), bo raczej Jiraya byl juz na to za stary.

ocenił(a) serial na 8

Jakby nie patrzeć Kakashi jest "bardziej" główna postacią niż Jiraya który pojawiał się co paręnaście odcinków i uśmiercenie Ero nie ma znaczącego wpływu na główny watek, poza tym ze jest bardziej wyrazistą postacią niż nijaki kaszalot. Dodatkowo Kakashi odgrywa ważna rolę w wiosce liścia no i w pewnym sensie można powiedzieć, że jest wice-hokage, do tego wszystkiego w końcu jest pierwszym nauczycielem Naruto i jako tako trzyma Naruto w ryzach.
Co do balansu sił.. nie zapominajmy że ci "dobrzy" mają do czynienia z Madara mającym 7 bestii w rękawie i zapewne nie zawaha się ich użyć, w końcu nie rzucałby się z motyka na słonce gdyby nie miał dostatecznie dużej tej motyki :P

ocenił(a) serial na 8

Jakby nie patrzeć Kakashi jest "bardziej" główna postacią niż Jiraya który pojawiał się co paręnaście odcinków i uśmiercenie Ero nie ma znaczącego wpływu na główny watek, poza tym ze jest bardziej wyrazistą postacią niż nijaki kaszalot. Dodatkowo Kakashi odgrywa ważna rolę w wiosce liścia no i w pewnym sensie można powiedzieć, że jest wice-hokage, do tego wszystkiego w końcu jest pierwszym nauczycielem Naruto i jako tako trzyma Naruto w ryzach.
Co do balansu sił.. nie zapominajmy że ci "dobrzy" mają do czynienia z Madara mającym 7 bestii w rękawie i zapewne nie zawaha się ich użyć, w końcu nie rzucałby się z motyka na słonce gdyby nie miał dostatecznie dużej tej motyki :P

ocenił(a) serial na 8
alan666

nie wiem dlaczego ale zdublowało odpowiedz sorry.. :P

użytkownik usunięty
alan666

ktoś tam napisał ,że wszystko zmierza ku końcowi . ja się z tym zgadzam ,bo napewno będzie walka sasukexnaruto , madara x naruto i ewentualnie sasuke. poźniej naruto zostanie hokage i koniec. xD tylko będzie mi szkoda jak będzie już koniec ,bo nie będę miała co oglądać hehe xd