PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 32731
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

A dokładniej do 135 odcinka - do tego momentu fillery są w najgorszym przypadku znośne, a niektóre nawet dobre (Kimmimaro). Muzyka to małe dzieło sztuki - Praktycznie nie ma żadnego słabego utworu, a tematy muzyczne Orochimaru czy Beautiful Green Wild Beast łatwo wpadają w ucho i bronią się nawet bez anime. Żeby taki poziom utrzymano do końca, a zwłaszcza w Naruto Shippuden... 8/10

ocenił(a) serial na 9
One_and_Damned

Odciniki z Kimimaro to nie filery... -_-'

ocenił(a) serial na 8
MK24

... znowu muszę wyjaśniać? Ok, niech będzie. Pokaż mi, gdzie wmandze jest o przeszłości Kimmimaro. Ma sklerozę czy nie ma? No... to to jest chyba filler (nie ogólnie Kimmimaro, tylko ten wątek)

ocenił(a) serial na 9
One_and_Damned

To pisz, że chodzi Ci o przeszłość...

ocenił(a) serial na 8
MK24

Ufam we wrodzoną domyślność użytkowniików (tak, wiem, szczyt naiwności na filmweb.pl)

ocenił(a) serial na 10
One_and_Damned

Nie doszłam jeszcze do 100, ale od samego początku humor mnie rozwala. xD
Co do muzyki to nie zbyt się zgadzam...
Chyba że coś mi umkneło.

ocenił(a) serial na 8
Koleja

Wyjaśniam - ocena muzyki ode mnie to 8+/10, bo utwory w stylu Orochimaru Theme, Gekito Geki czy Sadness and Sorrow mają u mnie zarezerwowane miejsce na czas nieograniczony.

ocenił(a) serial na 10
One_and_Damned

To z muzyką cofam ^^
Po bliższym i dłuższym zapoznaniu zmieniłam zdanie. xD
Jest naprawdę dobra.
Po prostu w całej pierwszej serii miałam zjechany dźwięk... ;/

ocenił(a) serial na 6
Koleja

Stwierdzam, że muzyka w Naruto to istny skarb, ale co do muzyki z Shippuudena, to już wolę drapanie tablicy. Te osty w ogóle nie mają duszy (podobnie jak elektrowozy i spalinowozy, ale to już tak prywatnie), same marsze żałobne. Naruto był wesoły. Teraz stał się mądrzejszy i to moim zdaniem psuje trochę anime. Dochodzi jeszcze wątek Sasuke i to anime zamienia się w dno. Wolałbym pokazywanie fajnych misji, wątek 7 mistrzów miecza, a nie zesranego Yuukimaru...