Przy 7 odcinku totalnie nwm co się nagle dzieje, bo pojawiają się wątki, których nie było w
poprzednich odcinkach, a są pokazane na początku w " co się działo poprzednio". WTF?!
Miałam podobnie, oglądam odcinek i myślę "coś takiego było? czy znowu pominęłam odcinek?"
Nie wiem, może w internecie jest coś poucinane w odcinkach...
oglądałem to tak dawno, że nawet nie pamiętam takich motywów ale wygląda mi to na częsty przypadek zamieniania chronologii odcinków przez stacje, dosyć często tak robią, gdy serialowi szybko spada oglądalność, więc dają wtedy ciekawszy odcinek trochę szybciej
Mógłbyś podać przykład? Jakoś nie zdarzyło mi się nigdy by oglądając serial ewidentnie obcięto któryś z odcinków. ciekawszy odcinek to pojęcie względne. Odnośnie Nashville też czegoś takiego nie zauważyłam. Wszystko dzieje się po kolei, każdy odcinek można znaleźć w sieci.
trochę z opóźnieniem :P
nie chodzi o to, że ucinają coś, tylko zamieniają kolejność. Jak dobrze pamiętam zrobili tak też w Hart of Dixie i teraz czytałem, że odcinek drugi w Almost Human miał być odcinkiem piątym dopiero...
... szperu szperu i znalazłem
http://www.filmweb.pl/serial/Doktor+Hart-2011-616115/discussion/Odc.+5+Faith+%26 +Fidelity,1753941