PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648460}

Nashville

2012 - 2018
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1199
Nashville
powrót do forum serialu Nashville

Jak wyzej bo wydaje mi sie, ze w Polsce nikt tego nie oglada. Wystarczy spojrzec na filmweb, ocen aktorskich jak na kilku-sezonowy serial nie ma prawie wcale, na forum cisza itp.

ocenił(a) serial na 9
keteek

Tak, ja to oglądam

gleek003

wreszcie jakis odzew na tym forum :P
ogladasz online czy moze leci to na jakims kanale w tv?

ocenił(a) serial na 9
keteek

Niestety to nie leci na żadnym kanale u nas

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
keteek

Świetny serial, nie rozumiem dlaczego jest niedostępny w wersji z napisami polskimi ani w wersj DVD, chętnie bym go poleciła znajomym.

Ewencja

zbyt male zainteresowanie wsrod polskiego spoleczenstwa - prawo popytu i podazu

ocenił(a) serial na 9
keteek

No nie wiem. Odwiedź piknik Country i zapytaj ludzi czy znają ten serial i czy oglądają. Ja zapytałem paru ludzi i skończyło się na wymienianiu ulubionych piosenek :)

ocenił(a) serial na 10
keteek

Oczywiście, że oglądam! Jeden z moich ukochanych seriali! Teraz oglądam na bieżąco najnowszy sezon. Mam wrażenie, że przeniesienie do innej stacji serialowi nie posłużyło ale i tak bardzo się cieszę, że nadal go kręcą!

ocenił(a) serial na 9
keteek

Fantastyczny serial! Ubolewam nad tym, że nie można go nawet w prosty sposób wyszukać na Filmwebie, po wpisaniu "Nashville" wyskakują jakieś inne filmy o tym samym tytule.
Serial jest świetny: muzycznie, scenariuszowo, aktorsko. Dlaczego nie trafił u nas do dystrybucji, dlaczego nie ma polskich napisów?
Nie rozumiem!!!

keteek

Od dzisiaj w całości dostępny na Prime Video (z polskimi napisami).

ocenił(a) serial na 8
Amerrozzo

Na to czekalam! Zabieram sie za ogladanie

ocenił(a) serial na 7
MartynaGG

aktualnie jest gdzieś dostępny?

ocenił(a) serial na 7
keteek

Zacząłem oglądać i dla mnie jest idealny od pierwszego odcinka. Świetny amerykański serial, poziomem wykonania przypomina mi Justified. Cały czas coś się dzieje, tylko tematyka inna. Oglądam na platformie Hulu